Біннінг в Україні -

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Біннінг - відбір комп'ютерних агрегатів за вольтажно-(температурно)-частотними показниками.
Передусім ЦПУ та оперативної пам'яті, а також відеокарт (хоча тут все неоднозначно).
Як правило, цим на професійній основі займаються оверклокери, котрі при "дворі" великого ретейлора, наприклад Роман Хартунг та Caseking, Ян Перрі та OCUK, хоча Сілікон Лоттері свого, наскільки мені відомо, не має.
А як із цим в Україні?
В когось є можливість зайнятись відобром процесорів на складі великого магазину?
Я так розумію, це повинні бути tray версії ЦПУ.
marran
Member

Ммм... Вскрыли проц, пломба срезана. Проверили. Дальше что? ...И как их продавать, к примеру, в магазине? Приходит чел, а ему выносят проц вскрытый и говорят, мол, бери и скажи спасибо, что проверили - проц-то классный! Так? ...Или, к примеру, чел на НП получает посылку, а там письмо, мол, дружище, мы его вскрыли и проверили: ничего особенного по разгону, но ты-то не против, правда же? Или так?)
Kronus
Member

marran:Ммм... Вскрыли проц, пломба срезана. Проверили. Дальше что? ...И как их продавать, к примеру, в магазине? Приходит чел, а ему выносят проц вскрытый и говорят, мол, бери и скажи спасибо, что проверили - проц-то классный! Так? ...Или, к примеру, чел на НП получает посылку, а там письмо, мол, дружище, мы его вскрыли и проверили: ничего особенного по разгону, но ты-то не против, правда же? Или так?)
Думаю, те кто продает компы в сборе, имеют возможность отбирать комплектующие, если надо.
Uzh30
Member

viewtopic.php?f=29&t=117243
В нього часто бувають "забінені" проци.
Kashtan
Member

marran:Ммм... Вскрыли проц, пломба срезана. Проверили. Дальше что? ...И как их продавать, к примеру, в магазине? Приходит чел, а ему выносят проц вскрытый и говорят, мол, бери и скажи спасибо, что проверили - проц-то классный! Так? ...Или, к примеру, чел на НП получает посылку, а там письмо, мол, дружище, мы его вскрыли и проверили: ничего особенного по разгону, но ты-то не против, правда же? Или так?)
Tray версії невже з пломбами?

Отправлено спустя 30 секунд:
Uzh30:viewtopic.php?f=29&t=117243
В нього часто бувають "забінені" проци.
Дякую.
jimbo
Member

Kashtan:Tray версії невже з пломбами?
Естественно. Или ты думаешь, что tray приходят в целофановых кульках, завязанных узелком "на развес"?
Andrey2005
Member

Kashtan
Краще напишіть в заголовку теми Binning, і що таке біннінг (що це відбірна комплектуха)
Форум звичайно профільний, але думаю що процент оверів не великий, більшість просто читає новини та висить в барахолці :gigi:
WakeMe
Member

В случае с интелом, даже если проц трей и его можно непалевно распечатать, после установки в сокет останутся следы от прижимной рамки. Обычные юзеры может и купят, но кто-то да заметит такое
odessitmws
Member

WakeMe
ослабят винты сокета, подложат прокладку :D
marran
Member

Kashtan, звичайно! jimbo правий: вони ж не на вагу продаються. Кожен з них має свою упаковку, по який можна побачити - відкривався він чи ні.
Kashtan
Member

Andrey2005:Kashtan
Краще напишіть в заголовку теми Binning, і що таке біннінг (що це відбірна комплектуха)
Форум звичайно профільний, але думаю що процент оверів не великий, більшість просто читає новини та висить в барахолці :gigi:
З задоволенням, однак не знайду, через які опції я можу керувати як назвою теми, так і змістом першого посту...
Ответить