Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

mumu: 19.11.2021 14:36ще як варіант скатати в декатлон глянути, але там ціна х2
вот декатлон и бери. в велы по 8000 я не верю при курсе 26.5

Отправлено спустя 7 минут 15 секунд:
leif: 19.11.2021 14:53якщо так, то тим паче новий байк за 8к з точки зори безпеки і надійності не найкраща опція. от серйозно, скільки при загальній ціні велосипеду 8к може коштувати окремо рама? і чи може вона бути достатньо міцною-надійною для утилітарного використання при цьому?
с рамой ничего не будет 99%. а вот колеса или вилка так вполне. результат для владельца тоже будет очень дорогой по лечению. я тут уже постил шоссера у которого вилка на скорости навернулась, он инвалид навсегда
leif
Member

Hotspur: 19.11.2021 15:27с рамой ничего не будет 99%
а я не впевнений. ще раз запитаю, скільки вона може коштувати при загальній вартості 8к і як можна довіряти якості за цю ціну? рами тріщать і у набагато більш дорогих байків, а ашани розвалюються повсякчас

Відправлено через 24 секунди:
хоча деяким щастить і вони реально роками на них катають, але це скоріше виключення
dead_rat
Member

l-m: 19.11.2021 15:19Відчуття швидкості - це одна з причин чому більше люблю ґрунти
Надо ехать в горы :super:

Потренируюсь зиму на станке - и весной отжигать.

Отправлено спустя 4 минуты 35 секунд:
mumu: 19.11.2021 14:36в цьому підсідільний треба міняти, бо він сталевий, сідло, бо воно може бути стрьомним, через рік касету, зірки передні і ланцюг.
Через год его просто выкинуть или продать.
Hotspur
Member

dead_rat: 19.11.2021 15:35Через год его просто выкинуть или продать.
оно не проездит год с пробегом хотя бы 2-3к
l-m
Member

dead_rat: 19.11.2021 15:35
l-m: 19.11.2021 15:19Відчуття швидкості - це одна з причин чому більше люблю ґрунти
Надо ехать в горы :super:
В Карпатах потроху з'являється асфальт, але скільки вовка не годуй, все одно в ліс дивиться)
dead_rat
Member

mumu: 19.11.2021 11:10Gravel NORD 28 link +-8к грн і обов'язково 600-800грн за нульове ТО(змастити осі, рульову, каретку, підтягнути спиці)
Это даже не смешно.

Если использовать больше, чем раз в неделю в ларёк за пивом - то развалится в первый сезон.

И ты сильно недооцениваешь ободные тормоза, они лучше, чем механические диски. Я специально купил себе второй шоссер на ободных.
Hotspur
Member

dead_rat: 19.11.2021 16:06Это даже не смешно.

Если использовать больше, чем раз в неделю в ларёк за пивом - то развалится в первый сезон.
я тебе что и говорю
dead_rat
Member

Пр ехал мой конструктор к Specialized Allez Elite - перекидка 105 взамен сломанной, тормоза: перед Ультегра, зад 105.

Соберу за выходные стилемобиль))
waryag
Member

Я правильно понимаю, что "велосипед из Европы" - фиговый листочек для ворованных?
leif
Member

waryag
саме так :yes:
dead_rat
Member

Сменил обмотку и педали, комп Wahoo Roam дали на поиграться
спойлер
Изображение
Hotspur
Member

dead_rat: 19.11.2021 17:28Сменил обмотку и педали, комп Wahoo Roam дали на поиграться
дорого богато (с)
l-m
Member

dead_rat: 19.11.2021 16:06 И ты сильно недооцениваешь ободные тормоза, они лучше, чем механические диски. Я специально купил себе второй шоссер на ободных.
:)
Ні, це ти плутаєш дорогі шосейні краби та бюджетні ві-брейки (а інших на макеті велосипеду за 300 баксів бути не може).

На шосерах "краби" більш-менш гальмують. Ну як... нормально гальмують, якщо не порівнювати з дисковою гідравлікою.
А ві-брейки навіть у розквіті цієї технології були так собі.
Короше, якщо порівнювати бюджетні ві-брейки та бюджетну дискову механіку, то вийде або аксіома Ескобара, або диски будуть краще.

waryag: 19.11.2021 16:33 Я правильно понимаю, что "велосипед из Европы" - фиговый листочек для ворованных?
угу
Hotspur
Member

l-m: 19.11.2021 17:42Короше, якщо порівнювати бюджетні ві-брейки та бюджетну дискову механіку, то вийде або аксіома Ескобара, або диски будуть краще.
я пробовал ободные, механику и сейчас на гидравлике. лучше гидравлики только дорогая гидравлика, механика тормозит только с диким прайсом а ля карбоновые ручки и супер калиперы, все дешевое не тормозит вообще
l-m
Member

Hotspur: 19.11.2021 17:45
l-m: 19.11.2021 17:42Короше, якщо порівнювати бюджетні ві-брейки та бюджетну дискову механіку, то вийде або аксіома Ескобара, або диски будуть краще.
я пробовал ободные, механику и сейчас на гидравлике. лучше гидравлики только дорогая гидравлика, механика тормозит только с диким прайсом а ля карбоновые ручки и супер калиперы, все дешевое не тормозит вообще
Так і є.
Причому навіть найдешевші гідравлічні SRAM DB1 краще легендарних AVID BB5/BB7, які вважаються кращими серед механіки та коштують дорожче за DB1.
Hotspur
Member

Hotspur: 19.11.2021 17:45Причому навіть найдешевші гідравлічні SRAM DB1 краще легендарних AVID BB5/BB7, які вважаються кращими серед механіки та коштують дорожче за DB1.
ВВ7 даже не в 10 лучших. там ценник просто далеко за 500 долларов. суть в том что механика лучше дешевой Шиманы стоит как комплект XTR тормозов :eek:
dead_rat
Member

l-m: 19.11.2021 17:42На шосерах "краби" більш-менш гальмують. Ну як... нормально гальмують, якщо не порівнювати з дисковою гідравлікою.
Они ей на сухой дороге не проигрывают.
l-m: 19.11.2021 17:42Ні, це ти плутаєш дорогі шосейні краби та бюджетні ві-брейки (а інших на макеті велосипеду за 300 баксів бути не може).
Так автор же сказал, что есть варианты шоссеров в возрасте на вибрейках - если это тиагра/105, то всё будет ок.

Я специально купил себе второй шоссер на крабах - сэт новых 105 крабов в магазине 60 евро. И они хорошо тормозят даже после топовой гидравлики
Последний раз редактировалось dead_rat 19.11.2021 18:02, всего редактировалось 1 раз.
Hotspur
Member

dead_rat: 19.11.2021 17:58Они ей на сухой дороге не проигрывают.
проигрывают раза в 2
dead_rat
Member

Hotspur: 19.11.2021 18:02
dead_rat: 19.11.2021 17:58Они ей на сухой дороге не проигрывают.
проигрывают раза в 2
Никаких в 2 раза, по тормозному пути практически одинаково:

l-m
Member

Hotspur: 19.11.2021 17:55 там ценник просто далеко за 500 долларов. суть в том что механика лучше дешевой Шиманы стоит как комплект XTR тормозов :eek:
То нікому невідомий бутік для якихось естетів, я про мас-маркет.
Навіть на Р2, який має більший асортимент всякого ексклюзивного, ніж інші магази, серед механіки тільки ВВ7 - https://r2-bike.com/MTB_4__mechanical-Cable
Ответить