Вже майже рік кулер сидить на Titan Nano Grease (TTG-G30030), перед нею була залман STG-1, в бутилочці, такій, як пані кігті красять

, але різниці не замітив.
На відеокарті своїй 4850 радеон 5 років назад замінив рідну термопасту на залман STG-1, то температура ядра впала на 4-5 градусів в простої і до сих пір не росте, а тут не знаю причини, чи проц гарячий попався, чи кулер не справляється. Може прямий контакт теплових трубок не підходить для квадів? Зараз придивляюсь до SCYCTHE ASHURA, але спочатку треба попробувати інший кулер для діагностики.
При напрузі на проц 1,1 всі тести проходить нормально і більше 60 градусів в Айді не гріється, але бувають глюки в вінді.
Добавлено через 7 минут 55 секунд:
rage11:oletym термопаста какая? может встал неудачно... думаю 14мм вентиль для такого куллера не очень, лучше использовать 12мм, если есть возможность ноктюа нф п12 попробовать. перформа с ноктюа справляется на 1200 об спокойно (корпус открыт) 4050 мгц 1,34 или может надо галочку только на фпу поставить?

Добавлено через 15 минут 22 секунды:
данунафик, я попробовал только фпу поставить

З всіма галками і мій проц на зиму не годиться, в тепер з цими цінами на газ, Айда64+тестФПУ