Полазил по форумам навсяк случай, конкретного параметра под них нету. Стандарт настройки, без выбора типа болезни. Пишут падают сами по себе, при чем сейчас почти постоянно.766х - зараз (чи найчастіше) на яких настройках йдуть?
Последние статьи и обзоры
Новости
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
omega.zp
Member
-
ronemun
Advanced Member
omega.zp дякую
добра новина: люди вже рахують задачі для відеокарт у Лінуксі (див. тут)
Як видно з скріншота, двохголовий Geforce 690 приносить десь 140тис - по 70 тис на 1 голову (я розрахував виходячи зі значення параметру Credit=9000), що відносно не слабо, враховуючи нижчу частоту 2-х чіпових карт. (680-а розігнана дає 80тис)
Проблема з загрузкою 1 ядра проца на 100% певно там теж є, судячи по кількості потоків SMP-слота - всього 20 (з 24)
ми на 36 місці середньотижневому ППД
добра новина: люди вже рахують задачі для відеокарт у Лінуксі (див. тут)
Як видно з скріншота, двохголовий Geforce 690 приносить десь 140тис - по 70 тис на 1 голову (я розрахував виходячи зі значення параметру Credit=9000), що відносно не слабо, враховуючи нижчу частоту 2-х чіпових карт. (680-а розігнана дає 80тис)
Проблема з загрузкою 1 ядра проца на 100% певно там теж є, судячи по кількості потоків SMP-слота - всього 20 (з 24)
ми на 36 місці середньотижневому ППД
Последний раз редактировалось ronemun 28.05.2013 08:59, всего редактировалось 2 раза.
-
SergeyR
HWBOT OC Team
ronemun
Титан дает 162-164тыс. очков в сутки , думаю что новые видяхи 7хх geforce будут лучше двухголовой 690 в том числе по питанию и стоимости
Титан дает 162-164тыс. очков в сутки , думаю что новые видяхи 7хх geforce будут лучше двухголовой 690 в том числе по питанию и стоимости
-
omega.zp
Member
Резалты с фахбенча, правда не совсем актуальны. Ибо использовалась версия 1.1.2, которая не поддерживает OpenMM 5.1.
Нашел кажись первые резалты: 7663 TPF=1.06
Добавлено через 17 минут 31 секунду:
только там буст до 1.1...
- спойлер
Нашел кажись первые резалты: 7663 TPF=1.06
Добавлено через 17 минут 31 секунду:
только там буст до 1.1...
-
ronemun
Advanced Member
omega.zp
у SergeyR вже 2 місяці є свій Тітан
Добавлено через 3 часа 47 минут 3 секунды:
Я супертест стабільності компа виявив - у віртуалбоксі поряться файли в момент запису в них, наприклад при збереженні даних фолдингу після команди стоп. При самих-самих мінімальних нестабільностях. Тести проходять всі - Лінпаки, Прайми, фолдинг добами на всі ядра і т.п., але тільки появляються порча даних при їх перенесінні в іншу папку (в межах розділу) - значить нестабільна система - починаєш "придивлятись за поведінкою" компа - через короткий час (день-два) виявляєш "странності", аж до синіх екранів. Очевидно в стабільних умовах тесту чи фолдингу система живлення проца працює нормально, а в моменти скидання навантаження виявляється що вона працює на грані - і тоді проц глючить і портить дані. Звичайно, тут можуть впливати перехідні процеси в блоці живлення в момент зменшення навантаження.
у SergeyR вже 2 місяці є свій Тітан
Добавлено через 3 часа 47 минут 3 секунды:
Я супертест стабільності компа виявив - у віртуалбоксі поряться файли в момент запису в них, наприклад при збереженні даних фолдингу після команди стоп. При самих-самих мінімальних нестабільностях. Тести проходять всі - Лінпаки, Прайми, фолдинг добами на всі ядра і т.п., але тільки появляються порча даних при їх перенесінні в іншу папку (в межах розділу) - значить нестабільна система - починаєш "придивлятись за поведінкою" компа - через короткий час (день-два) виявляєш "странності", аж до синіх екранів. Очевидно в стабільних умовах тесту чи фолдингу система живлення проца працює нормально, а в моменти скидання навантаження виявляється що вона працює на грані - і тоді проц глючить і портить дані. Звичайно, тут можуть впливати перехідні процеси в блоці живлення в момент зменшення навантаження.
-
omega.zp
Member
ronemun
Я вообще то о печи 780ой)
Я вообще то о печи 780ой)
-
ronemun
Advanced Member
а, я
так там маштабованість майже ідеальна - можна вирахувати по відношенню ТПФ=64с*15/13=74с, ППД=130тис - при однаковій частоті
Стільки ж зараз 7970@1280 видає за 450уе+охолодження
мене більше всього гребе помріяти коли вони дороблять паралельну роботу: це ж очки ростуть в степені 1,5
і не розумію в чому проблема: - там же ідеальний алгоритм паралелізації, якщо 2560 ядер працюють на всі 100
також зєднання йде через PCIe на 8-16 Гбайс/с, в кожну сторону
так там маштабованість майже ідеальна - можна вирахувати по відношенню ТПФ=64с*15/13=74с, ППД=130тис - при однаковій частоті
Стільки ж зараз 7970@1280 видає за 450уе+охолодження
мене більше всього гребе помріяти коли вони дороблять паралельну роботу: це ж очки ростуть в степені 1,5
і не розумію в чому проблема: - там же ідеальний алгоритм паралелізації, якщо 2560 ядер працюють на всі 100
також зєднання йде через PCIe на 8-16 Гбайс/с, в кожну сторону
-
ronemun
Advanced Member
нова задача на 17 ядрі: Project 8900. Сервер: 171.64.65.69. База - 6000 очок. Інформації немає навіть на офіційному сайті
На Geforce 660Ti (1344 шейдера)@1150:
використовує 136 МБ відеопамяті
крок=5хв 13с
ППД=70,4 к, що в 1,21 рази більше ніж у 7663
Тітан всі 200к дасть
перерахував очки/уо - домашні проци стають не вигідні, навіть 3770к
На Geforce 660Ti (1344 шейдера)@1150:
використовує 136 МБ відеопамяті
крок=5хв 13с
ППД=70,4 к, що в 1,21 рази більше ніж у 7663
Тітан всі 200к дасть
перерахував очки/уо - домашні проци стають не вигідні, навіть 3770к
-
omega.zp
Member
естьІнформації немає навіть на офіційному сайті
http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/fah ... ned?p=8900" target="_blank
-
ShaggY
Member
Не плохая задачка, а приходит на ту же "Бета"?
-
ronemun
Advanced Member
Порівняв ефективність E ядер Fermi i Kepler у однакових задачах: 8900, ядро 17
Fermi Geforce GTX580, кількість шейдерів К=512, частота шейдерів F=1700, TPF=7m25s=445s, E=1e9/(512*1700*445)=2,58
Kepler Geforce GTX660Ti, кількість шейдерів К=1344, частота шейдерів F=1160, TPF=5m13s=313s, E=1e9/(1344*1160*313)=2,05
Відношення дає що Фермі лише у 1,26 рази ефективніше Кеплера
Звичайно, можна казати що 17 ядро неоптимізоване під Фермі, хоча більш подібно що 15 ядро не оптимізоване під Кеплер - це видно і по тому що спочатку Кеплери явно зливали Фермі, при тому що в іграх все було навпаки. Це підтверджує і супернизька ефективність Радеонів 7-ї серії, хоча, як пишуть на gpgpu ресурсах, їм явно віддають перевагу розробники, тільки тормозить справу їх неприспосібленість під серверне обладнання - формфактор і система охолодження
Добавлено через 22 минуты 51 секунду:
Я тільки зараз придивився, що 7-й клієнт може, все ж таки, видавати адекватне значення ППД - дивитись тре на значення у полі Stats, над областю Folding Slots. Але там видає сумарний ППД всіх слотів вибраного компа
закріпляємся потрохи
команда 098 місце думаю, вже всі замітили
привик я до тризначного числа
Fermi Geforce GTX580, кількість шейдерів К=512, частота шейдерів F=1700, TPF=7m25s=445s, E=1e9/(512*1700*445)=2,58
Kepler Geforce GTX660Ti, кількість шейдерів К=1344, частота шейдерів F=1160, TPF=5m13s=313s, E=1e9/(1344*1160*313)=2,05
Відношення дає що Фермі лише у 1,26 рази ефективніше Кеплера
Звичайно, можна казати що 17 ядро неоптимізоване під Фермі, хоча більш подібно що 15 ядро не оптимізоване під Кеплер - це видно і по тому що спочатку Кеплери явно зливали Фермі, при тому що в іграх все було навпаки. Це підтверджує і супернизька ефективність Радеонів 7-ї серії, хоча, як пишуть на gpgpu ресурсах, їм явно віддають перевагу розробники, тільки тормозить справу їх неприспосібленість під серверне обладнання - формфактор і система охолодження
Добавлено через 22 минуты 51 секунду:
Я тільки зараз придивився, що 7-й клієнт може, все ж таки, видавати адекватне значення ППД - дивитись тре на значення у полі Stats, над областю Folding Slots. Але там видає сумарний ППД всіх слотів вибраного компа
закріпляємся потрохи
команда 098 місце думаю, вже всі замітили
привик я до тризначного числа
-
Artistus
Digital Artist
Щось учора в команди малий вихлоп був...
-
omega.zp
Member
Потому как ronemun выдал 34к всего, считайте сразу -50% ппд тима. Видимо временные проблемы были. Сегодня посмотрел, уже все гуд.Artistus:Щось учора в команди малий вихлоп був...
-
ronemun
Advanced Member
в мене полоса втрачених задач, майже або цілком закінчених. Вже 4-та цього тижня.
В робочі дні приходиться перекидувати задачі з одного вільного компа на інший, якийсь з них нестабільний, і задача може вкінці здатись з помилкою. Також настройка клієнта через браузер ризикова - при відключеній Java (я часто її відключаю і забуваю) при підтвердженні настройок повністю злітають мережеві настройки і далі неможливо достукатись ні до настройок, ні до даних фолдінгу - приходиться викидати образ (збивання настройок мережі у консолі машини не працює). Треба свій образ зробити зі збереженням даних фолдингу у мережі - щоб непотрібно було переписувати з одного компа на інший і швидко переключати розрахунок на вільний комп (автоматично). Також тре зберігати дані попереднього переключення, для відновлення розрахунку, якщо на новому місці дані спортяться (позавчора так було - переписав на новий, вільний, комп, розрахунок запустився нормально, тоді я дані на попередньому компі стер. Але далі в новому клієнті змінив настройки шлюза в інет, перезавантажив клієнт, а дані чомусь запоролись)
В робочі дні приходиться перекидувати задачі з одного вільного компа на інший, якийсь з них нестабільний, і задача може вкінці здатись з помилкою. Також настройка клієнта через браузер ризикова - при відключеній Java (я часто її відключаю і забуваю) при підтвердженні настройок повністю злітають мережеві настройки і далі неможливо достукатись ні до настройок, ні до даних фолдінгу - приходиться викидати образ (збивання настройок мережі у консолі машини не працює). Треба свій образ зробити зі збереженням даних фолдингу у мережі - щоб непотрібно було переписувати з одного компа на інший і швидко переключати розрахунок на вільний комп (автоматично). Також тре зберігати дані попереднього переключення, для відновлення розрахунку, якщо на новому місці дані спортяться (позавчора так було - переписав на новий, вільний, комп, розрахунок запустився нормально, тоді я дані на попередньому компі стер. Але далі в новому клієнті змінив настройки шлюза в інет, перезавантажив клієнт, а дані чомусь запоролись)
-
ShaggY
Member
Пришла мне 8900 тпф 9,35 ппд в раене 28-29 кппд 15 часов решатся будет..
Еще не много больше с моей карты
Еще не много больше с моей карты
-
ronemun
Advanced Member
ShaggY03
10.000.000 (4-й)
4.000 WU
10.000.000 (4-й)
4.000 WU
-
ShaggY
Member
ronemun
Стараемся))
Стараемся))
-
ShaggY
Member
На 3770 на задаче 7521 33 кппд а на всехостальных было 20-24
-
ronemun
Advanced Member
Нічого собі. В якому клієнті ловив, на які настройки? Якщо в 7-му, то в нього з підрахунком ППД великі проблеми - тут тре орієнтуватись тільки на ТПФ з журналу.
Колись я їх рахував часто - 75хх задачі йшли у Лінуксі при client-type=beta. ППД був як у 609х чи 69хх: на 3930к@4400 ППД=55-60к, 3770к@4700=38к.
Пізніше я перейшов на БЖ 8102-8105 і забув про 75хх. Ці задачі мають великий розкид ППД - 20-30%, але в тебе ще більше очок.
Колись я їх рахував часто - 75хх задачі йшли у Лінуксі при client-type=beta. ППД був як у 609х чи 69хх: на 3930к@4400 ППД=55-60к, 3770к@4700=38к.
Пізніше я перейшов на БЖ 8102-8105 і забув про 75хх. Ці задачі мають великий розкид ППД - 20-30%, але в тебе ще більше очок.
-
ShaggY
Member
ronemun
Что в самом клиенте тпф был 3,39 что в логе и по этому сам полез проверять на сайт, и в правду, 33 с мелочью!
Клиент 7-1-52 в Юбунту, в виртуалочке на бета.
Что в самом клиенте тпф был 3,39 что в логе и по этому сам полез проверять на сайт, и в правду, 33 с мелочью!
Клиент 7-1-52 в Юбунту, в виртуалочке на бета.