Последние статьи и обзоры
Новости
GeForce RTX 2080 Ti, GeForce RTX 2080 и GeForce RTX 2070 в большом игровом тестировании. Сравнение с видеокартами прошлого поколения
-
Павло
Member
Предлагаю обсудить GeForce RTX 2080 Ti, GeForce RTX 2080 и GeForce RTX 2070 в большом игровом тестировании. Сравнение с видеокартами прошлого поколения
Вега где потенциал?) Шутка не дизлайкайте. А по факту 2000 серия инвидии в дх12 норм подтянулась.
Вега где потенциал?) Шутка не дизлайкайте. А по факту 2000 серия инвидии в дх12 норм подтянулась.
-
login55
Member
Отличное сравнение!
Однозначно унылое положение RX Vega, не учитывая даже примерно равный ценник 1080 Ti.
Однозначно унылое положение RX Vega, не учитывая даже примерно равный ценник 1080 Ti.
-
leif
Member
так, шось з апгрейдом процесору завтик на сайті вже на пару років...
може з райзеном 1600Х відеокарти тестувати у 2019му?
тести 6950Х в іграх на 4.3
-
Павло
Member
Ну в 4к можна і з райзеном тестувати.leif:так, шось з апгрейдом процесору завтик на сайті вже на пару років...
-
Alex Pepper
Member
Спасибо за обзор! То что надо было - сравнили актуальное положение всех топов в разгоне 1080 Ти с барахолки бэстбай на сегодняшний день. RTX'ы хороши, но не за такие деньги.
-
DerinoS
Member
Спасибо за тесты Цена/производительность у новой линейки ниже плинтуса, учитывая доступность б/у 10xx
Теперь я окончательно убежден в желании проапгрейдить свою 1070 на 1080ti + обновить систему на Zen 2 и радоваться жизни ближайшие пару/тройку лет
Теперь я окончательно убежден в желании проапгрейдить свою 1070 на 1080ti + обновить систему на Zen 2 и радоваться жизни ближайшие пару/тройку лет
-
leif
Member
а з 6600к можна?Павло:Ну в 4к можна і з райзеном тестувати.
а I5-4690K ?
-
Alessander
Member
Вега64 тестується у режимі Беленс, а це десь -20% для мінімальних ФПС. Розгін у них теж через сраку, в мене Вега56 кращі результати видає, ніж у них Вега64Павло:Вега где потенциал?) Шутка не дизлайкайте. А по факту 2000 серия инвидии в дх12 норм подтянулась.
-
Alex Pepper
Member
Я где-то слышал, что Веги ещё надо тестировать только на растущую луну - не хило так фпс добавляет.Alessander:Вега64 тестується у режимі Беленс, а це десь -20% для мінімальних ФПС. Розгін у них теж через сраку, в мене Вега56 кращі результати видає, ніж у них Вега64
-
Павло
Member
Залежить від ігор ( якщо вони вміють максимум в 4 потока то так). А такі ігри як ас одісея чи батла в онлайні уже ні.leif:а з 6600к можна?Павло:Ну в 4к можна і з райзеном тестувати.
а I5-4690K ?
-
leif
Member
точно? сам перевіряв?Павло:Залежить від ігор ( якщо вони вміють максимум в 4 потока то так). А такі ігри як ас одісея чи батла в онлайні уже ні.
-
Korn87
Member
Любопытно, а как тестеры игнорируют поверлимит на веге?
-
Павло
Member
Тобто ти стверджуєш, що для того щоб мати в Одисеї 60+ кадрів хватає гіперпня чи і3 2ядерного?leif:точно? сам перевіряв?Павло:Залежить від ігор ( якщо вони вміють максимум в 4 потока то так). А такі ігри як ас одісея чи батла в онлайні уже ні.
-
leif
Member
ти бачиш десь на скріні вотермарку "Leif ультра-геймінг"?Павло:Тобто ти стверджуєш, що для того щоб мати в Одисеї 60+ кадрів хватає гіперпня чи і3 2ядерного?
це тести досить поважного в залізячному світі ресурсу, якщо не траплявся, раджу почитати.
-
Павло
Member
Гра не та! Драйвера не ті! Розгін не той! А по факту коли говорять, що купують Інвідію для того щоб просто втикнути іробило то часто пишуть " да у амд с дровами уже все в порядке, никаких проблем "Alessander:Вега64 тестується у режимі Беленс, а це десь -20% для мінімальних ФПС. Розгін у них теж через сраку, в мене Вега56 кращі результати видає, ніж у них Вега64Павло:Вега где потенциал?) Шутка не дизлайкайте. А по факту 2000 серия инвидии в дх12 норм подтянулась.
Отправлено спустя 4 минуты 45 секунд:
Повторюсь ти стверджуєш, що для Одисеї хватає гіпер пня чи 2дерного і3 для ультра 60кадрів? Просто дай чітку відповідь ТАК-НІ? А то фрази по типу ну це поважний ресурс... Я їм довіряю.. Не проходять. Возьміть на себе відповідальність і дайте стверджувальну відповідь.leif:ти бачиш десь на скріні вотермарку "Leif ультра-геймінг"?Павло:Тобто ти стверджуєш, що для того щоб мати в Одисеї 60+ кадрів хватає гіперпня чи і3 2ядерного?
це тести досить поважного в залізячному світі ресурсу, якщо не траплявся, раджу почитати.
Последний раз редактировалось Павло 12.02.2019 11:30, всего редактировалось 1 раз.
-
KimRomik
Member
Никто не запрещает поиграть в Одисею даже если денег на ультра-гаминг сборку не хватает.Павло:Тобто ти стверджуєш, що для того щоб мати в Одисеї 60+ кадрів хватає гіперпня чи і3 2ядерного?leif:
точно? сам перевіряв?
- спойлер
-
Павло
Member
Людина мені пише про 60+ кадрів на Ультра! Із 2080ті + 2ядра 4потока. Причому тут "Никто не запрещает поиграть в Одисею даже если денег на ультра-гаминг сборку не хватает."? 2080ті вже 1200 долларівKimRomik:Никто не запрещает поиграть в Одисею даже если денег на ультра-гаминг сборку не хватает.Павло: Тобто ти стверджуєш, що для того щоб мати в Одисеї 60+ кадрів хватає гіперпня чи і3 2ядерного?
-
leif
Member
відповідальність за що? за чужі тести? ні, дякую
я дещо тестував сам, за це можу сказати. можу сказати, що 4\8 в іграх вистачає з головою, можу сказати, що райзен зливає інтелу навіть 4790к більше ніж 10%. і т.д.
а що тестував ти?
та я і так знаю, що не тестував нічого. але дай хоч чужий пруф на противагу тому, що я навів. чи і так не вмієш?
"хватає", "возьміть"
підтягніть правопис, пане. а то важко розмову з такими вкрапленнями суржа серйозно сприймати.
я дещо тестував сам, за це можу сказати. можу сказати, що 4\8 в іграх вистачає з головою, можу сказати, що райзен зливає інтелу навіть 4790к більше ніж 10%. і т.д.
а що тестував ти?
та я і так знаю, що не тестував нічого. але дай хоч чужий пруф на противагу тому, що я навів. чи і так не вмієш?
Павло:Возьміть на себе відповідальність і дайте стверджувальну відповідь.
"хватає", "возьміть"
підтягніть правопис, пане. а то важко розмову з такими вкрапленнями суржа серйозно сприймати.
Последний раз редактировалось leif 12.02.2019 11:35, всего редактировалось 1 раз.
-
Shaolin_Style
Member
Разница в производительности между бущеной 2070 на 400A и 2080 в среднем по палате 12-15%, разница в цене от 200 до 300$
Что ФилтиФрэнк делает на украинском форуме оверлокеров?
Что ФилтиФрэнк делает на украинском форуме оверлокеров?
- спойлер
Последний раз редактировалось Shaolin_Style 12.02.2019 11:39, всего редактировалось 2 раза.