acm_fan:А у меня цель была - заставить Вас прекратить юлить. Так сложно прямо спросить? У Вас половину топика - демагогия. И не только здесь, мы же не первый раз переписываемся под материалами. Авторы не то пишут (или не так), не развиваются, и медали не те. Всё не то, а должно быть лучше, вот как "у всех". Они же могут? Я же ничего не притянул за уши?
Та ні, залишається одна проблема, ви мої пости чи не до кінця читаєте, чи частково не розумієте бо вони українською написані, можу тільки здогадуватись.
![dontknow :dontknow:](./images/smilies/dontknow.gif)
Але це вже не перший раз, аби донести до вас думку, мені буквально приходиться виділяти жирним свої фрази, а потім ще пояснювати що ви їх не правильно зрозуміли, хоча там все просто і ніякої демагогії нема. А якщо вона є то тільки у відповідь на такі ж філософськи вислови в стилі.
GoToHell:Подарите редакции киловаттную нагрузку и осцил за пару десятков килобаксов. Будут вам тесты
acm_fan:Хорошо, раз не ответили прямо, я это сделаю. Не достаточно. Дешевого не достаточно. И дорогого тоже не будет достаточно. Не только в осциллографе счастье. Нужен как минимум (очень) качественный лабораторный БП, где те самые 12 В (к примеру) будут браться как эталон. А пульсации (которые есть в других обзорах) - это отклонение от того эталона.
Если взять слабый эталон, то замеры можно... выбросить на мусорку.
Тобто, для тестів стабілізації напруги по лініям 12в 5в і тд, еталон не потрібен, всі наче знають що якщо БП видає рівно 12в в навантажені, то це еталон стабілізації. А от для пульсацій еталонне значення пульсацій буде на кожному еталонному екземплярі БП різне? Тоді виходить що це еталонне значення залежить і від зовнішніх факторів? Ви можете сприймати ці питання як завжди, як якийсь тролінг чи ще якесь стібання, а можете розглянути як звичайні питання, користувача який хоче дізнатися щось нове. Але напевно відповіді від вас не дочекаюсь, зустрічав подібних людей в деяких магазинах по ремонту. Варто було щось запитати з помилкою в технічному терміні, на тебе будуть дивитись як на божевільного і чекати правильної команди як в мс-дос. Хоча прекрасно розуміють що малось на увазі, але просто хочуть показати свою важливість.
![B-) B-)](./images/smilies/cool.gif)