Можливо комусь буде цікаво.
Вирішив змінити свій корпус
ATX Cooler Master CM 690 II Advanced, на щось компактніше.
Чисто випадково натрапив на корпус -
Micro ATX Corsair Carbide SPEC-02 (CC-9011087-WW)
Вирішив придбати і перевірити наскільки зручніше буде "прокладати кабелі" в корпусі формату Micro ATX (до цього моменту досвіду не було).
Пару слів про корпус Corsair Carbide SPEC-02 - легкий, стінки тонкі (порівнюю з СМ 690), в комплекті один вентилятор встановлений спереду, по шуму нижче середнього, але я його відключив. Сподобалось те, що HDD кріпиться на "антивібраційне" кріплення, не дуже висока якість (знову порівнюю з СМ 690), але скажемо так, не на всіх корпусах навіть середнього цінового сигменту такі кріплення є, тому тут однозначно плюс. Корзина для HDD при потребі демонтується, зручно при прокладанні кабелів.
Думав в такому компактному корпусі будуть проблеми з прокладанням кабелів, але був приємно здивований - всі кабелі помістились під задньою кришкою корпуса + частину розмістив під HDD

З модульними БЖ думаю проблем не буде взагалі, і звільниться ще одне місце для HDD
На процесор встановлений кулер
Deepcool Gammaxx 200T, кришка закривається без проблем і ще є зазор.
Я сильно температури ще не порівнював, але температура в прогоні лінкс 20 хв. CM 690 і Corsair Carbide SPEC-02 була однакова, 60 градусів, до відеокарти ще не добрався
- фото Cooler Master CM 690 II Advanced

- фото Corsair Carbide SPEC-02 (CC-9011087-WW)

Висновок, корпус Corsair Carbide SPEC-02 (CC-9011087-WW) досить цікаве бюджетне рішення з рядом переваг так і недоліків в порівнянні з корпусами одного цінового сигменту, але якщо хочете зібрати компактну систему з мінімальними витратами на корпус, хороший кандидат на покупку