Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

murzik: 03.05.2021 19:35Ну те, що в реальності біг не такий, як в кіно, це факт. Замучене лице, мокрий, втомлений. Але підтягнутість і ейфорія після 40+ хвилин. Думками сам з собою.
Так на велике все то же самое, но без страданий и намного быстрее
murzik
Member

dead_rat
біг
вело
плавання
різні ж речі, і всі приносять заоволення по своєму

Отправлено спустя 23 минуты 34 секунды:

відомі чуваки на вело ?
leif
Member

потренувався ~годину на станку з двома датчиками. що тут сказати, я дійсно приємно здивований: покази вийшли практично ідентичні, всі підняття та спади пульсу коректно фіксували обидва датчики. під час тренування пару десятків разів рандомно тицькав на браслет і порівнював покази з тим, що видає wahoo kickr в zwift прям зараз — покази відрязнялись в діапазоні 2-3 bpm, а то і взагалі однакові.
головне підібрати регулювання ремінця, щоб браслет знаходився там де треба, не перетискав, але і не з'їжджав. бо як тільки він сповзає вниз до зап'ястя нічого нормально він там вже не міряє і додаток на смарті чесно про це попереджає кілька разів в процесі налаштування. у мене проблем з розташуванням не виникло, в трьох положеннях на дропбарі нічого не перетискало і не заважало, при цьому пульс вимірювався коректно.
murzik
Member

велошмот на секондах треба курити, бо декатлон щось дорогий
джерсі + куртку легку + шапку такого типу https://www.amazon.com/Go-sport-Cooling ... r=8-3&th=1
і штани, але не люблю обтягуючі. а в ХБ теж погано в жару і на 20+ км
dead_rat
Member

murzik
Я б скинул свой комплект, но он нерелевантен :lol:
Hotspur
Member

leif: 03.05.2021 20:36потренувався ~годину на станку з двома датчиками. що тут сказати, я дійсно приємно здивований: покази вийшли практично ідентичні, всі підняття та спади пульсу коректно фіксували обидва датчики. під час тренування пару десятків разів рандомно тицькав на браслет і порівнював покази з тим, що видає wahoo kickr в zwift прям зараз — покази відрязнялись в діапазоні 2-3 bpm, а то і взагалі однакові.
максимум совпадал ?
leif
Member

153 на браслеті, 156 на нагрудному.
Sphinx
Member

ух, яка годна некрота
murzik
Літо докатай на гекко, зимою збирай кастом :shuffle:
murzik
Member

Sphinx
та ну ... хто його збирати буде?
мені потрібно готове рішення, що зміниться осіню\зимою? декілька варіантів за рів року промайнуло.
LevAris
Junior

dead_rat: 03.05.2021 02:11
LevAris: 03.05.2021 01:30так что там вообще не нужно ничего делать, просто ехать и все
Ага, ехать... меееедленно ;) на шипованной резине в позе птеродактиля.
Я по украинской привычке зачем-то прокатал 5 лет на хардтейле, это было довольно глупо. И нет, смена шин на слики не помогает.
В отличие от шоссера горняк весьма универсален. Конечно он не даст того, что дает шоссер на ровном асфальте, но и на шоссере кросс кантри особо не покатаешь. А держать дома несколько велосипедов - это для очень продвинутых велолюбителей.

Отправлено спустя 1 минуту 41 секунду:
3-14: 03.05.2021 03:19
LevAris: 03.05.2021 01:30Подвесы разные бывают. У любого подвеса можно заблочить задний амортизатор, так что подвес становится хардтейлом. У продвинутых подвесов система сама блочит амморты (что передний, что задний), так что там вообще не нужно ничего делать, просто ехать и все.
Забавное наблюдение — обычно тем, у кого хватает денег на такие подвесы, еще хватает мозгов не говорить что они магическим образом превращаются в шоссер, если на них залочить подвеску. А вот те кто так говорят, скорее всего, такие подвесы только на картинках в интернете и видели ;)
Все подвесы имеют блокировки.
Sphinx
Member

murzik
Так тебе все шось не влаштовує. А за зиму потихеньку позбирати всі запчастини до купи, віднести майстру, він збере, коли нема напливу клієнтів і каєф
dead_rat
Member

LevAris: 03.05.2021 22:50на шоссере кросс кантри особо не покатаешь
Кросс кантри не погоняешь, но вполне проедешь, если не будет песка
Вот пример, проехано на легком шоссере с 25 мм резиной. Естественно, на двухподвесе тут можно было вкручивать, а шоссеру пришлось аккуратно ехать.

Вопрос, что лучше: летать по хорошим дорогам или одинаково посредственно передвигаться по любым - каждый решает сам.
спойлер
Изображение Изображение

Последний раз редактировалось dead_rat 03.05.2021 22:58, всего редактировалось 2 раза.
Sphinx
Member

LevAris: 03.05.2021 22:52Все подвесы имеют блокировки.
Блокировка не блокирует полностью подвеску, даже с выносной манетки. Все равно остаются небольшие хода в аморте-вилке + еще рычажность подвески.
dead_rat
Member

LevAris: 03.05.2021 22:52несколько велосипедов - это для очень продвинутых велолюбителей
На нас с женой уже четыре. Пятый в доставке, как приедет, один продам, возможно.
LevAris
Junior

Sphinx: 03.05.2021 22:56
LevAris: 03.05.2021 22:52Все подвесы имеют блокировки.
Блокировка не блокирует полностью подвеску, даже с выносной манетки. Все равно остаются небольшие хода в аморте-вилке + еще рычажность подвески.
Полностью не блокирует, но и подвес не претендует на роль шоссера.
murzik
Member

Sphinx: 03.05.2021 22:53 murzik
Так тебе все шось не влаштовує. А за зиму потихеньку позбирати всі запчастини до купи, віднести майстру, він збере, коли нема напливу клієнтів і каєф
не влаштовує ....сінгл не хочу, вилку треба повітряну. з б\у варіантів кажете, що обовязково вскривати у майстрені дивитися стан вилки. з необхіжністю ТО в 1400 грн виходить, що коратек з драйв спорта, який залишився, єдиний живий варіант. в середу спробую подивитися. меріда біг найн, звісно, виглядає класно, але це 23-25к. або і далі моніторити олх на наявність "шари". потрібно закінчувати цю клоунаду, бо моніторити олх це вже якесь хоббі стало. геко я обіцяв собі продати або не катати сезон взагалі.
Sphinx
Member

murzik
А чого сінгл не хочеш?
murzik
Member

Sphinx
думаю, що мені не вистачить пониженої. потрібно 11-12 шв.
Hotspur
Member

Sphinx: 03.05.2021 23:24А чого сінгл не хочеш?
ему емкости не хватит. минимум 11 ск более менее при 30-32 спереди. я по городу включаю 22-34 и очень доволен что они у меня есть :lol:
Ответить