Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

murzik
odessitmws: 07.05.2022 10:53отправил в личку
murzik: 07.05.2022 11:08електро колесо просто вкл-викл? чи у тебе з асістом?
odessitmws: 03.05.2022 16:59 без ассиста пока, у меня в каретке Hollowtech 2 а те датчики которые попадались они под квадрат вроде как, дело привычки нажимать и крутить
надо найти\докупить датчик и вставить в штекер, вопрос цены гривен на 300
кстати попадались коменты под видео что эти брендовые кареточники, дохнут не так уж и часто
murzik
Member

odessitmws
то це потрібно тиснути на газ? а як тоді передачі передні-задні переключати?
їдеш 2 години і 2 години газ тримати?
Sphinx
Member

odessitmws: 06.05.2022 08:30 нашел себе кейс для батарейки, поставил внутрь пластину под винты фляги и зажал намертво, бонусом 100гр. хорошего масла получил (как раз добавить в смесь парафина для варки хотел) а то за сумку отдавать 600+ грн не хотелось (да и может 2 батарейку легкую на литий ионе возьму, а там стальной кейс может пригодится)
развернул вынос в обычное положение и опустил на 2 проставки, теперь почти как шоссер лежу на байке (скоростя то уже не детские) вел конечно зверь стал,
Изображение
может руки дойдут покрасить, но вроде и так не плохо :D а контролер есть мысля поставить в раму через терморезинку, будет 3кг радиатор алюминиевый в виде рамы
Вибачай, але це все
спойлер
Изображение
odessitmws
Member

murzik: 07.05.2022 11:37 то це потрібно тиснути на газ? а як тоді передачі передні-задні переключати?
ты так сказал как будто гирю надо держать, а не прижать пальцем курок... держать газ 2 часа то 90-100км проехать
обычно комбинирую повкручивал, потом отдыхаю на моторе
передачи переключать как обычно, это на кареточных нужны датчики что бы выключало двигло во время переключения
Sphinx: 07.05.2022 12:12 Вибачай, але це все
это ты еще не видел как для проверки я на скотч подцепил :) а так канистра весьма качественная, заводская так сказать не колхоз :D
ну и проводки на скотче так же временный вариант, думал про стяжки, но оно бросаться в глаза будет
Барбарис
Member

odessitmws, гибрид кило на 14. Я еще хочу жесткую вилку на него для облегчения.
Hotspur
Member

гарна штука :beer: але не на твій зріст

Отправлено спустя 7 минут 53 секунды:
odessitmws: 07.05.2022 10:53да ладно 26кг чугуняки с 250вт за оверпрайс, мой 19кг при 1кв+
за эти деньги можно купить 2х подвесную карбон раму и легкий (можно даже батарейку закинуть в рюкзак что бы те же баники можно было делать) комплект электро (400-500вт) с весом под 16кг перекинув туда свою внутрянку (хотя не факт китай карбон уже вроде ток на осях идет и что там с взаимозаменяемостью кареток не знаю)
Тупі вати не треба. 300-400 з головою. треба міцна рама карбон+ все інше не важке і гарні гальма. і буде толк, бо ці мотори в 1000-3000-4000 це тупо. нафіга воно треба якщо акум здихає ?
dead_rat
Member

90 км з середньою 31 кмч.
Нащо ті електровєли? :D
murzik
Member

dead_rat
у кого не має здоровя або бажання, а треба

в Києві більшість курєрів вже на електро-велосипедах, і це добре, бо аж боляче дивитися , як вкручує пацан на тмоу велі з мішком на спині :mad:

я хочу електро, бо більше 30 км дистанцію не можу їхати, а хочеться. але і 20+ кг вел не хотілося б. може взагалі мопеда взяти? :gigi:
dead_rat
Member

murzik
У кур‘єра це робота, для цього електровєл чи мопед саме то.
А от для хоббі краще себе привести у порядок ніж компенсувати неміч електрикою. тут діди по 70 років дають жару.
murzik
Member

dead_rat
не завжди можна "привести себе в порядок"
dead_rat
Member

murzik
Не знаю, я був хілий і найслабший у класі, все дитинство хворів і так далі.
На вєл сів вже у 30 років і нічого, зміг зробити з себе їздюка.

А так і однорукі і одноногі катають. Я знаю, що ти скаржися на здоров‘я але все ще не можу повірити, що це така вже перешкода. Бо якщо ти проїздиш 30км, то далі це лише питання їжі, води і пауз.
Hotspur
Member

dead_rat: 07.05.2022 15:23 90 км з середньою 31 кмч.
моніяк :beer:

Отправлено спустя 2 минуты 15 секунд:
dead_rat: 07.05.2022 16:03Не знаю, я був хілий і найслабший у класі, все дитинство хворів і так далі.

А так і однорукі і одноногі катають. Я знаю, що ти скаржися на здоров‘я але все ще не можу повірити, що це така вже перешкода. Бо якщо ти проїздиш 30км, то далі це лише питання їжі, води і пауз.
згоден. якщо немає смертельних діагнозів то все інше можна виправляти
Sphinx
Member

murzik

73 (СІМДЕСЯТ ТРИ, КАРЛ!!!111) роки. Я не знаю, що там в тебе зі здоров"ям, але мені здається що ти просто не хочеш піднімати планку для себе, може боїшся. І сам же шукаєш відмазки.

odessitmws
Вел в цілому виглядає максимально всрато.. Гібрид, який має бути легкий та швидкий сам по собі, з виносом розвернутим назад, з диваном замість сідла, з каністрою під батареї (можно пофарбувати, але питання охолодження тих батарей), мотор-колесом з максимально всратим ободом, хоча там якраз би мало бути щось міцне...
Мені шкода цього вельчика, він наче кричить - "ЗА ЩООО".
Було б там щось обдерте, старе, наприклад з ХВЗ - ну і фіг з ним, треш проект був би збс, а так - не розумію.
Колись і сам робив збочення, ставивши 40-ву гібридну резину на підвіс 140 ходу, але через деякий час зробив як було, це не правильно так робити...
odessitmws
Member

Sphinx: 07.05.2022 19:30Гібрид, який має бути легкий та швидкий сам по собі
ну он таким и остался (как 2 пальцами поднимал так и поднимаю) это при том что собрал на тяжелой но более ресурсной химии
Sphinx: 07.05.2022 19:30з виносом розвернутим назад
не наговаривай, глянь фото! развернул давно (ради аэродинамики)
Sphinx: 07.05.2022 19:30 з диваном замість сідла
диван то толстое мягкое и тяжелое, а ты еще раз глянь на фото видно что оно тонкое\жесткое изнутри, ну да широкое (узких с пружинами нету) вот только все равно давит на кости как и обычном узком
Sphinx: 07.05.2022 19:30з каністрою під батареї (можно пофарбувати, але питання охолодження тих батарей)
батарейкам охлаждение не нужно, они и так в слоях изоляции (просто нужно брать с запасом по токоотдаче) есть параметры кейса и его уровень качества, а то что в прошлой жизни оно было канистрой должно волновать только блондинок
Sphinx: 07.05.2022 19:30з максимально всратим ободом
оно двойное с утолщенными короткими (за счет мотора) спицами к тому же их 36 так что все там норм с прочностью тем более под легкого человека
Sphinx: 07.05.2022 19:30 Колись і сам робив збочення, ставивши 40-ву гібридну резину на підвіс 140 ходу, але через деякий час зробив як було, це не правильно так робити...
ну если катаешь по городу то почему нет? а подвеска лишней не бывает сгладит неровности за место резины
Dark-seer
Member

dead_rat: 07.05.2022 15:23 90 км з середньою 31 кмч.
стронг :beer:
dead_rat
Member

Dark-seer
Дякую :)
Товариш мене розгромив сьогодні. 155 км при 34 кмч
Dark-seer
Member

dead_rat: 07.05.2022 16:03А так і однорукі і одноногі катають. Я знаю, що ти скаржися на здоров‘я але все ще не можу повірити, що це така вже перешкода. Бо якщо ти проїздиш 30км, то далі це лише питання їжі, води і пауз.
згоден, я теж сів на вєл після 15 лєт перерви, за один сезон прийшов в форму 100км - не проблема, наразі чекаю на свій ровер, поки нема можливості відправити, ба незабаром приіде, буду вкручувати як "нєнормальний"

Отправлено спустя 37 секунд:
планую не менш 1000км на місяц - стільки свободного часу
dead_rat
Member

Dark-seer
планую не менш 1000км на місяц
Ого, сильний план :beer:
l-m
Member

dead_rat: 07.05.2022 16:03 murzik
Не знаю, я був хілий і найслабший у класі, все дитинство хворів і так далі.
Практично моя історія.
Звісно дається важче, ніж тим, хто молодим не лежав на дивані, як я. Але все можна, якщо мати час та натхнення.
Зараз буду пробувати себе трохи у форму привести, таким жирним та слабим у травні я ще ніколи не був.
Але не знаю, чи вистачить натхнення, бо на Київщині після рашистів МТБ майже мертве...
murzik
Member

l-m
так. тільки асфальт і поля. в ліс і фактично до озер - ні ні
Ответить