Флудилка (часть 4)

Куратор темы: Sanьka
Разговоры обо всем
Закрыто
Автор
Member

Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.

Ну понеслась....
Последний раз редактировалось Sanьka 30.05.2021 23:24, всего редактировалось 3 раза.
Dark-seer
Member

leif
Мне кстаи зашла мышь с дырками, юзаю глориус
neo89skynet
Member

Я вот тоже юзаю уже пол года дырявую Xtrfy M4, форма удобная, в целом доволен.
Hells Angels
Member

leif забавляют иногда приколы, лоджитех 518 с размерами слона и и какой то хайпер дырявый мелкий в руке 18-19см на 10-11см лежат хорошо :laugh:
Единственные обзоры которые стоит посмотреть это разборка, глянуть что внутри, как собрано и другие нюансы, а эти советы мышь для средней и большой руки и прочее сразу нафиг, только поход по магазинам и пробовать..
leif
Member

треба подивитись чи є у них великі миші в лінійці, цікавий бренд
для мене була б маленька
Hells Angels: 02.01.2022 13:01как собрано
от з цим теж питання. нерідко про одну і ту саму модель миші, але сусідніх років випуску надходять кардинально протилежні відгуки. в оглядах, до речі, бачив якість збірки відверто гірше ніж у моєї інтелімаус про, яка після покупки вразила мене тим наскільки все щільно підігнано, монолітно відчувається у порівнянні з DA elite, іншими домашніми мишами
Scoffer
Member

Изображение
pixels
Member

Подивився Монік в розетці, гига орус, 2 мертвих пікселя в центральній частині, дякую, дуже дякую. https://hard.rozetka.com.ua/ua/gigabyte ... _id=283803

Розете 100% це знали і не попередили що це не знижка, а уцінка.
Sanьka
Member

8бит за 20к , серьезно? :lol:
pixels
Member

Sanьka
+Фрц... Для Моніка різниці нема по великому рахунку. Да і взагалі .... Цей параметр у мене не в пріоритеті
Sanьka
Member

Так суть в том что за 20к дают хлам, но маркетинг примочки с каждой щели вылезают
pixels
Member

Sanьka
Тру 10біт це вже усілякі дізайнерські йдуть. Але, я розумію що там різниці нема. Залежить лише чи Моніка якісний чи ні, якого він рівня. Ну нічого, скоро 10біт тру будуть писати навіть на бляшанці за 5к грн. А може і 12 та 16
Sanьka
Member

Это джыгыбыйт мусор , какой тут ещё рівень?
Тока Йямама
pixels
Member

А мав змоги у знайомого потестить айзо понтовий, він фотографує сам. Але я їх, якоїсь великої різниці не бачив, сирий градієнт теж має чіткі градація, основні кольори таж дають не ідеальний градієнт. В загалі то мон гарний, засвіти мінімальні, черниці колір не сіріє навіть при 50% яскравості, що для ips дуже ок

Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Sanьka: 02.01.2022 20:03 Это джыгыбыйт мусор , какой тут ещё рівень?
Тока Йямама
Чим мусора? Тим що розетка бракований семл намагається впарити кому зможе?
Volodimir
Member

SEGA молодцы. Могут. :super:

https://habr.com/ru/news/t/599129/
Sanьka
Member

pixels: 02.01.2022 20:07 Тим що розетка бракований семл намагається впарити кому зможе?
Я вообще не про пиксели. Они у всех могут быть.
Volodimir: 02.01.2022 22:22SEGA молодцы.
Они ещё живы? :-/
Volodimir
Member

Sanьka: 03.01.2022 08:55Они ещё живы?
Чукча не читатель? ;)
Sanьka
Member

Вопрос риторический был.
Так как Сега уже ничего сама не может. Разве что скупать другие студии доить старые франшизы.
Scoffer
Member

А виявляється IPS теж вигоряють з часом.
На парі моїх Dell P2416D нещодавно помітив, що там де панель завдань вінди і контури браузера (там де таби і адресна панель) трішки видрізняються тоном на синьому фоні, якщо придивитись. На червоному і зеленому не відрізняються.
Моніторам близько 5 років, не пам'ятаю точно. Врублені ну годин так по 16 на добу на постійній основі.
pixels
Member

Scoffer: 03.01.2022 13:18 А виявляється IPS теж вигоряють з часом.
На парі моїх Dell P2416D нещодавно помітив, що там де панель завдань вінди і контури браузера (там де таби і адресна панель) трішки видрізняються тоном на синьому фоні, якщо придивитись. На червоному і зеленому не відрізняються.
Моніторам близько 5 років, не пам'ятаю точно. Врублені ну годин так по 16 на добу на постійній основі.
То делл. Було таки сами з ним.
Scoffer
Member

pixels
Dell матриці не робить. Конкретно в цих стоїть AU Optronics. Дуже приємні на зір монітори, тому досі і не замінив. А то купиш якісь 4К 120Гц за купу грошей, а від них очі витікають.
Sanьka
Member

мусор всякий
Закрыто