Выбор ИБП/UPS

Корпуса и источники питания
Ответить
Автор
Member

viperest1
Забрал с почты. Ну, пока работает от розетки, то бесшумен. А от аккумулятора - дааа...
спойлер
Изображение
viperest1
Member

Kore
Жиииррр :up: :up: .
Я мусив брати вже і відразу, тому на що грошей поки вистачило, а потім теж візьму АРС :shuffle:
Kore
Member

viperest1
Я оверсток брал, вышел намного дешевле. Батарея живая вроде. Пускай зарядится и проверю, сколько он держит.
Robostyle
Member

viperest1
У тебя ж Eaton - нафига той АРС нужен?
viperest1
Member

Robostyle:viperest1
У тебя ж Eaton - нафига той АРС нужен?
АРС по якості вроді кращі :shuffle: . Хоч Eaton і обладнання для атомних станцій роблять :up:
Kore
Member

viperest1
Да оба хороши. Я просто привык к АРС.
Loz
Junior

viperest1: АРС по якості вроді кращі :shuffle: . Хоч Eaton і обладнання для атомних станцій роблять :up:
Відкрию страшний секрет B-) . Так само як і в випадку БЖ, продавців UPS більше ніж справжніх виробників. Наприклад, судячи з характерних партномерів на мікроконтролері і трансформаторі струму (три цифри, дефіс, п'ять цифр, дефіс, дві цифри) ваш Eaton насправді IPPON. Як і абсолютна більшість Powercom, Mustek, AEG, Socomec і інших.
Kore
Member

Loz
Ну, АРС-то хоть Шнайдер? :laugh:
Loz
Junior

Kore
Так, вони роблять собі самі.
viperest1
Member

Loz:
viperest1: АРС по якості вроді кращі :shuffle: . Хоч Eaton і обладнання для атомних станцій роблять :up:
Відкрию страшний секрет B-) . Так само як і в випадку БЖ, продавців UPS більше ніж справжніх виробників. Наприклад, судячи з характерних партномерів на мікроконтролері і трансформаторі струму (три цифри, дефіс, п'ять цифр, дефіс, дві цифри) ваш Eaton насправді IPPON. Як і абсолютна більшість Powercom, Mustek, AEG, Socomec і інших.
Дякую ,що сказали, бо чесно не знав. Для цього питання ,я приділив пару днів часу і купив фактично спонтанно і щоб рейтинг не дуже кака був :shuffle: і як писав вище потрібно було терміново... . Дякую :beer: буду ще заглядати для всебічного розвитку ( бо і так вже купив) ;) :beer:

Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
А , мало не забув - надіюся він не така вже і кака :shuffle: ? , ще не розбирав і як справи в середині поки не знаю .
Loz
Junior

viperest1: А , мало не забув - надіюся він не така вже і кака :shuffle: ? , ще не розбирав і як справи в середині поки не знаю .
viperest1
Середнячок. IPPON це щось типу CWT серед упсів.
viperest1
Member

Loz:
viperest1: А , мало не забув - надіюся він не така вже і кака :shuffle: ? , ще не розбирав і як справи в середині поки не знаю .
viperest1
Дякую :beer:
Буду тестувати B-) :gigi: , правда без фанатизму. Через десь тиждень мабуть напишу результати ;)
Robostyle
Member

Loz:
viperest1
Ну блииин....перестаньте по имени производителя оценивать какчество. Конкретно модель надо рассматривать
CWT бывает разный - Есть дешман чифтеки - а есть Corsair RMi.
И то и то CWT
Kore
Member

Robostyle
Никто на CWT не наговаривает. Отличные у них блоки есть, те же RMi и RMx. Но сказать, что она прямо топовая, в уровень с СуперФлауэр, нельзя.

Отправлено спустя 1 час 20 минут 2 секунды:
Короче, APC Back-UPS Pro 1200VA CIS — держит профильное железо в режиме вялого сёрфинга в инете, плюс на заднем плане бубнит Ютуб, сорок минут. В игрушках истерит и ругается, но время сохраниться и выйти есть. Годится. Я доволен.
sanya555
Member

Kore:APC Back-UPS Pro 1200VA CIS
А какие у него батареи стоят, в смысле размеры? Бутер из двух понятно, просто интересно, там акумы такие же по размеру как чаще всего используются, или они больше, сам упс то большой, если сравнить к примеру с моим древним RS800
Kore
Member

sanya555
Согласно офсайту, там сменный батарейный картридж APC №124.
Максимальная высота 76MM, 7.6cm
Максимальная ширина 152MM, 15.2cm
Максимальная глубина 203MM, 20.3cm
Масса нетто 5.6КГ
Масса брутто 5.84КГ
GetOutTheWay
Member

sanya555
Там стоят стандартые 12V 9Ah
например 2х CSB HR1234W F2 подойдут
Kore
Member

GetOutTheWay:CSB HR1234W F2
А как вообще эти батареи? Родная дороговата. :laugh:
GetOutTheWay
Member

Kore:А как вообще эти батареи? Родная дороговата.
примерно так
спойлер
ups2.jpg
ups1.jpg
sanya555
Member

GetOutTheWay:Там стоят стандартые 12V 9Ah
Я чет думал они больше)) получается такой же бутер как у меня, только разъем у меня на проводе.
Kore: Родная дороговата.
Ну да, за те деньги что продают готовый бутерброд, можно даж YUASA покупать, если ровняться на розетку, то две штуки 2178 грн
Ответить