Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка (часть 4)
Куратор темы:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Последний раз редактировалось Sanьka 30.05.2021 23:24, всего редактировалось 3 раза.
-
DuckRider
Member
Если ты не смог понять, что хто всё инфраструктура, то это уже твои проблемы7mindfields: ↑ 29.12.2021 15:42Чтобы подчеркнуть несколько нелепое сравнение парковок с детскими площадками и зелёными насаждениями, очевидно же.
-
WakeMe
Member
Если купить в егс киберпук, туда с пиратки сейвы можно перенести?
-
pixels
Member
Це так. В мене машина 13 року. Тож інфаркту не буде якщо що.Dark-seer: ↑ 29.12.2021 15:23С машиной на улице может случится куча всяких непрятностей, у меня в сухом гараже стоит в 5 минутах от домаpixels: ↑ 29.12.2021 13:03До речі, я своє авто з вікна бачу, заздріть![]()
-
leif
Member
WakeMe
Мало б сейви підтягнути. я купив КП2077 на гог, там можливо інша дрм-фрі версія, але вона сейви з піратки підтягнула без питань, автоматично
Відправлено через 6 хвилин 8 секунд:
але вчитися їздити на новій дорогій машині можна хіба що якщо ти дуже добре фінансово себе почуваєш, на мій погляд. Я себе більш-менш впевнено став почувати за кермом через 30-40к по Києву/трасі
Мало б сейви підтягнути. я купив КП2077 на гог, там можливо інша дрм-фрі версія, але вона сейви з піратки підтягнула без питань, автоматично
Відправлено через 6 хвилин 8 секунд:
До слова, можу лише порадити Сані не купувати першу машину подорожче. Умовно кажучи, якщо є 25к на тачку і це перша тачка, візьми за 10-15 максимум. це для прикладу суми, звичайно, не обов'язково за стільки купувати.pixels: ↑ 29.12.2021 17:34В мене машина 13 року. Тож інфаркту не буде якщо що
але вчитися їздити на новій дорогій машині можна хіба що якщо ти дуже добре фінансово себе почуваєш, на мій погляд. Я себе більш-менш впевнено став почувати за кермом через 30-40к по Києву/трасі
-
pixels
Member
У кожного по-різному. По Києві вільно водити можуть далеко не всі, хто і по 1кк км проїхав. Тут весь час не стрьомі, трохи увагу вимкнеш, а тут хтось з парковки вистрибує, через 3 смуги ліворуч перестроюється, лізе на червоне. Забагато машин. І швидкості майже як на трасі.leif: ↑ 29.12.2021 18:21
До слова, можу лише порадити Сані не купувати першу машину подорожче. Умовно кажучи, якщо є 25к на тачку і це перша тачка, візьми за 10-15 максимум. це для прикладу суми, звичайно, не обов'язково за стільки купувати.
Відправлено через 17 хвилин 3 секунди:
Ще в Києві багато розв'язок, розворотів, складних світлофорів, з'їздів... Раз провтикав, і щоб повернутись - 5км проїхати треба.
-
leif
Member
У мене не було вибору, мусив катати дівчат, так і навчивсяpixels: ↑ 29.12.2021 18:47 По Києві вільно водити можуть далеко не всі, хто і по 1кк км проїхав
-
pixels
Member
leif
У Львові ж легше, погоджуєшся?
У Львові ж легше, погоджуєшся?
-
leif
Member
pixels
це неспівставні речі
Відправлено через 3 хвилини 4 секунди:
Київ це все ж повноцінний мегаполіс (український варіант) з усіма наслідками, а Львів досить маленьке місто
це неспівставні речі
Відправлено через 3 хвилини 4 секунди:
Київ це все ж повноцінний мегаполіс (український варіант) з усіма наслідками, а Львів досить маленьке місто
-
MindStealer
Member
Всем привет! Подскажите каким образом должен оформляться гарантийный талон на товары. Что там должно быть в обязательном порядке?
Спасибо
Спасибо
-
Scoffer
Member
Львів пішкадрала з краю в край за годину-півтори проходиться. Особисто перевіряв. Там і 10 км немає мабуть. Плюс прикольні трамрайчики. Якщо викинути лісопаркові зони де ніхто не живе, то він мабуть раз в 10 менше Києва.
Нащо там машина взагалі не зрозуміло
Відправлено через 10 хвилин 1 секунду:
Це вам не Кривий Ріг 126 кілометрів довжиною
Це вам не Кривий Ріг 126 кілометрів довжиною
-
leif
Member
це як би Львів десь під Ряшевом закінчувавсяScoffer: ↑ 29.12.2021 20:18126 кілометрів
Відправлено через 20 секунд:
-
Scoffer
Member
leif
Можна і в іншу сторону. Практично в Тернополі
Можна і в іншу сторону. Практично в Тернополі
-
pixels
Member
Менше значноScoffer: ↑ 29.12.2021 20:18 Львів пішкадрала з краю в край за годину-півтори проходиться. Особисто перевіряв. Там і 10 км немає мабуть. Плюс прикольні трамрайчики. Якщо викинути лісопаркові зони де ніхто не живе, то він мабуть раз в 10 менше Києва.
Це вам не Кривий Ріг 126 кілометрів довжиною![]()
-
Scoffer
Member
-
pixels
Member
Scoffer
Покажи на мапі. Як вони міряли, по кордону міста?
Покажи на мапі. Як вони міряли, по кордону міста?
-
Scoffer
Member
Вони звісно намухлювали до красивої цифри, але довжина все одно вражає. Пішки вдовж вже ніяк не підеш гуляти. Та і на велику замахаєшся.
Відправлено через 40 секунд:
pixels
Та звідки я знаю як вони міряли. Просто офіційні дані.
Відправлено через 1 хвилину 20 секунд:
Там може які села в місто входять.
Відправлено через 40 секунд:
pixels
Та звідки я знаю як вони міряли. Просто офіційні дані.
Відправлено через 1 хвилину 20 секунд:
Там може які села в місто входять.
-
Dark-seer
Member
У нас +-30км от конца одного спальника до другого, но спальников этих...+ двольно большой сити сентер
-
Adamantium
Ghost
pixels
Кривой считается самым длинным в Европе по протяженности.
126 км.
Кривой считается самым длинным в Европе по протяженности.
126 км.
-
leif
Member
я одного разу році так в 2008-9 пройшов Соборний проспект в Запоріжжі від початку до кінця ("О, молодість! О, юність парубоцька!" Король Літр)
всього 10,8 км, але це реально погана ідея, думаю зараз не сильно краще
всього 10,8 км, але це реально погана ідея, думаю зараз не сильно краще
-
Scoffer
Member
leif
10 км це взагалі не далеко. Це третина набережної в Дніпрі. З краю в край я її мабуть не проходив за раз, але третину-половину просто гуляючи - легко.
10 км це взагалі не далеко. Це третина набережної в Дніпрі. З краю в край я її мабуть не проходив за раз, але третину-половину просто гуляючи - легко.