Новости
Последние статьи и обзоры
Проблема з запахом з системника
-
sufferererik
Junior
Оновив собі пк і відчувається легкий запах пластмасси, оскільки я за компом сижу по годин 5-6 то я не відчуваю його а родичі замічають, і це їх дратує.
Поставив speedfun, вроді нічого не гріється, коли запускаю комп температура в всіх місцях приблизно 40 градусів але вже легкий запах чути. Дивився всередину системника пробував пальцем радіатори нічого гарячого незамічаю.
Система:
i5-750 box
asus p7p55d le
cheftec 550w
Як варіант в мене це вонюча проводка бп.
Мені цікаво почути ваші варіанти
Поставив speedfun, вроді нічого не гріється, коли запускаю комп температура в всіх місцях приблизно 40 градусів але вже легкий запах чути. Дивився всередину системника пробував пальцем радіатори нічого гарячого незамічаю.
Система:
i5-750 box
asus p7p55d le
cheftec 550w
Як варіант в мене це вонюча проводка бп.
Мені цікаво почути ваші варіанти
-
xmarcx
Member
Противогаз...
-
doCENTik85
Advanced Member
Поставь рядом освежитель воздуха.
-
Klon
CG graphikos fan
sufferererik
отключи из розетки , разбери понюхай, может некачественная краска...
Но возможно где-то плохой контакт проводов, коротит и плавит пластмассу .
отключи из розетки , разбери понюхай, может некачественная краска...
Но возможно где-то плохой контакт проводов, коротит и плавит пластмассу .
-
sufferererik
Junior
понюхав, проводка від бп воняє, але як мені здається не плавиться, просто воняє, ніде більше ніякого запаху нечути
-
Artistus
Digital Artist
sufferererik
БЖ новий?
БЖ новий?
-
SoulOfONYX
Advanced Member
С каждым днем темы все интересней
БП я так понимаю новый? У меня новый БП тоже издавал "баговония" пару недель пахло какой-то химией,потом запах пропал)
-
Artistus
Digital Artist
З часом запах вивітриться. Мені такі запахи приємні.
Відчуваєш, що комп новий (або якийсь з його компонентів).
Гірше, коли б паленим смерділо...
Так що хай родичі заспокояться і радіють новизні.
Відчуваєш, що комп новий (або якийсь з його компонентів).
Гірше, коли б паленим смерділо...
Так що хай родичі заспокояться і радіють новизні.
Последний раз редактировалось Artistus 01.08.2010 10:52, всего редактировалось 1 раз.
-
sufferererik
Junior
так новий chieftec модель gps 550a, про благовонія читав, але там де я читав вони пропали досить швидко а в мене це вже 2й тиждень 
-
Artistus
Digital Artist
О, скоро вивітриться. А чого відеокарту не вказав?
-
-stan-
Member
В мене нонейм БП смердів кілька місяців.
-
sufferererik
Junior
відеокарту не вказав бо не міняв через нестачу коштів, з наступної зарплати надіюсь докупити
-
*sam*
Member
У меня залман ф3 так воняет уже месяцев 7 и смазывал я его, всё равно воняет, но работает исправно, ах да и сначала казалось, что с БП воняет
-
xmarcx
Member
sufferererik, со временем выветрится, это просто запах нового компа. БП у тебя с запасом, греться не должен, а если бы перегревалось что-то из остального железа - было бы заметно на работе системы, тормоза, ребуты. Я в новый корпус переместился, так тоже некоторое время ощущался специфический запах. В твоем случае думаю нет места беспокойству. 
-
Android
Bot
Да ну, это ж запах новых железяк! класс! 
-
такоэ
Member
Было дело, тоже "запахло" из системника. Оказалось остановился вентиль в БП, смазка что-ли засохла, ну, перемазал подшипник и чтобы спать спокойно поставил второй вентиль с другой стороны питальника, шоб вовнутрь дуло. А запашка в обчем и целом никакого быть не должно, хорошее ничем не пахнет.... 
-
SoulOfONYX
Advanced Member
такоэ:хорошее ничем не пахнет....
ИМХО хорошее должно о себе еще как минимум неделю напоминать,воняя,напоминая владелцу какой же у него хороший(ая) БП,материнка,видяха,корпус и т.д)
-
almazmusic
Король клавиатуры
ну и темы пошли 
-
Kondr@t
Member
sufferererik якщо хочеш позбутися скоріше таких запахів, краще відкрий корпус і постав на місце, що більш продувається, наприклад, під кватирку.
-
OlexandR
Member