Последние статьи и обзоры
Новости
Обзор материнской платы MSI 790XT-G45 под Socket AM2+
-
Hunted
Member
Вопрос! А чи багато я програю в "бистродії" ПК, якщо ОЗУ з 800Гц стане 500 Гц?
-
Serfer
Advanced Member
Однозначно що багато! Зустрічне питання - для чого?Hunted:Вопрос! А чи багато я програю в "бистродії" ПК, якщо ОЗУ з 800MГц стане 500 MГц?
-
Большой Бобо
Member
Serfer
аж 1%
аж 1%
-
Serfer
Advanced Member
Большой Бобо, неа http://www.3dnews.ru/cpu/athlon_64_am2/index2.htm" target="_blank
-
Serfer
Advanced Member
EvGaS:Я не понял. Что это такое?! Быстро +50 по шине!
так згодиться?
Щас мучюсь плату, добиваюсь умеренных аппетитов системы, ибо бесперебойник не выдерживает нагрузки
-
EvGaS
Member
Serfer
Гораздо лучше
Гораздо лучше
-
StalkerAnarhist
Member
Підкажіть де у налаштуваннях біоса можна ввімкнути віртуалізацію і налаштувати температуру вимкнення процесора?
-
EvGaS
Member
StalkerAnarhist
SVM support
SVM support
-
heroborets
Junior
Товарищи! Кто знает, в новом биосе сделали независимое изменение напряжения на CPU NB? Стоит покупать эту плату под разгончик 925-го С2? Мосфеты сильно греются на квадах в разгоне?
-
StalkerAnarhist
Member
Ну у мене Fenom FX-5000 розігнаний до 3.3ГГц напруга 1.318 В, прогін еверестом 10хв:heroborets:Мосфеты сильно греются на квадах в разгоне?
- температура транзисторів: 65 градусів;
- температура дроселів: 58 градусів.
-
heroborets
Junior
StalkerAnarhist
А биос 2.4 не ставили?
Транзисторы не накрыты радиатором? Мерели термометром или на плате есть датчики?- температура транзисторів: 65 градусів;
А биос 2.4 не ставили?
-
StalkerAnarhist
Member
Транзистори без радіаторів, заміряв терморезистором який у мене влаштований у реобас. Біос 2.0, обновляти страшноheroborets:Транзисторы не накрыты радиатором? Мерели термометром или на плате есть датчики?
А биос 2.4 не ставили?
-
Artistus
Digital Artist
Я ставив 2.4 (по ідеї воно для підтримки 6-core Phenom).
Після 2.00 під F@H (SMP+GPU) працювало нестабільно (з часом зависало).
Хотів повернутися до бекапа - невдача.
(Висновок - треба всі версії біоса мати наперед закачані на флешку, а не бекапитись).
Перешили на сервісі на 2.3. Ніби політ нормальний на профільному розгоні (Phethlon FX-5000 @ 3.3 GHz @ 1.312V @ NB 1.25V), але я ще F@H не пробував.
В простої мосфети ледь теплі, дроселі теж.
Під Everest Stability Test !FPU Only! (режим FPU в ньому найгарячіший) при такому розгоні мосфети розігріваються до температури, при якій можна обпектися, якщо затримати палець (я відсмикував руку відразу після дотику); на дроселях я можу тримати палець приблизно секунду, інакше обпікає.
Температури вище перевіряв камрад
P.P.S. 315 MHz по тактовому генераторі брав, вище не пробував.
Після 2.00 під F@H (SMP+GPU) працювало нестабільно (з часом зависало).
Хотів повернутися до бекапа - невдача.
(Висновок - треба всі версії біоса мати наперед закачані на флешку, а не бекапитись).
Перешили на сервісі на 2.3. Ніби політ нормальний на профільному розгоні (Phethlon FX-5000 @ 3.3 GHz @ 1.312V @ NB 1.25V), але я ще F@H не пробував.
В простої мосфети ледь теплі, дроселі теж.
Під Everest Stability Test !FPU Only! (режим FPU в ньому найгарячіший) при такому розгоні мосфети розігріваються до температури, при якій можна обпектися, якщо затримати палець (я відсмикував руку відразу після дотику); на дроселях я можу тримати палець приблизно секунду, інакше обпікає.
Температури вище перевіряв камрад
P.S. Зараз в мене відкритий стенд з тимчасовою затичкою HD4650. При цьому профільний DeepCool Killer Whale (тест термопаст) дуже слабко дує в зону силових елементів (треба буде зробити для повітря під кулером направляючу з картону).StalkerAnarhist:- температура транзисторів: 65 градусів;
P.P.S. 315 MHz по тактовому генераторі брав, вище не пробував.
Последний раз редактировалось Artistus 04.07.2010 15:11, всего редактировалось 2 раза.
-
Serfer
Advanced Member
А я до "силовиків" ніколи пальцем не ліз, радіатор чіпсету плати торкав - теплий. Та й екстремального розгону я не роблю...
-
Artistus
Digital Artist
В мене при моєму розгоні радіатор чіпсету дуже гарячий (навіть в простої), якщо 60 мм вентилятора немає. З вентилятором - теплий.
-
Serfer
Advanced Member
Не слабо Як із стабільністю при такій частоті? Я вище 290 не пробував, може якось теж поексперементую...Artistus:P.P.S. 315 MHz по тактовому генераторі брав, вище не пробував.
-
Artistus
Digital Artist
Потім ще раз потестую. Не пам'ятаю, що там зі стабільністю.
-
EvGaS
Member
Открывал крышки своих ящиков и трогал - тёплые, но никак не горячие. По всей видимости в корпусах(обоих) там гуляет завихрение.дуже слабко дує в зону силових елементів (треба буде зробити для повітря під кулером направляючу з картону).
Кстати, плата вполне может пищать - при загрузке FPU SnM/OCCT на ~1,48-1,55В/~3640-3705 МГц/1,3-1,35v NB.
Думаю, это очевидный предел её питания (дальше всё идёт впляс по мониторингу) Больше издеваться так не хочу))
Так что радиаторы там совсем не нужны, просто малейший ветерок по плате. Ведь если оно потянуло в закрытом корпусе без доп. вентилей летом... в ваших режимах по 1,3В точно всё будет хорошо.
Без ветерка - будет топка ужасная.
Добавлено спустя 2 минуты 51 секунду:
якщо 60 мм вентилятора немає
Фото - монстро для вух)))
Добавлено спустя 4 минуты 22 секунды:
Якщо є розгін - треба з ним щось думати.радіатор чіпсету плати торкав - теплий. Та й екстремального розгону я не роблю...
Радіатор далеко не найгірший, але
Последний раз редактировалось EvGaS 04.07.2010 20:40, всего редактировалось 1 раз.
-
Serfer
Advanced Member
Так я думаю він на 5В включений...EvGaS:Фото - монстро для вух)))
EvGaS, нарешті профіль оновлений
Добавлено спустя 2 минуты 42 секунды:
Та в мене й так десяток вентилів у кейсі, буду надіятись наEvGaS:Якщо є розгін - треба з ним щось думати.
Радіатор далеко не найгірший, але
EvGaS:завихрение
-
EvGaS
Member
- температура транзисторів: 65 градусів;
А можеш поміряти на параметрах близьких до моїх профільних? Під СнМ?
Тільки не зашквар її.