Последние статьи и обзоры
Новости
Обзор механической игровой клавиатуры ASUS ROG Strix Flare
-
HermaMora
Member
Предлагаю обсудить Обзор механической игровой клавиатуры ASUS ROG Strix Flare
Те що перенесли кнопки управління медіа, так тут вони звичайно молодці, от тільки дорога вона, дупа така. Я б K70 взяв, та й дешевше буде.
І як я розумію, нормальний Enter канув в лету.
Те що перенесли кнопки управління медіа, так тут вони звичайно молодці, от тільки дорога вона, дупа така. Я б K70 взяв, та й дешевше буде.
І як я розумію, нормальний Enter канув в лету.
Последний раз редактировалось HermaMora 10.07.2018 16:17, всего редактировалось 1 раз.
-
echo91
Member
а вообще существуют клавиатуры, чтобы ф1 был точно, или близко, над 1?
-
HermaMora
Member
У Corsair ближче всіх здаєтьсяecho91:а вообще существуют клавиатуры, чтобы ф1 был точно, или близко, над 1?
-
echo91
Member
так же вродеHermaMora:У Corsair ближче всіх здаєтьсяecho91:а вообще существуют клавиатуры, чтобы ф1 был точно, или близко, над 1?
-
HermaMora
Member
На половину кнопки ближчеecho91:так же вродеHermaMora: У Corsair ближче всіх здається
-
drianuz
Junior
Клавиатура с невидимой русской раскладкой.
-
AlcatrazEx
Member
емнип F1 над 2 всегда был. а все остальные раскладки уже "не стандарт"echo91:вообще существуют клавиатуры, чтобы ф1 был точно, или близко, над 1
но это только моя память, могу ошибаться
еще есть компактные версии, наподобии такой:
- спойлер
-
Kotya
Member
Тааакс.
Неплохо.
Я бы отметил два условных минуса только.
1 - цена. Но тут понятно, механика *черри* и РГБ и гейминг.
2 - ГДЕ USB 3.0?
Второй минус, на мой взгляд - реально неприятный.
Ну 2018 год на дворе. Кому нужен тот хаб, если он 2.0 стандарта?
А так - приятная вещица
Кстати
Эка фича невиданная
Поправьте
Неплохо.
Я бы отметил два условных минуса только.
1 - цена. Но тут понятно, механика *черри* и РГБ и гейминг.
2 - ГДЕ USB 3.0?
Второй минус, на мой взгляд - реально неприятный.
Ну 2018 год на дворе. Кому нужен тот хаб, если он 2.0 стандарта?
А так - приятная вещица
Кстати
У меня на профильной кнопочками, но находится в той же локации что и у сабжа.Примечательно, что ASUS пока что единственная компания,
которая догадалась поместить этот элемент управления слева
Эка фича невиданная
Поправьте
- спойлер
Их там все же дваВнешние интерфейсы 1 х USB 2.0
-
HermaMora
Member
А з якою метою вам потрібен USB 3.0? Ну ось серйозно? У простій клавіатурі, ось навіщо? Що це дасть?Kotya:
Швидше натискати на кнопки ви не станете, отже швидкості передачі даних до 480 Мбіт/с USB 2.0 вам вистачить.
USB 2.0 є напівдуплексним стандартом, в той час як USB 3.0 може працювати в режимі повного дуплексу. Це означає що через USB 2.0 в один момент часу дані можуть передаватися тільки в одному напрямку. У випадку з USB 3.0 дані одночасно передаються в двох напрямках. Ну і навіщо це в клавіатурі? У ній начебто немає ніякого LED екрана.
Максимальна сила електричного струму, яка може передаватися через USB-інтерфейс, в версії 3.0 була збільшена з 500 мА до 900 мА. Це теж не потрібно.
Ну і ціна у 3.0 трохи вище.
-
Telcontar
Member
HermaMora
Для більш швидшого заряджання мобільного, більша швидкість передачі данних для флешок/USB HDD
Для більш швидшого заряджання мобільного, більша швидкість передачі данних для флешок/USB HDD
-
HermaMora
Member
Я б ніколи не став засовувати такі речі в клавіатуру. Мій системний блок знаходиться за стіною і для цих цілей у мене виведені до робочого столу два USB 3.0 подовжувача.Telcontar:HermaMora
-
Kotya
Member
Я про хаб на клавиатуре.HermaMora:А з якою метою вам потрібен USB 3.0? Ну ось серйозно? У простій клавіатурі, ось навіщо? Що це дасть?Kotya:
Швидше натискати на кнопки ви не станете, отже швидкості передачі даних до 480 Мбіт/с USB 2.0 вам вистачить.
USB 2.0 є напівдуплексним стандартом, в той час як USB 3.0 може працювати в режимі повного дуплексу. Це означає що через USB 2.0 в один момент часу дані можуть передаватися тільки в одному напрямку. У випадку з USB 3.0 дані одночасно передаються в двох напрямках. Ну і навіщо це в клавіатурі? У ній начебто немає ніякого LED екрана.
Максимальна сила електричного струму, яка може передаватися через USB-інтерфейс, в версії 3.0 була збільшена з 500 мА до 900 мА. Це теж не потрібно.
Ну і ціна у 3.0 трохи вище.
Люблю такие - удобно.
Но.
Когда втыкаешь флешку и надо туда-сюда 10-20 гигов перекинуть, то по ЮСБ 2.0 это просто пытка
Что мешало второй шнурок на ЮСБ 3.0 повесить? Он коннектится к матери отдельно все равно!!!
Вот у вас на столе лишние два кабеля. А могло бы их не быть.
Аккуратно и красиво
-
echo91
Member
да, я для таких целей использую монитор, на нем как раз 3.0 хаб.HermaMora:Я б ніколи не став засовувати такі речі в клавіатуру. Мій системний блок знаходиться за стіною і для цих цілей у мене виведені до робочого столу два USB 3.0 подовжувача.Telcontar:HermaMora
-
Telcontar
Member
HermaMora
На моїй колишній клавіатурі(Gigabyte Aivia Osmium) було 2 роз'єми, стандартний 2.0 і 3.0 - окремим кабелем. І ніяких зайвих проводів...
На моїй колишній клавіатурі(Gigabyte Aivia Osmium) було 2 роз'єми, стандартний 2.0 і 3.0 - окремим кабелем. І ніяких зайвих проводів...
-
HermaMora
Member
Kotya
Telcontar
echo91
Зайвих проводів у мене ніде не бовтається. Хіба що провід від миші обернув навколо монітора і провід клавіатури крапельку.
А що стосується подовжувачів, то вони у мене знаходяться в шухляді. Деякі люди набувають вбудовуються розетки USB.
Telcontar
echo91
Зайвих проводів у мене ніде не бовтається. Хіба що провід від миші обернув навколо монітора і провід клавіатури крапельку.
А що стосується подовжувачів, то вони у мене знаходяться в шухляді. Деякі люди набувають вбудовуються розетки USB.
-
Spaceman
Member
echo91:а вообще существуют клавиатуры, чтобы ф1 был точно, или близко, над 1?
Но механострадальцам, конечно, не подойдёт.
-
HermaMora
Member
Spaceman
Про 2 варіант краще відразу забути. Жахлива клавіатура, жахливе раположение клавіш, одним словом Apple Був у мене iMac 27 'свого часу.
Про 2 варіант краще відразу забути. Жахлива клавіатура, жахливе раположение клавіш, одним словом Apple Був у мене iMac 27 'свого часу.
-
echo91
Member
это да.Spaceman:echo91:а вообще существуют клавиатуры, чтобы ф1 был точно, или близко, над 1?
Но механострадальцам, конечно, не подойдёт.
я механику, кстати выбираю в освновном изза прочности.
было две а4 клавы на ножницах, я их разбил за месяцы. обычные мембранки у меня живут по пол года.
-
Spaceman
Member
Расположение клавиш - вопрос привычки. Единственное, что может быть непривычным - это как раз F-клавиши, которые над 1 начинаются. Но, как видно, Microsoft взяли на вооружение тот же принцип. Что до "ужасности" - первая такая у меня работала 8 лет и работает до сих пор. Вторую успешно залил водой и она померла И это лучшие клавиатуры, что у меня были. Жаль, что со второй так глупо случилось, особенно учитывая что первую чем только не заливал и даже мыл под краномHermaMora:Spaceman
а4 - совсем другая история. Я думал заменить эппл на A4 KV300H или как-то так - совсем другая клавиатура, небо и земля просто. Майкрософтовскую тоже очень хвалят по тактильности, но ругают за потерю связи у некоторых.echo91: это да.
я механику, кстати выбираю в освновном изза прочности.
было две а4 клавы на ножницах, я их разбил за месяцы. обычные мембранки у меня живут по пол года.
-
cold_angel
Junior
Привіт в 2020!
Купив цю модель клавіатури і в перший же день зіштовхнувся з проблемою - пропала підсвітка і не можу відновити. Пропала підсвітка після налаштування її в програмі АУРА від АСУС. Згодом спробував налаштувати в ROG Armoury/Armoury Crate, нічого не допомогло - підсвітка відключена.
Armoury Crate просить оновити версію HTML клавіатури але безуспішно. Іноді завісає ролик гучності, наче нажимається.
На анг. форумі Асус знайшов інфу щодо конфлікту Armoury Crate і AURA.
Чи є варіанти ручного оновлення HTML ?
Купив цю модель клавіатури і в перший же день зіштовхнувся з проблемою - пропала підсвітка і не можу відновити. Пропала підсвітка після налаштування її в програмі АУРА від АСУС. Згодом спробував налаштувати в ROG Armoury/Armoury Crate, нічого не допомогло - підсвітка відключена.
Armoury Crate просить оновити версію HTML клавіатури але безуспішно. Іноді завісає ролик гучності, наче нажимається.
На анг. форумі Асус знайшов інфу щодо конфлікту Armoury Crate і AURA.
Чи є варіанти ручного оновлення HTML ?