Статистика разгона ведется в отдельной ветке.
Прежде чем задать вопрос, ознакомтесь с FAQ!

Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем

Я б вибирав з цих що у офіційному списку підтримуваних http://download.gigabyte.eu/FileList/Me ... 3l_2.0.pdfdendelit:Всем привет!
Вдруг у кого-то будет надхнення - подскажите:
Как подобрать память, хочу доставить 2 планки по 1Гб.
Сейчас стоят две планки по 1Гб:
2Gb OCZ DDR2 PC2-6400 Special Ops Edition Dual Channel kit
800MHz
5-5-5-12
2.0V (EVP up to 2.2V)
Материнская плата GA-P35-DS3L
Над чим?dendelit:Всем привет!
Вдруг у кого-то будет надхнення
pararam:цитата:
dendelit:
Всем привет!
Вдруг у кого-то будет надхнення
Над чим?
Конечно - принципиально-то у нее ничего не поменялось...Chester_pl:как думаете, с ддр4 та же картина?
Частота больше влияние окажет. Хотя - и оно будет крохотным.Chester_pl:на что стоит больше делать упор, на низкий тайминг или на частоту?
Прошу вибачення за таке нубське питання - але дуже потрібна відповідь.Igor_1974:Доброго дня.
Підкажіть будь-ласка, чи буде нормально працювати 4-канальна DDR-4 пам'ять на материнці MSI B150M Bazooka ?
тут на сторінці 2 описані ці кіти, але оскільки я повний нуб в цьому , то не знаю чи запуститься 4-канальний кіт на моїй материнці.
Дякую, дивився я той список, і на сайті крушіала і на сайті мсі, але просто ця 4-канальна пам"ять по ціні дуже вже приваблива була, тому саме за неї питав.pararam:зі списка брати не хочете?Igor_1974:Ну я ж написав що я не розбираюсь в тій пам"яті (.
в крушла теж є списки сумісності, Вашої мамки нема, може з'явиться потім Якщо визначились з чіпсетом і процом, то мамку і пам'ять в останню чергу, вони тільки з'являються