SSD. Выбор накопителя, результаты тестов

SSD, HDD, Flash и прочие носители информации
Ответить
Автор
Король клавиатуры

Последний раз редактировалось Vovchic_jrc 05.03.2015 11:09, всего редактировалось 62 раза.
Nic_Roman
Member

Vovchic_jrc
в біосі все за умовчанням, тільки серіал порт було іде, поміняв на сата, перший раз швидкість бала на велиі файли 240/200 потім піднялася до 460\200, як вам швидкості взагалі для амд системи?
Последний раз редактировалось Nic_Roman 10.02.2014 20:22, всего редактировалось 1 раз.
Vovchic_jrc
Advanced Member

И не ганяйте CrystalMark в 5 циклов. 2-х вполне достаточно.
Последний раз редактировалось Vovchic_jrc 10.02.2014 20:25, всего редактировалось 1 раз.
sergpoch
Member

viperest1:Так тільки що прогнав ще раз :)
Цікавить таке-швидкість у тесті залежить від кількості використаного місця на ссд? :shuffle:
Поставь Plextool и посмотри информацию о подключении 3.0Gb/s или 6.0Gb/s. У меня скачет раз так, раз так. грешил на материнку. Проверил на двух та же история, менял шлейфы - то же самое. В конце забил - реально разница не заметна
Vovchic_jrc
Advanced Member

Nic_Roman:Vovchic_jrc
в біосі все за умовчанням, тільки серіал порт було іде, поміняв на сата, перший раз швидкість бала на велиі файли 240/200 поті піднялася до 460200, як вам швидкості взагалі для амд системи?
Я не знаю как это для АМД. У меня никогда не было систем на АМД.

Вот мой пост с результатами моих Плексов. Сейчас еще поищу тест M5P когда его только купил.
Plextor M5P. Наработка более 1300 часов, записано/прочитано более 6 ТБ.

ИзображениеИзображение

Plextor M5S. Новый.

ИзображениеИзображение
Добавлено через 6 минут 4 секунды:
Нашел только результат спустя неделю после покупки
Vovchic_jrc:
ИзображениеИзображение
viperest1
Member

На мамці лише сата ІІІ ,тому про сата ІІ мови немає ;)
Зараз загружу його і прожену тести ще раз
sergpoch
Member

viperest1:На мамці лише сата ІІІ ,тому про сата ІІ мови немає ;)
Зараз загружу його і прожену тести ще раз
Питання не в роз'ємі на мамці (в мене теж тільки сата ІІІ), а в тому як система бачить підключення!!! сата ІІІ чи сата ІІ.
Nic_Roman
Member

viperest1
партія овери кажуть значить треба
viperest1
Member

Plextool поставив,але там де є бенч?
Ось вже проведені результати:

Добавлено через 2 минуты 40 секунд:
Знайшов "скан діагност"
Вложения
скрін 1.PNG
скрін 2.PNG
sergpoch
Member

viperest1 виклади скрин першої вкладки Plextool. Там бенчу немає, алу перша вкладка дає інформацію про пристрій
Последний раз редактировалось sergpoch 10.02.2014 21:06, всего редактировалось 1 раз.
viperest1
Member

sergpoch:viperest1 виклади скрин першої вкладки Plextool. Там бенчу немає, алу перша вкладка дає інформацію про пристрій
:insane: нема слів

Добавлено через 1 минуту 28 секунд:
чи там реєструватися треба?
Вложения
скрин 3.PNG
sergpoch
Member

Постав оцей http://www.plextoramericas.com/index.ph ... ad&cid=359" target="_blank в мене нормально працював. З 1.1.1 в мене теж приколи
viperest1
Member

sergpoch:Постав оцей http://www.plextoramericas.com/index.ph ... ad&cid=359" target="_blank в мене нормально працював. З 1.1.1 в мене теж приколи
те саме показує повністю один в один :insane: ,цей що ви дали 1,1,0,

Добавлено через 1 минуту 36 секунд:
Немав я мороки купив ссд :gigi:
Vovchic_jrc
Advanced Member

viperest1
Я не вижу причин для беспокойства. Скорость у Вас одинаковая при загрузке 20 и 80%.

По поводу режима работы SATA, его можно посмотреть в CrystalInfo
1_800.jpg
viperest1
Member

Vovchic_jrc:viperest1
Я не вижу причин для беспокойства. Скорость у Вас одинаковая при загрузке 20 и 80%.
і у мене така мисля проскакувала :beer: .Всім хто відкликнувся велике ДЯКУЮ :beer: :super:
Вирок:забиваю на це все працює і добре,головне ,щоб я завтра його запустив
спойлер
viewtopic.php?f=3&t=100916
:weep:
Вложения
скрін 4.PNG
Последний раз редактировалось viperest1 10.02.2014 21:25, всего редактировалось 1 раз.
sergpoch
Member

viperest1 а Ви реально відчули падіння швидкості в роботі? Можете спробувати ще раніші версії Plextool
viperest1
Member

sergpoch:viperest1 а Ви реально відчули падіння швидкості в роботі? Можете спробувати ще раніші версії Plextool
я ще фактично нічого не відчув :gigi: ,бо і оперативка в мене "затичка"на 2 гб,хвилювали лише цифри :shuffle:
Може таке бути,що поставлю 16 гб оперативки і тоді будуть кращі рез?,не враховуючи оцінку в він 7
Последний раз редактировалось viperest1 10.02.2014 21:33, всего редактировалось 1 раз.
Vovchic_jrc
Advanced Member

Ну и работает он в полноценном Sata3. Я не знаю актуально ли это для AMD, но на Интеле важно подключать SSD к первому Sata порту в мат. плате. Это влияет на скорость.
viperest1
Member

Vovchic_jrc:Ну и работает он в полноценном Sata3. Я не знаю актуально ли это для AMD, но на Интеле важно подключать SSD к первому Sata порту в мат. плате. Это влияет на скорость.
знаю так було на Х58 ставив в сата "0" ,а тут якщо не помиляюся сата "1" . Тут в сата один запхано ,тільки що лазив під стіл :D
спойлер
поки тікаю,бо жінка буде зараз убивати мене :gigi: ,бо у дітей почалася "котяча година" -весело тут ,а я за компом.
Завтра зранку опишу стосовно запуску,і про все інше також.
Ще раз дякую всім вам :beer: :super:
sergpoch
Member

viperest1 я пробачаюсь, а AHCI в UEFI ввімкнений? Просто, я так зрозумів з іншої Вашої теми Ви UEFI обнуляли.
Vovchic_jrc
Advanced Member

del
Ответить