Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Hotspur: 23.05.2022 20:06
Alligator: 23.05.2022 19:26Я конечно понимаю, что если перекидка Deore XT, а переключатель просто Deore то суммарно все скатывается до просто Deore, но сам факт
а е ще ротори :lol: 2 ротора ХТ це 100 доларів :lol: . компліт ХТ це дорого
Вы меня огорчаете, пошел в кладовку, посмотрел на ротор, SM-RT30-M и SM-RT30-S, от силы каждый 10-20 баксов стоит :lol:
Ну хоть покрышки Hutchinson Skeleton 29X2,30 TLS RLAB HARDSKIN адекватные стоят :gigi:
Hotspur
Member

Alligator: 23.05.2022 20:57Вы меня огорчаете, пошел в кладовку, посмотрел на ротор, SM-RT30-M и SM-RT30-S, от силы каждый 10-20 баксов стоит
я знаю про що пишу просто :lol:. в мене Shimano SM-RT66 і магазинний велік з такими зараз стоїть десь за 100 000 :lol:
Alligator
Member

Hotspur, я изначально трек хотел, но его перед носом забрали =(
Пошел по магазинам города и офигел от цен, к примеру за любой вменяемый конандейл хотели баснословных сум, а в бюджете до полутора к баксов - только название от велосипеда. После чего неделю хотлайн с экаталогом мониторил.
Hotspur
Member

На Кубку Світу у Форт-Уїльямі вкрали 7 велосипедів. Загальна сума вкраденого — приблизно $100 000.

ці дешеві велосипеди :lol: :lol: :lol:
l-m
Member

Hotspur: 23.05.2022 16:58
l-m: 23.05.2022 15:50купить модну-дорогу вилку
не купить :lol: . Сід ультимейт 1000 евро :lol:
До речі, якщо є час та натхнення, то рази у два можна дешевше взяти.
Друг восени купив майже новий як раз Сід ультимейт 35 за 450$ (не євро).
Я купував вилки з РРЦ $900 за $270 бу, та з РРЦ $750 за 250 та навіть 190 нові.
Всі випадки — не крадене (принципово).

Коротше, хто має розуміння, що у МТБ головне вилка, а не ХТ (фу *ля) по колу, той знайде варіанти.
Alligator
Member

l-m: 23.05.2022 22:51
Hotspur: 23.05.2022 16:58 не купить :lol: . Сід ультимейт 1000 евро :lol:
До речі, якщо є час та натхнення, то рази у два можна дешевше взяти.
Друг восени купив майже новий як раз Сід ультимейт 35 за 450$ (не євро).
Я купував вилки з РРЦ $900 за $270 бу, та з РРЦ $750 за 250 та навіть 190 нові.
Всі випадки — не крадене (принципово).

Коротше, хто має розуміння, що у МТБ головне вилка, а не ХТ (фу *ля) по колу, той знайде варіанти.
Если брать во внимание данный ресурс, то можно согласится что главным в игровом ПК видеокарта, но Вы ж не будите 3080ти ставить к второму пеньку с DDR 2? :shuffle:
Hotspur
Member

l-m: 23.05.2022 22:51Коротше, хто має розуміння, що у МТБ головне вилка, а не ХТ (фу *ля) по колу, той знайде варіанти.
колеса. вилка без нормальних коліс то дурниці. рама - ну хардтейл важко спаскудити, то підвіс просто :gigi: , так що головне колеса, потім рама потім вилка
dead_rat
Member

А потім на вєліку з карбо колесами, топ вилкою і ХТ обвісом іздити містом по асфальту :rotate:
l-m
Member

Alligator
Правильна аналогія.
Баланс звісно потрібен, про що тут балакати, але як у геймерському ПК краще по максимуму вкладатись у відяху, так й в МТБ у вилку.

Hotspur: 23.05.2022 23:09
l-m: 23.05.2022 22:51Коротше, хто має розуміння, що у МТБ головне вилка, а не ХТ (фу *ля) по колу, той знайде варіанти.
колеса. вилка без нормальних коліс то дурниці. рама - ну хардтейл важко спаскудити, то підвіс просто :gigi: , так що головне колеса, потім рама потім вилка
Не згоден.
Проблема дешевих (та й деяких дорогих) коліс — це надійність.
А на якість їзди кардинально більше впливають покришки. Купуєш з топовим компаундом, ставиш (обов'язково) безкамерно — все, у тебе колеса які нормально їдуть ;)
Кажу як людина у якої були колеса стокові безкоштовні, нормальні алю ZTR, топові алю DT за $1000+, та зараз карбон/DT240/CX-Ray.
Ну от якщо поставити якийсь жах типу Швальбе Марафонів, то так, краще вже ригідку, але з нормальними покрами :gigi:
А так вилка всьому голова :super:

А підвіс — це про ашани чи що? Зараз навіть китай-карбон норм, хто за останні років 5 робив паскудний підвіс? Я щось таких не знаю, Спеш їде, Трек їде, Скот їде, Орбея їде, Меріда їде, навіть Джаянт їде, про що взагалі мова, хто це там паскудить?!

Відправлено через 6 хвилин 45 секунд:
dead_rat
Я вже натякав, ХТ серед пацанів не в пошані) По красоті це XX1/X01 Eagle, можна AXS. А якщо вже шиману любите, то хоча б ХТR 12-шв.
Hotspur
Member

dead_rat: 23.05.2022 23:37А потім на вєліку з карбо колесами, топ вилкою і ХТ обвісом іздити містом по асфальту
саме так !!! :super: :beer:

Отправлено спустя 2 минуты 12 секунд:
l-m: 23.05.2022 23:53Проблема дешевих (та й деяких дорогих) коліс — це надійність.
А на якість їзди кардинально більше впливають покришки. Купуєш з топовим компаундом, ставиш (обов'язково) безкамерно — все, у тебе колеса які нормально їдуть
нормальні це 25мм і ширше, бескамерні і бажано з легкими втулками. це вже кілобакс :lol:

Отправлено спустя 1 минуту 55 секунд:
l-m: 23.05.2022 23:53А підвіс — це про ашани чи що? Зараз навіть китай-карбон норм, хто за останні років 5 робив паскудний підвіс? Я щось таких не знаю, Спеш їде, Трек їде, Скот їде, Орбея їде, Меріда їде, навіть Джаянт їде, про що взагалі мова, хто це там паскудить?!
Всі названі крім Джайанта. Підшипники лайно, кріплення аморта лайно, лінки лайно. Спеш взагалі щось таке городив що там просто викинути його весь :lol: бо все нестандарт і розхідників немає :lol:. Підвіс це не мтбдівка на підвісі для фото а ВЕЛИКІ підшипники стандартного розміру і ВЕЛИКІ осі і болтики. ВСЕ ВЕЛИКЕ. а не одноразове гівно яке потім ніде не купити
dead_rat
Member

l-m
По красоті це XX1/X01 Eagle, можна AXS. А якщо вже шиману любите, то хоча б ХТR 12-шв.
На це вже щоб з трушними знатоками проїхати 10 км парком B-)

Я так недавно їздив з челіками на модних шоссерах і пожалкував що не взяв сітібайку з корзинкою, щоб дати їм хоч якогось шансу.
Hotspur
Member

dead_rat: 24.05.2022 00:05Я так недавно їздив з челіками на модних шоссерах і пожалкував що не взяв сітібайку з корзинкою, щоб дати їм хоч якогось шансу.
неможна так :lol: у них би була депресія :lol:

Отправлено спустя 6 минут 22 секунды:
l-m: 23.05.2022 23:53Я вже натякав, ХТ серед пацанів не в пошані) По красоті це XX1/X01 Eagle, можна AXS. А якщо вже шиману любите, то хоча б ХТR 12-шв.
не бачив ні в кого вживу фулл ХТР не на виставці :rotate:
l-m
Member

Hotspur: 23.05.2022 23:58
l-m: 23.05.2022 23:53Проблема дешевих (та й деяких дорогих) коліс — це надійність.
А на якість їзди кардинально більше впливають покришки. Купуєш з топовим компаундом, ставиш (обов'язково) безкамерно — все, у тебе колеса які нормально їдуть
нормальні це 25мм і ширше, бескамерні і бажано з легкими втулками.
А якщо буде 24мм, то вже нікуди не поїдуть? :)
Справді важливе тут про безкамерність. Але якщо профіль ободу зовсім не кінчений, то всі колеса безкамерні з прямими руками ;)
Вага втулок впливає на якість їзди приблизно як вага ланцюга, тобто ніяк.

Я думав мені хоч про жорсткість та накат ( :D ) щось заллють, розчаровуєте.
Hotspur: 23.05.2022 23:58 це вже кілобакс :lol:
Таке враження що у тебе задача просто купити чим дорожче :)
Hotspur: 23.05.2022 23:58
l-m: 23.05.2022 23:53А підвіс — це про ашани чи що? Зараз навіть китай-карбон норм, хто за останні років 5 робив паскудний підвіс? Я щось таких не знаю, Спеш їде, Трек їде, Скот їде, Орбея їде, Меріда їде, навіть Джаянт їде, про що взагалі мова, хто це там паскудить?!
Всі названі крім Джайанта. Підшипники лайно, кріплення аморта лайно, лінки лайно. Спеш взагалі щось таке городив що там просто викинути його весь :lol: бо все нестандарт і розхідників немає :lol:. Підвіс це не мтбдівка на підвісі для фото а ВЕЛИКІ підшипники стандартного розміру і ВЕЛИКІ осі і болтики. ВСЕ ВЕЛИКЕ. а не одноразове гівно яке потім ніде не купити
Ой, ні, друже. Це ти про надійність починаєш, а не про якість їзди. Всі проблеми з надійністю вирішуються баблом, ти ж любиш їм кидатись. От береш пачку, кидаєш регулярно у механіка, та не потрібні ті великі важкі підшипники, осі та болтики B-)

Відправлено через 1 хвилину 49 секунд:
Hotspur: 24.05.2022 00:12
l-m: 23.05.2022 23:53Я вже натякав, ХТ серед пацанів не в пошані) По красоті це XX1/X01 Eagle, можна AXS. А якщо вже шиману любите, то хоча б ХТR 12-шв.
не бачив ні в кого вживу фулл ХТР не на виставці :rotate:
Аналогічно, всі на XX1/X01.

Відправлено через 2 хвилини 56 секунд:
dead_rat: 24.05.2022 00:05 На це вже щоб з трушними знатоками проїхати 10 км парком B-)
Трушні знатоки у парку питали у мене скільки передач, та після того, як з 27 стало всього 12, перестали зі мною розмовляти :D
Hotspur
Member

l-m: 24.05.2022 00:24Всі проблеми з надійністю вирішуються баблом
в США та ЕС. а у нас ні :lol: . парам пам пам кінець (с) і по країні в нас до 5 людей які тобі ті болтики може наріжуть а може і ні бо мобілізовані. і чекати ти то будеш місяців 3-6 :lol: . так що бабло без розхідників нічого не рішає взагалі

Отправлено спустя 1 минуту 9 секунд:
l-m: 24.05.2022 00:24Справді важливе тут про безкамерність. Але якщо профіль ободу зовсім не кінчений, то всі колеса безкамерні з прямими руками
ні, там багато моментів. не всі з будь якими руками
l-m
Member

Hotspur: 24.05.2022 00:29
l-m: 24.05.2022 00:24Всі проблеми з надійністю вирішуються баблом
в США та ЕС. а у нас ні :lol: . парам пам пам кінець (с) і по країні в нас до 5 людей які тобі ті болтики може наріжуть а може і ні бо мобілізовані. і чекати ти то будеш місяців 3-6 :lol: . так що бабло без розхідників нічого не рішає взагалі
Щось ти як людина без бабла міркуєш.
А коли воно є, то мотивуються механіки, закупаються розхідники наперед, та, найголовніше — купується другий підвіс.
Навіть коли бабло, як у нормальних людей, не пече дупу, то абсолютна більшість тих хто у темі, має хардтейл до підвіса. По-перше, два різних байка то веселіше ніж два схожих, а по-друге, оскільки підвіс буде у механіка, а кататись хочеться :lol:

Ну й, у мене криві руки, але маю історії успіху, коли на НЕ безкамерні колеса безкамерно встановлювались покришки (іноді теж НЕ безкамерні) :shuffle:
Але маю враження, що ти занадто помисливий, та, наприклад, намотати більше стрічки, чи залити більше герметика, то вже є оті "багато моментів".
Ну ладно :)

Відправлено через 5 хвилин 1 секунду:
Hotspur: 24.05.2022 00:29 а може і ні бо мобілізовані.
Але то я вище писав про нормальні часи.
Зараз то все пусте, й так дякую ЗСУ що знов можу на всяких форумах писати та іноді кататись.
murzik
Member

Що дає безкамерка окрім надійності в дорозі? Зекономити 300 грам?

Отправлено спустя 53 секунды:
Вилка на мтб дійсно має значення. Я не задоволений сантуром повітряна. Рок шокс НЕ повітряна набагато краще за цю ..
З таким курсом долара тепер буй що купиш, якщо при курсі 27 вилка була 7-10к

Отправлено спустя 40 минут 51 секунду:
я от не знаю, що вибрати, враховуючи слабке коліно. чи легкий вел для асфальту, чи електро мтб.
чи похід до нормального ортопеда-травматолога :lol:
odessitmws
Member

murzik: 24.05.2022 08:42Я не задоволений сантуром повітряна. Рок шокс НЕ повітряна набагато краще за цю
воздух то для низкого веса, мет. пружина на страгивание даже лучше (именно поэтому мы можем видеть на топовых велах композитные легкие пружины) ну и воздух настраивать под любой вес можно, зато у пружины условно бесконечный ресурс если в линки не попадает грязь\вода то там промы так же условно не убиваемые, остается обслуживать аморт (а если пружина жестковата то можно вообще без него ездить :laugh: )
так что кто любит велы и не катается в грязюках\ливень 2х подвес неплохая инвестиция ибо мягкие тычки в ноги\попу и сниженная нагрузка на заднее колесо многого стоят
murzik
Member

https://www.olx.ua/d/obyavlenie/elektro ... OliOq.html

Отправлено спустя 27 секунд:
odessitmws
пружини є на різну вагу і можна замінити

Отправлено спустя 1 минуту 12 секунд:
odessitmws
зараз тобі за двопідвіси розкажуть :laugh:
odessitmws
Member

murzik: 24.05.2022 09:32 пружини є на різну вагу і можна замінити
так то да, но к примеру одел рюкзак и уже нормально настроенная пружина стала слишком мягкой и пробивается
murzik: 24.05.2022 09:23 я от не знаю, що вибрати, враховуючи слабке коліно. чи легкий вел для асфальту, чи електро мтб.
не прыгай по граблям, даже я помню как ты тут радовался 29 когда оно едет как танк... а за 50к можно собрать даже 2х подвес на моторчике, а это совсем другой уровень кайфа
murzik: 24.05.2022 09:32 зараз тобі за двопідвіси розкажуть :laugh:
так нечего отговаривать и лишать людей кайфа разговорами что на то 2х подвеса уйдет бюджет годовой :rolleyes:
murzik
Member

odessitmws
так в тому й проблема, що я кайфую на асфальті, від швидкості.
а якщо є з ким катнути на мтб - тоді кайфую на мтб.
але 99.99% я соло. якогось гравела, чи шосера, та ще й карбон
або електро мтб і не паритися, двигун все зробить
Ответить