Флудилка (часть 4)

Куратор теми: Sanьka
Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.

Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
Hells Angels
Member

Повідомлення

pixels: 29.12.2021 12:01яка купляє квартиру доньці, щоб в столиці жила
прописка в Кийові, і пофіг що це буде десь в 2 кроках від Ірпеня :laugh:
pixels
Member

Повідомлення

Звичай, не саме від Кличка, а усіх до нього і хто до цього хаосу причетний. Інфраструктура бракує, і парковки тут не головна біда

Відправлено через 5 хвилин 13 секунд:
Hells Angels: 29.12.2021 12:06
pixels: 29.12.2021 12:01яка купляє квартиру доньці, щоб в столиці жила
прописка в Кийові, і пофіг що це буде десь в 2 кроках від Ірпеня :laugh:
Є якийсь жк на ртутному звалищі на лівому. Там теж можна
mumu
Member

Повідомлення

pixels: 29.12.2021 12:11Є якийсь жк на ртутному звалищі на лівому. Там теж можна
головне, щоб на рендерах будинок чи ЖК потопав серед дерев або був на березі Дніпра чи якоїсь водойми, з садочком і школою, а сурова реальність - неважливий нюанс :gigi:
leif
Member

Повідомлення

пффф, урбаністи :-/ ви всі просто заздрите киянам які досягли успішного успіху в житті: купили хату в КИЇВСЬКОМУ НОВОМУ ЖК + євробляху щоб по 2 години їздити на роботу і назад
pixels
Member

Повідомлення

leif: 29.12.2021 12:51 пффф, урбаністи :-/ ви всі просто заздрите киянам які досягли успішного успіху в житті: купили хату в КИЇВСЬКОМУ НОВОМУ ЖК + євробляху щоб по 2 години їздити на роботу і назад
По 3 бляхи, і обов'язково, щоб з вікна всі бачити.

Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
До речі, я своє авто з вікна бачу, заздріть :gigi:
Scoffer
Member

Повідомлення

pixels
Обов'яково щоб до під'їзду не далі 10 метрів, і періодами влаштовувати махач з сусідами за більш елітні місця :laugh:
pixels
Member

Повідомлення

Scoffer: 29.12.2021 13:07 pixels
Обов'яково щоб до під'їзду не далі 10 метрів, і періодами влаштовувати махач з сусідами за більш елітні місця :laugh:
У нас такого нема, місць всім вистачає. Це не Київ. І не 10, а 30-40м
DuckRider
Member

Повідомлення

mumu: 29.12.2021 12:38
pixels: 29.12.2021 12:11Є якийсь жк на ртутному звалищі на лівому. Там теж можна
головне, щоб на рендерах будинок чи ЖК потопав серед дерев або був на березі Дніпра чи якоїсь водойми, з садочком і школою, а сурова реальність - неважливий нюанс :gigi:
На берегу днепра жить не очень, кстати. Там часто ветер сильный, да и в целом не приятно, когда цветет и воняет днепр. Комары в комплекте с днепром идут, если вода стоячая
Sanьka
Member

Повідомлення

Вот у кого настоящие проблемы, а вы тут СКІГЛІТЕ
Зображення
UzVN
Junior

Повідомлення

10 метров это далеко, нужно прям под парадным))) ну а махач это святое даже сам пару раз участвовал, когда зимой 2 часа занимался упражнениями с лопатой а один умный решил стать на красивое и почищенное мною место, но лопата оказалась весомым аргументом в моих руках) ну а 2 часа в пробке это еще быстро))
Барбарис
Member

Повідомлення

pixels: 29.12.2021 13:03
leif: 29.12.2021 12:51 пффф, урбаністи :-/ ви всі просто заздрите киянам які досягли успішного успіху в житті: купили хату в КИЇВСЬКОМУ НОВОМУ ЖК + євробляху щоб по 2 години їздити на роботу і назад
По 3 бляхи, і обов'язково, щоб з вікна всі бачити.

Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
До речі, я своє авто з вікна бачу, заздріть :gigi:
Вже заздрю, бо мені потрібно вийти в гараж, щоб свої побачити. :shuffle:
pixels
Member

Повідомлення

Барбарис
Розумію, в мене досі є гараж у центрі Донецька, далеко туди ставити
DuckRider
Member

Повідомлення

Sanьka: 29.12.2021 14:01 Вот у кого настоящие проблемы, а вы тут СКІГЛІТЕ
Странная у тебя логика сейчас. Будто имея руки и ноги нельзя ныть на то, что кто-то делает свою часть социальной ответственности через жопу. Ныть наоборот нужно и ныть так, чтоб слышали, а не про себя, иначего ничего не изменить.
/// Еду на почту, вместо дорог кизяки скользкие и колея, ещё и уроды свои телеги паркуют на обочине так, что раскидать с дороги снег сложно. снегоуборочная почистила всё на отлюбись, по середине дороги огромный сугроб, а двор и вовсе никто не чистит никогда. Иду пешком - одни сугробы, нет тротуаров. Ноги есть, а поныть хочется почему-то :mad:
Барбарис
Member

Повідомлення

pixels, ні не розумієш.
У мене 2 під власним будинком.
7mindfields
Member

Повідомлення

DuckRider: 29.12.2021 10:51
Scoffer: 29.12.2021 10:47 DuckRider
Я не згоден. Купа людей не хоче власний автомобіль. Це тупо не справедливо заставляти їх оплачувати будівництво парковок.
Кому треба, той і платить.
У многих людей аллергия на тополи, зачем зеленая зона у дома? Пусть кто хочет - сам себе сажает. У многих людей нет детей, зачем им детская площадка? Пусть сами себе строят, если детей заведут. Тротуар многим не нужен, у них путь от подъезда до машины, уберем и его.

Есть норма на инфраструктуру для комфортного пользования. Ты сидишь на идиотской позиции "а мне не надо, пусть сами сношаются". Становится ли дом от этого для тебя дешевле? Нет. Только маржинальность для застройщика на таких как ты возрастает
А ещё тополи и детские площадки так же загрязняют атмосферу :rotate:
pixels
Member

Повідомлення

Барбарис: 29.12.2021 14:51 pixels, ні не розумієш.
У мене 2 під власним будинком.
Це зручно. Я, між іншим, там не дуже часто залишав машину, більше всякий мотлох, коробки, зимову гуму, тощо

Відправлено через 12 хвилин 13 секунд:
Обновив біос на МБ, і що стало швидше теститись. ЦПУ-З було 6350, стало 6785.
Вінрар видав 26к проти 25к раніше. Невже таке буває?
https://valid.x86.fr/yy1r4z
Dark-seer
Member

Повідомлення

pixels: 29.12.2021 13:03До речі, я своє авто з вікна бачу, заздріть
С машиной на улице может случится куча всяких непрятностей, у меня в сухом гараже стоит в 5 минутах от дома :up:
DuckRider
Member

Повідомлення

7mindfields: 29.12.2021 14:59
Зачем ты сюда приплел экоболезнь?
7mindfields
Member

Повідомлення

DuckRider: 29.12.2021 15:24
7mindfields: 29.12.2021 14:59
Зачем ты сюда приплел экоболезнь?
Чтобы подчеркнуть несколько нелепое сравнение парковок с детскими площадками и зелёными насаждениями, очевидно же.
К тому, что я в этот раз соглашусь с паном скоффером, автомобиль, увы, не является средством первой необходимости. Да, это очень удобно, особенно в период «карантина» без геморроя выехать в соседнюю область например, но в целом, я тоже не вижу смысла платить за парко-место, если я например твёрдо убеждён, что не обзаведусь своим тс.
odessitmws
Member

Повідомлення

да вообще надо урезать количество авто до того состояния что бы пробок не было, надоели нищеброды понакупают шарпаков дымящих, за то понтов выше крыши
Закрито