Есть такое правило: "Работает - не лезь!".
![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
Ну якщо друг нічого не змінював і пару градусів для тебе не має значення, то краще не лізь.daemonys:Ппц, мне друг продал карту и только что сказал что там наверно термоклей, а я вот купил КПТ-8 и думал заменить, теперь сижу и думаю, сниму ли я охлаждение или нет (((
Спасибо вам за ответы )
Поначалу многое работает, а потом раз и сюрпрайз с последующим апгрейдом. Свой глазок смотрок..Есть такое правило: "Работает - не лезь!".
ну хороша річ ніколи дешево не коштувалаНо сравнительно дорогая - от 60грн.
Упс,название похожеarchibalt:Niakrisse ZM-STG2![]()
якщо в найближчий час роздобуду ще й ZM-STG2 тоді точно скажу як воно на справді, але поки що МХ-4 не гірше Noctua NT-H1
п.с. погрався з розгоном, поки що залишив 3400mhz при 1.45V в іграх поки що вище 42-43 не піднімалась температура при цьому обидва вентилятора на видув працюють по 650-700 об/хв, якщо задній на видув викрутити до 1200 об то температура вище 40 не піднялась в GTA 4, в кімнаті температура 19 - 20 градусів
Я на своєму Хавку змінив, хоча й там був не "сухий творог", що частенько мазюкають замість ТП.варто міняти на моїй профільній відеокарті термопасту?
+-2С между "хорошими" термопастами вкладывается в статистическую ошибку. А если ещё учесть удачность притирки...Хм, во всех тестах Zalman ZM-TG2 выигрывает у МХ-4...
а на яку замінив? на скільки температура впала?Я на своєму Хавку змінив, хоча й там був не "сухий творог"
це само собою, якщо кулер не справлятиметься то ніяка термопаста не спасеВ общем, стоит волноваться о конструкции корпуса, радиатора, ровном дне радиатора, потоках воздуха больше, чем о термопастах с мизерной разницей.