Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Hotspur: 10.06.2022 20:22 я тебе не хочу засмучувати але заповіт напиши. велосипедист протитанкову може ініціювати як і пішохід
Ти тільки у вело такий переляканий, чи все ж по життю? :)
Те що ти на велі не катаєш, а тільки теоретизуєш як це страшно, це вже ясно.
Просто якщо по життю, то наступні вже питання — чому досі в Україні, а не копаєш бункер в горах? Чому думаєш, що всі як ти, не вміють оцінувати та керувати ризиками?

з.і
спойлер
e081616-277361753-343138887854007-6550163565159472781-n.jpg
murzik
Member

ось відео про ашан-електровел. орієнтовано для кур'єрів, проходжу там кожен день, постійна "туса". але 50+ на такому велі, та ще й з шальмами "навпаки", небезпечно, імхо ..
але показує, що будь який вел можна зробити електро і він задовольнить потреби пересування за-недорого
на такі вели потрібно страховку. або страховку від служби доставки, на яку працюєщ в даний момент.
спойлер
Hotspur
Member

l-m: 11.06.2022 12:36Ти тільки у вело такий переляканий, чи все ж по життю?
а нука напиши свою ВУС. а то мінери казали і поряд з протитанковими не лазити

Отправлено спустя 23 секунды:
l-m: 11.06.2022 12:36Чому думаєш, що всі як ти, не вміють оцінувати та керувати ризиками?
я не думаю я це знаю. про факти думати не треба. ти вже все свое керування ризиками показав, в мене такий же знайомий дурник на електросамокаті катався, так що успіхів, головне заповіт зроби.

Отправлено спустя 4 минуты 29 секунд:
murzik: 11.06.2022 12:39але показує, що будь який вел можна зробити електро і він задовольнить потреби пересування за-недорого
1 не в будь який
2 це не буде дешево
3 хлопець у фулфейсі. для прикладу йдеш і дивишся ціну на них :rotate:
dead_rat
Member

Вчора поверталися затемно, я вперше зацінив нічні покатушки: не жарко, майже нема авто і все виглядає якось по-іншому.
Спробую ще.

ПС. Вийшло 110 км із 30.5
l-m
Member

Hotspur: 11.06.2022 13:04
l-m: 11.06.2022 12:36Чому думаєш, що всі як ти, не вміють оцінувати та керувати ризиками?
я не думаю я це знаю. про факти думати не треба.
Ну добре хоч визнав що не вмієш оцінувати та керувати ризиками, ще й фактом це назвав.
Hotspur: 11.06.2022 13:04 ти вже все свое керування ризиками показав, в мене такий же знайомий дурник на електросамокаті катався, так що успіхів, головне заповіт зроби.
Я показую (хоча мети такої й не мав) тільки що у тебе проблеми з розумінням тестової інформації та параноїдальні фобії (особливо відносно вело).
Ну й з колом спілкування теж проблеми, якщо воно складається з дурників на електросамокатах.
Про мене ж ти знаєш приблизно нічого, а те що й міг би дізнатись, тобі не досяжне через вищезгадані проблеми з читанням.
Але так й бути, трохи підкажу — до твоїх знайомих я не маю жодного відношення, завжди катав крос-кантрі на відповідному байку.
Ну й раптом достукаюсь до твоїх параноїдальних фобій — у країні, де йде війна, рекомендувати скласти заповіт, бо на велі катаєшся, якось тупо й некрасиво. Добре я вже знаю, що ти місцевий клоун, а хтось може й серйозно сприйняти. Та велом відлупцювати. Ну, щоб страшне було :D

Відправлено через 2 хвилини 56 секунд:
dead_rat: 11.06.2022 15:58 Вчора поверталися затемно, я вперше зацінив нічні покатушки: не жарко, майже нема авто і все виглядає якось по-іншому.
Є така тема.
спойлер
PXL_20220611_184623658.NIGHT_v2s.jpg
Відправлено через 2 хвилини 16 секунд:
Хоча й у день непогано :rolleyes:
спойлер
PXL_20220611_135735089_v2s.jpg
dead_rat
Member

l-m
Є така тема.
Краса, я зацінив ще у Страві. :up:
murzik
Member

Hotspur: 10.06.2022 20:22
Карбоновий e bike Cube stereo. 27.5+*16. Пробіг 1200+-. Ціна 2200 евро. Зарядка + 110 евро псссс мурзік :lol:
?

Отправлено спустя 42 секунды:
дорого ж :insane:
Hotspur
Member

ні не дорого за карбоновий електробайк підвіс
murzik
Member

Hotspur
ссилку
Dark-seer
Member

Вчера на 65+ км в апхил еле еду, а тут меня как стоячего электробайк обходит, позавидовал конечно :)
odessitmws
Member

Dark-seer: 12.06.2022 11:51Вчера на 65+ км в апхил еле еду, а тут меня как стоячего электробайк обходит, позавидовал конечно :)
а чему завидовать? 10к грн на электрофикацию не повод для этого... ладно ты бы по делам ехал и опаздывал, а так выехал что бы улучшить тело этим и занимаешься
кстати довольно редкое явление, за полгода видел ток 1 вел который наяривал (и то там злое на прямоприводном большом) остальные довольно скромно еле едут 25-30
Последний раз редактировалось odessitmws 12.06.2022 12:13, всего редактировалось 1 раз.
Dark-seer
Member

odessitmws: 12.06.2022 12:10
Dark-seer: 12.06.2022 11:51Вчера на 65+ км в апхил еле еду, а тут меня как стоячего электробайк обходит, позавидовал конечно :)
а чему завидовать? 10к грн на электрофикацию не повод для этого... ладно ты бы по делам ехал и опаздывал, а так выехал что бы улучшить тело этим и занимаешься
Устал просто к тому времени, не хотелось уже в тот апхил ползти
odessitmws
Member

Dark-seer: 12.06.2022 12:12 Устал просто к тому времени, не хотелось уже в тот апхил ползти
ну да в этом есть своя прелесть электровела нормального по весу и не на прямом приводе (прокачиваешь тело и едешь как на обычном веле, но при аварийной ситуации аля бобик сдох нету негатива по перегрузке)
dead_rat
Member

Цікаво, наскільки така маленька передня зірка знищує ціпки
Hotspur
Member

+

Отправлено спустя 2 минуты 8 секунд:
dead_rat: 12.06.2022 12:39Цікаво, наскільки така маленька передня зірка знищує ціпки
сильно залежить від умов використання. якщо літом і без бруду то ходити буде довго
murzik
Member

Hotspur
не гуглиться. ттх не вказані.

Отправлено спустя 2 минуты 35 секунд:
походу то колір карбон,а не матеріал :laugh: бо гуглиться скрізь 24.5 кг
odessitmws
Member

и тяжелое, понятно что 2х подвес, но от карбона не ждешь веса на 5кило больше моего ашана с меньшей мощностью и ихними не впечатляющими 25км.ч. ну да емкость батарейки 460 против 625 а если снизить разницу на 1 кг то в моем будет 700вт.ч.
и такая мелкая звезда не даст возможности педалировать на скорости мне 36 мало (обидно что на приличной скорости нету возможности помочь мотору)
murzik
Member

odessitmws
ці велосипеди призначені не для гонок по шосе.
Ответить