Приїхала сьогодні мишка Razer DeathAdder Elite з амазону, сумарно обійшлась в 919.57грн. (не рахуючи кешбеку моно 10%) Скільки вони у нас коштують, можна подивитись на хотлайні. Щоб зберегти час, кажу: від 1499грн, у офіційних продавців 1999грн.
Стосовно самої миші.Як фанату лазерних A4Tech. Зараз у мене TL90 вона дуже широка й висока, а ще важка. Правда звик я до неї за рік. Разер мені показався дуже легким й довгим, правда вузька. У мене велика рука, накриває повністю, тому долоня провисає. Я руку на стіл поклав, рухаю тільки пальцями вона в мене літає. Звик до неї за годину гри, враховуючи що я поставив 4000dpi на старій це було максимальне значення. Тут ще є куди рухатись)) Сенсори, між лазерним й оптичним, я не відчув різницю. Поверхня в мене килим для миші. Перше що відчулося, це дуже м'які кнопки. Після дубових А4тесч треба звикати легенько натискати, інакше легко будуть подвійні кліки. В цілому сподобалось, правда є один недолік, це колесо прокрутки, воно не гладеньке а з зубцями, через те коли крутиш, воно тр-рр, дуже тихенько, та й в навушниках граю. Хоча зато тепер нема прокруток, навіть у таблицях.
Софт не ставив, у мене лінукс, просто втикнув вона зразу запрацювала. Підсвічення постійно колір міняє, як й задумано виробником. Треба звикати до цього еліт ргб гамінг.