AMD Athlon 200GE против Intel Pentium G4560. Тестирование бюджетных процессоров

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Alessander: ...Встановлювати вбогу ОС щоб потім ще й додатковий софт, це для кого перевага, для мозахістів?
....Спрос у ВР-шоломі не видно, і коли ти в он-лайні раптом зникаєш посеред гонки, то потім доводиться довго пояснювати, чому встановив дебільний віндовс 10....
....А хто сказав, що я буду оновлювати сімку, яка в мене і так прекрасно працює? І в ній, на відміну від десятки автооновлення легко вимикається....
....Яка куча ізвєстних багав, кому ізвєстних? Якщо система працює добре і жодного разу не глюконула за багато років, то мені до сраки, що там майкрософт вішає на вуха довірливим лохам.
...Ну звісно, нічого іншого не нашол, бо нічого іншого і не бачів :laugh:

Ясно. Больше что-либо обсуждать смысла нет. Удачи вам и вашим заблуждениям.
Alessander
Member

Alexsandr:Это как покупать и устанавливать мебель в место проживания. Явно тоже для мазохистов. Это же выбирать, собирать, расставлять... Лучше голые стены и палатка.
Це, як купити квартиру, а потім розтрощити усі стіни, щоб змінити в ній планування, хоча можна було одразу купити з бажаним.
Alexsandr:Еще раз. Сама она не перезагружается уже. Скачать может, но на перезагрузку уйдет через несколько дней ожидания похоже. Это не первые выпуски 10-ки.
Нічого вона вже в мене ані скачує, ані встановлює, свавільні рукі-крюкі відрізані і викинуті, але це аніскільки не робить її краще.
І не треба тут базікати, що автооновлення можна просто відключити, в десятці це зовсім нетривіальна задача, що потребує певних знань та неприйнятна для більшості простих юзерів.
Alexsandr:Зачем? Все проще при желании. Полагаете Мс есть к вам дело и будут ваши грехи искать? Вт спеуом для вас суперкомп запустят?
Суперкомп'ютери для того і потрібні щоб обробляти невибіркову інформацію. Спробуй щось пошукати у гуглі під власним логіном, а потім без нього з іншого гаджета, і здивуєшся скільки про тебе знає альфабет.
Alexsandr:Вот игры как раз вообще нигде практически не пострадали. Дрова смотрите или оперативку. https://habr.com/post/421931/
Тобто мені треба вірити якимось балаболкам і незрозумілим посиланням та ігнорувати тести проведеним на власному компі, продуктивність якого мені лише і цікава?

Отправлено спустя 2 минуты 15 секунд:
artkoЯ взагалі не схильний сперечатися зі школярами з гіпертрофованим бажанням брехати
Alexsandr
Member

Alessander:Це, як купити квартиру, а потім розтрощити усі стіни, щоб змінити в ній планування, хоча можна було одразу купити з бажаним.
Купить процессор сразу с желаемой архитектурой и дровами под желаемую любую ОС (хоть ОС/2) можно, но цена станет космической. Зато планировка ЦП по желанию.
А сразу желаемого не продадут, просто строят по шаблонам.
Alessander:І не треба тут базікати, що автооновлення можна просто відключити, в десятці це зовсім нетривіальна задача, що потребує певних знань та неприйнятна для більшості простих юзерів.
А для кого нужно без обновлений? Для обычных пользователей обновления полезны. Для необычных есть к примеру LTSB версии ОС. Там только дыры закрываются, что явно полезно.

Alexsandr:Суперкомп'ютери для того і потрібні щоб обробляти невибіркову інформацію. Спробуй щось пошукати у гуглі під власним логіном, а потім без нього з іншого гаджета, і здивуєшся скільки про тебе знає альфабет.
Чесно? Нихрена он не знает. С разных устройств дает разный поиск и часто совершено левый результат, а не искомое. Гугл учитывает дофига параметров при поиске, но помогает это ему слабовато. А знать он может местоположение, мои прошлые поиски и еще маленько. В целом чуть больше провайдера. Гугл так и не смог найти мне найти в свое время лопатку для хлебопечки. Все толкал снегоуборочную технику и лопаты :) А я ведь напрямую писал мол подай лопатку для хлебопечки. Не понимает сперкомпьютер :)
Alexsandr:Тобто мені треба вірити якимось балаболкам і незрозумілим посиланням та ігнорувати тести проведеним на власному компі, продуктивність якого мені лише і цікава?
У всех в Мире игры не тормозят только у вас тормозят. Значить и причина у вас. Хотя закрыться в домике и кричать,что виноват мир куда проще. У меня так грызун тормозил беспроводный. Оказалось ему мешает второй монитор, не понял только как и чем.
GoToHell
пес Патрон

Я только щас понял что это разговаривают два разных человека просто в одной манере и с похожими никами :insane:
Alexsandr
Member

GoToHell:Я только щас понял что это разговаривают два разных человека просто в одной манере и с похожими никами :insane:
Имитируй и наблюдай. Интересно получается.
jimbo
Member

Жесть, очередные раскрыватели потанцевала АМД в бажественнай симерачке :insane: Что за страсть к некрофилии? Все отлично у GE в win10. Более чем отлично.
KimRomik
Member

GoToHell
это пишет один и тот же человек, просто логинится под двумя никами :laugh:
Alexsandr:
Alessander:Це, як купити квартиру, а потім розтрощити усі стіни, щоб змінити в ній планування, хоча можна було одразу купити з бажаним.
Купить процессор сразу с желаемой архитектурой и дровами под желаемую любую ОС (хоть ОС/2) можно, но цена станет космической. Зато планировка ЦП по желанию.
А сразу желаемого не продадут, просто строят по шаблонам.
процессоры AMD Ryzen и Intel начиная с Kaby Lake прекрасно работают под Windows 7/8, просто под такие системы нет драйверов только под встроенную графику
выход разве что юзать внешнюю видеокарту
Последний раз редактировалось KimRomik 20.12.2018 17:07, всего редактировалось 1 раз.
Феном Феномыч
Member

jimbo:Все отлично у GE в win10. Более чем отлично.
:gigi: а потанцевал раскрылся? Говорят и линии pci появляются, итого 8.
o_O
Member

В кратце https://support.office.com/ru-ru/articl ... a28c6c15c4 Скажу, что текущие ограничения тоже поджимают, в частности маловато вложений формул и общая длина формул. Пока не критично, но уже хотелось бы больше. Нужно будет изучить измнения в новых офисах
Це для гуру всяких, таких небагато, для пересічного достатньо нового LibreOffice, чи Office 97 (в теорії, бо там дірки є :()
jimbo
Member

Феном Феномыч:а потанцевал раскрылся?
честноговоря - я офигел от возможностей камушка за его деньги, даже с 1 плашкой памяти :) Как говорит кожанка - "it just works!", и не вызывает отторжения, в отличие от соплеронов за те же деньги.
Феном Феномыч
Member

jimbo
Тоже почти владелец. Думаю что то да потащит,2013-2015, а может и чуть дальше

Отправлено спустя 2 минуты 53 секунды:
С картой :teacher:
Alessander
Member

Alexsandr:А для кого нужно без обновлений? Для обычных пользователей обновления полезны. Для необычных есть к примеру LTSB версии ОС. Там только дыры закрываются, что явно полезно.
Татишо, якось 30 років без цього жили, а тепер виявилося, що невимикні оновлення, раптом, стали палєзнимі...
І чомусь співвідношення встановлених Він7/Він10 й досі не на користь останнього, не дивлячись на багаторічне пропихання її майкрософтом. І счівоби ета?
Alexsandr:Чесно? Нихрена он не знает. С разных устройств дает разный поиск и часто совершено левый результат, а не искомое. Гугл учитывает дофига параметров при поиске, но помогает это ему слабовато. А знать он может местоположение, мои прошлые поиски и еще маленько. В целом чуть больше провайдера. Гугл так и не смог найти мне найти в свое время лопатку для хлебопечки. Все толкал снегоуборочную технику и лопаты :) А я ведь напрямую писал мол подай лопатку для хлебопечки. Не понимает сперкомпьютер :)
Ти йіво піріхітріл :lol:
Alexsandr:У всех в Мире игры не тормозят только у вас тормозят. Значить и причина у вас. Хотя закрыться в домике и кричать,что виноват мир куда проще. У меня так грызун тормозил беспроводный. Оказалось ему мешает второй монитор, не понял только как и чем.
У кого це увсєх? Ти особисто перевіряв?
Простіше за все відтопилити вуха для лапши від корпорацій і хавати усе що тобі впаряють з вимкнуним мозком.

Отправлено спустя 6 минут 24 секунды:
jimbo:Жесть, очередные раскрыватели потанцевала АМД в бажественнай симерачке :insane: Что за страсть к некрофилии? Все отлично у GE в win10. Более чем отлично.
Мова зовсім не про це, а про те що оновлення з латками для Інтел, які у Він10 не можна вимкнути, впливають також і на продуктивність процесорів АМД, хоча вони для них взагалі не потрібні. У Він10 та Він7 без оновлень все приблизно однаково.
o_O
Member

Windows 10 - це бета ОС (ще й за гроші!), де користувачі виступають бета-тестерами, з них зливають інфу, на них експериментують з безкомпромісними оновленнями, звичайно, там є непогані речі, типу недавнього релізу сендбоксів (ще один привід видалитити антивірус), але в той же час ГУЙ вінди 10 - дико бісить, думав 1920*1080 екран це круто, по факту лайно лайном, ще гірше, додалося мило, всюди какафонія і каша з усим, з гуями, з настройками. Я вже не кажу, що ми вернулися назад до УУУУУУУУУУЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ПРІШЛО ВРЄМЯ ПЄРЄУСТАНАВЛІВАТЬ ШИИИИНДОВС (бо там постійно щось ламається при оновленнях), ну і установка всяких твікерів Пуска/забанаТелеметрії/забанаОновлень, я думав ці часи ще з 98 закінчилися, а ні :lol:
Alessander
Member

KimRomik:процессоры AMD Ryzen и Intel начиная с Kaby Lake прекрасно работают под Windows 7/8, просто под такие системы нет драйверов только под встроенную графику
выход разве что юзать внешнюю видеокарту
На ноутбуках ситуація значно гірша, для AMD Ryzen під Windows 7 немає драйверів для більшості складових і працездатність забезпечити не реально.

Отправлено спустя 2 минуты 10 секунд:
o_O
Ти нікрафіл і нічіво ніпанімаіш в прагрессє, бальшой дядя лучши знаіт што тібє нада :D
o_O
Member

оновлення з латками для Інтел, які у Він10 не можна вимкнути, впливають також і на продуктивність процесорів АМД
Впливають, бо на AMD потрібна латка на діру Spectre, у Intel на Meltdown + Spectre (найгірше).
Alessander
Member

o_O:Впливають, бо на AMD потрібна латка на діру Spectre, у Intel на Meltdown + Spectre (найгірше).
Я мав на увазі, що ЦП AMD не потрібні латки від Spectre та Meltdown бо не було доведено на практиці можливість ураження, хоча теоретично де-які варіанти Spectre можуть.

Коротше, досить вже про ОС! Вважаю, що право вільного вибору тут головне, а нав'язуванню має бути здоровий супротив.

Чекаю повторного тесту сабджа, вже з розгоном, у одно та двоканальному режимі пам'яті, та у порівнянні з реальними за ціною конкурентами.
jimbo
Member

o_O:Windows 10 - це бета ОС (ще й за гроші!)
при этом её можно получить через ключ от 7/8. Истории слишком прохладны. Проблем с гуем не вижу - пользователя через колено можно заставить пользоваться ей, ему зачастуй пофик, только кнопку выкл покажи. Если какие-то настройки и перепрятаны, и даже если я помню, где они - проще сразу поиск в пуске юзануть.
KimRomik
Member

Alessander:
o_O:Впливають, бо на AMD потрібна латка на діру Spectre, у Intel на Meltdown + Spectre (найгірше).
Я мав на увазі, що ЦП AMD не потрібні латки від Spectre та Meltdown бо не було доведено на практиці можливість ураження, хоча теоретично де-які варіанти Spectre можуть.
Вот я тебе и сейчас это объясню.
Допустим, есть две одномерные массивы размером N и M. Вычитать каждый элемент каждого массива можно только в пределах их размеров. Но уязвимость (речь об Spectre) позволяет выйти за пределы первого массива и вычитать некоторые элементы второго массива. Но это не абсолютно допустимо в силу концепции программирования, потому что элементы второго массива должны принадлежать только второму, да и это вообще является по сути недоработкой аппаратной части процессора.
Alexsandr
Member

Alessander:Татишо, якось 30 років без цього жили, а тепер виявилося, що невимикні оновлення, раптом, стали палєзнимі...
І чомусь співвідношення встановлених Він7/Він10 й досі не на користь останнього, не дивлячись на багаторічне пропихання її майкрософтом. І счівоби ета?
Петю забыли. На моей памяти было несколько массовых эпидемий вирусов из-за забивания на обновления. Поэтому вы не правы. И да, до изобретения прививок тоже жили, только не все.
И еще, доля 10 давно больше 7-ки. Вы отстали от новостей на год.

Alessander:У кого це увсєх? Ти особисто перевіряв?
Простіше за все відтопилити вуха для лапши від корпорацій і хавати усе що тобі впаряють з вимкнуним мозком.
Відкрию таємницю. Ми вам лише кажемося. На нас по справжньому немає, це все галюцінація. Звісно ви ж теж у всіх перевірили зменшення в іграх fps?
Alessander
Member

Alexsandr:Петю забыли. На моей памяти было несколько массовых эпидемий вирусов из-за забивания на обновления. Поэтому вы не правы.
Я так розумію, що ти дуже далека від цього питання людина. Бо інакше знав би, що оновлення ніяким чином не впливають на стійкість ОС до нових вірусів, і Пєтя покосив як раз фірми, де адміни усе виставили на авто увірувавши в розумних дядєй з майкрософт. В мене, особисто не було жодного випадку зараження і тим більш втрати якоїсь інформації.
Alexsandr:И еще, доля 10 давно больше 7-ки. Вы отстали от новостей на год.
А, ну все зрозуміло, пішло заперечування очевидних фактів :facepalm:
Alessander:Відкрию таємницю. Ми вам лише кажемося. На нас по справжньому немає, це все галюцінація. Звісно ви ж теж у всіх перевірили зменшення в іграх fps?
Українську мову ти знаєш приблизно так, як і тему ПК, усе зрозуміло, більш жодних питань не маю =>
Ответить