Останні статті і огляди
Новини
Выбор акустики
-
TSMatvey
Member
до слова - в 2020 була тема купувати рефаб G6 за 2400 із сша( я теж тоді купив, але вона перестала працювати ), а що зараз вважається аналогом ціна/якість по типу тодішньої G6 ?
-
0trog0
Member
Зазвичай, в таких інтерфейсах вся різниця в підсилювачах для навушників. Немає навушників - немає різниці або вона маловідчутна.Ortyomko: ↑ 11.03.2025 16:06була G6, і я у сліпому тесті не почув різниці з alc4080
-
Ortyomko
Member
тут не підкажу, але звукова техніка не дуже швидко розвивається (бо особливо нема куди), тож наврядчи є якісь аналоги по ціні/якості кращі за G6 за копійки з США.TSMatvey: ↑ 11.03.2025 16:07 до слова - в 2020 була тема купувати рефаб G6 за 2400 із сша( я теж тоді купив, але вона перестала працювати ), а що зараз вважається аналогом ціна/якість по типу тодішньої G6 ?
Хороша плата за ці гроші. Є, звісно, набагато кращі, але там і цінних суттєво інший
Відправлено через 1 хвилину 31 секунду:
так, на М50Х була різниця у підсилювачі - на Г6 суттєво гучніше можна було зробити, але сама якість +/-, як на мене0trog0: ↑ 11.03.2025 16:10Зазвичай, в таких інтерфейсах вся різниця в підсилювачах для навушників. Немає навушників - немає різниці або вона маловідчутна.Ortyomko: ↑ 11.03.2025 16:06була G6, і я у сліпому тесті не почув різниці з alc4080
-
Radio Bay
Member
От як раз повністю логічно. Саб це не про гучність, саб це при НЧ. Це відома фішка, 2.0 тихо НЧ грати не вміють, 2.1 вміють. Живу з чим багато роківOrtyomko: ↑ 11.03.2025 16:01слухати будете не голосно, але хочете і саб? якось нелогічно
Можна навіть два, канали ж дваTSMatvey: ↑ 11.03.2025 15:57 і чи можна до колонок Edifier MR4 докупити саббуфер ?

Бажано, зазвичай навіть китайський USB свисток грає ліпше встрійки. Подарував такий знайомому, дав на тест спочатку, сподобалось, подарував, бо без толку валявся, потім з'ясувалося, що в мене їх чомусь два. Звідки другий взявся таємницяTSMatvey: ↑ 11.03.2025 15:57питання - чи треба доп звукову карту до колонок купляти
Вже не перший раз чую, що з G6 нема різниці, карта така собі. З некоштовних є Schiit та Fiio для різниці, а Креатив залиште для геймерів та багатоканальщиківTSMatvey: ↑ 11.03.2025 16:02Може колонки працюють нормально тільки із такими звуковухами
А я люто рекомендую, на 2.1 вже більш 10-ти років і знаю чомуOrtyomko: ↑ 11.03.2025 16:01Я б не рекомендував його взагал
Та ладно, саби студійного типу підключення, де є Stereo-In, Stereo-Out як два пальці об асфальт. В мене так, це фото з мого старого саба, робив, коли продававOrtyomko: ↑ 11.03.2025 16:01 І ні, докупити потім не вийде без заморочок.
- спойлер
-
Ortyomko
Member
згоден, помилявся, просто найдешевший що знайшов з нових це https://hotline.ua/ua/av-akusticheskie- ... difier-t5/, а це набагато більше за 100$ за всю системуRadio Bay: ↑ 11.03.2025 16:51 Та ладно, саби студійного типу підключення, де є Stereo-In, Stereo-Out як два пальці об асфальт. В мене так, це фото з мого старого саба, робив, коли продавав
- спойлер
-
TSMatvey
Member
в мене ще є свисток FIIO BTR3K підключав до нього вуха Anker Life Tune то гучності не додало, а я люблю гучно слухати. Дружина каже що вона разом зі мною слухає музику в одній кімнаті коли я в цих анкерах сижу
-
Filabatya
Member
цей едік 5К на олх є, до нього 1700bts(100$ б у), але почати з них можливо саба і не треба буде
-
Radio Bay
Member
А саб це завжди не дешево, той, що музику вміє, а не пердіти тим більше. Той по лінку лайноOrtyomko: ↑ 11.03.2025 16:59просто найдешевший що знайшов з нових
Так, там басу побільше буде, ці МR4 там 60 задекларовано, якщо рівних 70 є то гарноFilabatya: ↑ 11.03.2025 17:14цей едік 5К на олх є, до нього 1700bts(100$ б у), але почати з них можливо саба і не треба буде
- У MR4 бас не ночував, підтримаю R1700
Для активних колонок не потрібна гучність, там свій підсилювач. Підсилювач потрібен для вух.TSMatvey: ↑ 11.03.2025 17:00в мене ще є свисток FIIO BTR3K підключав до нього вуха Anker Life Tune то гучності не додало, а я люблю гучно слухати
Відправлено через 5 хвилин 8 секунд:
З молодших Едиків я за Edifier R1855DB
-
Filabatya
Member
Radio Bay
https://www.amazon.com/75-Watt-Powered- ... B08LV4SMH9
ось їх конкурент) але там вже б у мікри близько - погоня тривалістю в життя
https://www.amazon.com/75-Watt-Powered- ... B08LV4SMH9
ось їх конкурент) але там вже б у мікри близько - погоня тривалістю в життя

-
Radio Bay
Member
Імхо не треба палити гроші на проміжні варіанти, або Едіки, або Мікри та цап. Можна Едіки, потім до них цап, потім Мікри, а можна взяти Едіки, та більш не паритисяFilabatya: ↑ 11.03.2025 18:21ось їх конкурент) але там вже б у мікри близько - погоня тривалістю в життя
-
Ortyomko
Member
От візьміть колонки, і потестіть напряму з материнки і через свисток. Якщо не відчуєте різниці, то користуйтесь з матері)TSMatvey: ↑ 11.03.2025 17:00 в мене ще є свисток FIIO BTR3K
У мене shanling up4, більш менш те саме що і фіо, різницю з своєю матір'ю не чую на колонках, на вухах є.
Відправлено через 10 хвилин 23 секунди:
У тому і справа, якщо ми говоримо про бюджет 100 баксів то 2.1 це умовні свени і т.п., і тоді вже краще нормальні 2.0 едіфаер.Radio Bay: ↑ 11.03.2025 18:14 А саб це завжди не дешево, той, що музику вміє, а не пердіти тим більше. Той по лінку лайно
Якщо ми підвищуємо бюджет у >2 рази то це вже зовсім інша розмова.
-
Radio Bay
Member
Тут повністю згоден. Оті 1700, ліпше 1855 те що можна тут вижати з цього бюджетуOrtyomko: ↑ 11.03.2025 20:20У тому і справа, якщо ми говоримо про бюджет 100 баксів то 2.1 це умовні свени і т.п., і тоді вже краще нормальні 2.0 едіфаер.
-
Hotspur
Member
в 4Ortyomko: ↑ 11.03.2025 20:20Якщо ми підвищуємо бюджет у >2 рази то це вже зовсім інша розмова.
-
Firebrand
Member
что то вы разогнались, уже саб к мр4)) . Определитесь, чего хотите. Возьмите просто мр4 и если уже чего то не хватит, то будете двигаться дальше.TSMatvey: ↑ 11.03.2025 15:57 питання - чи треба доп звукову карту до колонок купляти, через слабку звуковуху у мат плати ? і чи можна до колонок Edifier MR4 докупити саббуфер ?
-
Radio Bay
Member
Если не хватит, то готов ли брать саб по цене 2х и выше колонок? Едики выше по странице - компромиссный вариант. Я тему с сабами хорошо пощупал. Там нифига не подарок по цене, еще если по межблокам в стерео коммутировать. Есть вариант без сквозного пропускания звука, но это, блин, жесть разваливать сигнал по каналам на уровне ЗК, маскалям могу пожелать. Самое дешевое, что увидел - PRESONUS ERIS SUB8, 11800 грн. Свой Adam Sub7 после года продал за, кажись, 15. Это чтобы понимать порядок цен в направлении "двигаться дальше"Firebrand: ↑ 11.03.2025 22:33Возьмите просто мр4 и если уже чего то не хватит, то будете двигаться дальше.
-
Firebrand
Member
Radio Bay
любой вариант будет компромиссным, если предполагается ограниченное пространство для использования. Я бы брал мр4, не парясь. Этот не тот уровень, где надо париться.Едики выше по странице - компромиссный вариант.
-
TSMatvey
Member
головне, щоб ці мр4 не були пищалками. басок - це добре. бо розміри 1700 ніби більше натякають про бас