Последние статьи и обзоры
Новости
незрозуміла ситуація з процесором
-
дядько
Junior
Подвійний старт при холодному запуску якщо розгін стоїть це нормально для цих плат!Якщо розгону нема це плата сигналить про проблему або нестандартні настройки в біосі! Роскажи як ти шив біос?
-
ja-vova
Member
дядько
стандартною прогою Asus Update з під вінди.
але наскільки я памятаю, цей напис постійно був, незалежно від версії БІОС.
Скинув настройки на дефолт.
стандартною прогою Asus Update з під вінди.
але наскільки я памятаю, цей напис постійно був, незалежно від версії БІОС.
Скинув настройки на дефолт.
-
дядько
Junior
Ну подібно що біос криво прошився .Попробуй прошити біос утилитою яка є в біосі EZ Flash,перед прошивкою обовязково обнулити біос до і після прошивки ,ліпше витягнути батарейку і переставити перемичку так надійніше і не ший с під вінди-!!!КРАЙНЕ НЕ РЕКОМЕНДУЕТСЯ ОБНОВЛЯТЬ ПРОШИВКУ ИЗ ПОД WINDOWS, ЭТИМ ВЫ РИСКУЕТЕ УБИТЬ BIOS!!!
-
ja-vova
Member
дядько
дякую за пораду.
загалом зняв батарейку і обнулив БІОС-помогло, в тому плані, що тепер при запуску БІО не кричить про те, що материнка не підтримує цей проц, ну і подвійний старт пропав.
біос не перешивав, бо не дуже то вмію, і крім того не хотів зайвий раз ризикувати.
P.S. тут ще така проблема, кулєр (Арктік кулін фрізер 7 про) постійно працює на макс оборотах, при тому що температура проца до 40 С. Як би то обороти зменшити. (В БІОС вибираю тихий режим, а воно без результату.)
дякую за пораду.
загалом зняв батарейку і обнулив БІОС-помогло, в тому плані, що тепер при запуску БІО не кричить про те, що материнка не підтримує цей проц, ну і подвійний старт пропав.
біос не перешивав, бо не дуже то вмію, і крім того не хотів зайвий раз ризикувати.
P.S. тут ще така проблема, кулєр (Арктік кулін фрізер 7 про) постійно працює на макс оборотах, при тому що температура проца до 40 С. Як би то обороти зменшити. (В БІОС вибираю тихий режим, а воно без результату.)
-
дядько
Junior
В біосі: POWER дальше HARDWARE MONITOR-CPU FAN KONTROL-Enabled .CPU FAN PROFILE -Silent mode. Там же подевись температуру проца і оберти кулера в мене при 43 град. 1864 оберти ну і перевір чи правильно підключений кулер в на мамі в CPU розєм 4-ох контактний.І блок питания Zalman ZM460B-APS(умер во время грозы)я підніму тільки треба глянути!
-
ja-vova
Member
дядько
роблю все як ти написав, там крім того є ще норм режим, і ультра тихий, але це нічого не міняє, обороти постійно 3000-3200 об/хв. розєм підключенний до CPU-Fan на материнці.
роблю все як ти написав, там крім того є ще норм режим, і ультра тихий, але це нічого не міняє, обороти постійно 3000-3200 об/хв. розєм підключенний до CPU-Fan на материнці.
та в принципі то можна глянути, але я так його оглянув, там всі кондери пілою піною вкрились, я так поняв, що від розряду грози їх всіх просто порозривало. Аперепаювати всі кондери, це багато мороки.я підніму тільки треба глянути!
-
дядько
Junior
Ну шо прям таки всі?
-
ja-vova
Member
ну я спеціально не рахував, але штук 7-8 зразу видно, вони (кондери) синьо кольору, і розрив чітко видно.
-
дядько
Junior
Шкода такий блок 77уо коштує
-
ja-vova
Member
та не то слово шокда, але з іншої сторони, коли та гроза була, багато народу розказували про те, що комп повністю згорів. Навіть материнка повигоряла.
а тут як не як він комп врятував.
а тут як не як він комп врятував.
-
дядько
Junior
В мене на топольний літом в грозу тоже блок підгорів і лан порт на мамі а на рахунок кулера може попробуй якийсь софтовий регулятор наприклад ASUS AI Suite
-
ja-vova
Member
дядько
теж пробував. При спробі нажати кнопку "застосувати" - система висне.
ладно, добре, що забрав глюк із процом, і біос обнулив.
а щодо оборотів, то хіба резистор впаювати.
Добавлено спустя 51 секунду:
дядько
до речі: вітаю http://www.pravda.com.ua/news/4b597f96a3efa/" target="_blank
Добавлено спустя 1 минуту 1 секунду:
http://www.president.gov.ua/documents/10353.html" target="_blank

дядько
-
Serfer
Advanced Member
УРА! Героям слава

-
дядько
Junior
Дякую
Дякую! ASUS AI Suite ставив надіюсь після того як біос обнулив?

-
ja-vova
Member
дядько
звичайно, але без результатів.
та ладно. я найближчим часов думаю комп обновити, перейти на і5. Таму трохи ще послухаю
звичайно, але без результатів.
та ладно. я найближчим часов думаю комп обновити, перейти на і5. Таму трохи ще послухаю

-
Santyc
Member
Дожили..... Ех за что деды воевали.... (на правах флудаja-vova:дядько
теж пробував. При спробі нажати кнопку "застосувати" - система висне.
дядько

По теме: так у Вас всё таки с блоком проблемма? Ещё не заминили?
-
ja-vova
Member
Santyc
БП поміняв на Енермакс 525 про, довольний ним як слон.
Справа не в тому хто за, що воював....Справа в тому, що 70 років нам намагались навязати чужу історію. Всі хто прагнув незалежності(Хмельницький, Мазепа, Петлюра,Бандера, Шухевич,Чорновіл) були ворогами власної держави). Це всеодно, що б Англія оголосила Жанну Д" Арк ворогом Франції, або Австрія оголосила Гарібарді ворогом Італії.
Кожен українець котрий боровся за свою землю незалежно чи в лавах СА чи в УПА повинен бути вшанований!
P.S.Був такий комісар Руднєв (партизанський загін Сидора Ковпака), тобі розказати хто і за, що його вбив????--це на рахунок того "за що наші діди воювали"
БП поміняв на Енермакс 525 про, довольний ним як слон.
Справа не в тому хто за, що воював....Справа в тому, що 70 років нам намагались навязати чужу історію. Всі хто прагнув незалежності(Хмельницький, Мазепа, Петлюра,Бандера, Шухевич,Чорновіл) були ворогами власної держави). Це всеодно, що б Англія оголосила Жанну Д" Арк ворогом Франції, або Австрія оголосила Гарібарді ворогом Італії.
Кожен українець котрий боровся за свою землю незалежно чи в лавах СА чи в УПА повинен бути вшанований!
P.S.Був такий комісар Руднєв (партизанський загін Сидора Ковпака), тобі розказати хто і за, що його вбив????--це на рахунок того "за що наші діди воювали"