Флудилка (часть 4)

Куратор темы: Sanьka
Разговоры обо всем
Закрыто
Автор
Member

Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.

Ну понеслась....
Последний раз редактировалось Sanьka 30.05.2021 23:24, всего редактировалось 3 раза.
zmax
Member

Российские ученые создали устройство, позволяющее управлять любыми компьютерными приложениями при помощи мыслей и жестов. Об этом сообщила пресс-служба Минобрнауки России.
:gigi: :gigi: :gigi:
https://sm.news/rossijskie-uchenye-sozd ... lej-55924/
Scoffer
Member

zmax
Це якісь неправильні вчені. Треба щоб навпаки :laugh:
pixels
Member

Як можна цьому не радіти, нарешті дочекались!
СУПЕРЦІНА
спойлер
ОЗУ Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5200Mhz FURY Beast Black (KF552C40BBK2-32) купить с проверкой совмес.png
DuckRider
Member

pixels: 10.12.2021 20:55 Як можна цьому не радіти, нарешті дочекались!
СУПЕРЦІНА
спойлер
ОЗУ Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5200Mhz FURY Beast Black (KF552C40BBK2-32) купить с проверкой совмес.png
Кит 5200 300$ в закупке :lol:
_clawfinger_
Member

pixels :eek:
Той момент, коли в мене один системник коштує менше ніж оперативка для нового пк. :insane:
7mindfields
Member

Решил сегодня ночью поучавствовать в номинации главного рукожопа текущего месяца
Изображение
Погнуть ноги на двух углах, при помещении проца назад в блистер :facepalm:
Коллективное высмеивание приветствуется
pixels
Member

Ось що я подумаю, якщо тапки йому, поклади процесор на трамвайні рейки. Давно хотів так зробити
DuckRider
Member

7mindfields: 11.12.2021 04:14 Решил сегодня ночью поучавствовать в номинации главного рукожопа текущего месяца
Изображение
Выправил?
7mindfields
Member

DuckRider: 11.12.2021 04:38
7mindfields: 11.12.2021 04:14 Решил сегодня ночью поучавствовать в номинации главного рукожопа текущего месяца
Изображение
Выправил?
Нет, я не настолько в себе уверен :gigi:

Отправлено спустя 1 минуту 5 секунд:
pixels: 11.12.2021 04:30 Ось що я подумаю, якщо тапки йому, поклади процесор на трамвайні рейки. Давно хотів так зробити
Так сильно презираешь амд? :)
pixels
Member

7mindfields
Навпаки, буду придивлятись до їх майбутніх 3д-кеш каменів.
Гарний млинець буде
Sanьka
Member

7mindfields: 11.12.2021 04:14Коллективное высмеивание приветствуется
Блистер гнет ноги на раз два
Но там не смертельно. Можно без проблем выровнять самому. Пинцет и хороший свет в момощ ;)

Блин лег в 21.30 проснулся в 6.00 втыкаю в потолок.
Kosdnepr
Member

Sanьka
8,5 часов сна, счастливейший человек.
Dark-seer
Member

Sanьka: 11.12.2021 06:03Блин лег в 21.30 проснулся в 6.00 втыкаю в потолок.
Уже давно сплю черти как, ребенок то дает спать, то не дает, иногда сбегаю на диван высыпатся :gigi:
leif
Member

останнім часом ще модна ця тема про сон, книжки видають, всі навколо говорять про шкоду недосипу, а я продовжую боротись з собою щоб спати принаймні 7 з половиною годин замість 7. і це при тому, що мені нічого (буквально нічого) не заважає це робити і я найкраще себе почуваю саме після 8-годинного відпочинку вночі, але ж ні, це не наш метод, треба помучитись трошки :facepalm: :lol:

тєжкий процес організації дисципліни для самозайнятих людей :insane:
Kosdnepr
Member

leif
Это не та проблема, над которой стоит заморачиваться, если ты сам все определяешь. Значит так устраивает)
Я уже пару лет сплю не более 5 часов в сутки (часто меньше), каждый день без единого отсыпного. Первые несколько месяцев ты как зомби, потом организм кое-как адаптируется. Но выглядишь все равно как зомби)
leif
Member

Kosdnepr: 11.12.2021 11:46Это не та проблема, над которой стоит заморачиваться, если ты сам все определяешь. Значит так устраивает
раніше теж так думав, що якщо сам вирішуєш, то точно не нашкодиш, але ні, можеш тупити, робити собі гірше і продовжувати тупити :facepalm: я точно відчуваю, що втрачаю від недосипу, але змусити себе зробити як краще не виходить на цьому етапі, мабуть треба позакривати деякі справи робочі, трохи заспокоїтись і тоді повернусь до налагодження сну

Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
Kosdnepr: 11.12.2021 11:46пару лет сплю не более 5 часов в сутки (часто меньше), каждый день без единого отсыпного
:( :horror:
Sanьka
Member

для меня норм в 12 лечь в 7-8 проснутся )
но вчера че то подустал.

Малая с женой у бабушки, почему бы и не подрыхнуть :gigi:
DuckRider
Member

если недосыпаю, то у меня спазм в глазах происходит, приходится заливать расширяющими каплями и ждать пока попусти, чтоб видеть. Так что лучше спать нормально
WakeMe
Member

7mindfields: 11.12.2021 05:08Нет, я не настолько в себе уверен
Иглой одноразовой от шприца ровняешь, потом уснёшь в сокет чтобы доровнял и все норм будет
leif
Member

маю тут результати цікавих дослідів зі своїм 5900х:

viewtopic.php?p=3302422#p3302422

отже, максимум що з нього я зміг витиснути на наявній 360мм АІО це десь 730Гфлопс в лінкс і 24000 в СБ23, ціна таких приколів це 260-270вт споживання, 90 градусів температура, вий вентиляторів в максимальному навантаженні, оце от все

в принципі в IRL тасках воно не те щоб дуже сильно парило, бо в них скоріше щось біля 100-170вт споживання, відповідно нагрів і вий поменше, але все одно досить значні.
нещодавно вирішив зав'язувати з юнацьким максималізмом (в 32 роки :lol:) і налаштувати це все в бік енергоефективності і повної тиші абсолютно незалежно від типу завдання.

по результатах втрати не так щоб значні, але присутні, з кастом-водою можна було б і ці 10-15% (а в окремих сценаріях може і трошки більше) дотиснути, а по температурі і шуму не посунутись.

це я фактично вперше реально заміряв на цьому процесорі що мені дасть кастом і якщо я ще нещодавно казав "нінужон ваш кастом для 5900х з практичної точки зору", то тут бачу що це я з висновками поквапився саме для свого випадку :laugh:
Закрыто