Покупка б/у видеокарты: стоит-ли и прочие вопросы

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
lewerlin
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 08.07.2023 11:22Мне кажется карты АМУДЕ надо покупать только в одни руки, а если и продавать, то только "фанатам АМУДЕ" которые знают все тонкости :gigi:
Тут більше про адекватний сетап у покупця. На форумі була історія з б/у 1080ті і старим чіфом(і в "сервісі" поруч виявився такий же чіф).
А з АМД ще й приставка, в голові, у більшості, "для ніщебродів". І їх часто беруть "економні", в поганому сенсі. З усіма витікаючими
Sashkotem
Member

Повідомлення

Щось я дивлюсь нова 4060 гірша за 3070 а коштує як потримана 3070 ті. На них ціна буде падати чи ні? Треба обрати карту
shatun
Member

Повідомлення

Pavvert: 22.05.2023 17:45 Инструкция по замене термопрокладок есть.
спойлер
Непонятно только целесообразность.
Треба тому блогеру вислати інструкцію по лікуванню легкого ступеню маразму.
Знімає забиті пилом радіки і міняє термопрокладки - замість просто продути.
спойлер
Зображення
Kassatka
Member

Повідомлення

Скоро буду купувати б/в RX 580 8 Гб, має стояти в одного школяра на компі з Core i5-2400. Я зможу іноді вставляти в свій комп'ютер потестувати зі спортивного інтересу, наскільки ця карта тягне 4K 15 FPS геймінг в стратегіях :) .
Купуватиму за мої гроші, тому я вирішую яку модель і за скільки оберу з урахуванням, щоб вона відповідала й моїм інтересам щодо тестування. Майнінгові моделі лише з DVI-виходом зразу у прольоті, бо ніякими перехідниками з DVI-виходу не вичавити 4K для мого телевізору, треба щоб був HDMI 2.0 вихід. Купувати буду б/в на Prom або тут на барахолці, але якщо порівняти характеристики наявних моделей на Hotline, виходить така таблиця: https://hotline.ua/computer/videokarty/cmp/?s=10066430-23594544-10232074-12571128-10066424-23425022-16136283-10232073-23792919
Чомусь у таблиці для одних моделей вказано максимальна роздільна здатність 7680x4320, а для інших 4096x2160. Мене цей момент сильно бентежить. Я знаю, що сліпо довіряти технічним характеристикам на Hotline ніколи не варто, а треба перевіряти з більш надійних джерел. Але все ж. Чи будь-яка відеокарта RX 500 серії по HDMI-виходу підтримує 8K нехай лише у 30 Гц варіанті, чи частина 8K, а частина лише 4K, як вказано на Hotline, чи взагалі може бути підтримка 8K по DisplayPort, а не по HDMI? А раптом я колись обзаведусь 8K-телевізором, то хотів би трохи тестанути RX 580 у 8K, особливо, якщо вона має 8 Гб. Знаю, що буде ще лютіше дно, ніж зараз було з 4K на GTX 960 4 Гб :laugh: , але зі спортивного інтересу цікаво. Тим більше окремі старі чи дуже маловибагливі ігри можуть і в 4K на GTX 960 4 Гб літати. Хотілося б, щоб про всяк випадок RX 580 8 Гб підтримувала по HDMI 2.0 і 8K, а не лише 4K. Чи не може бути так, що в карту певної моделі встановили HDMI 1.4 замість HDMI 2.0?
Ну от такий не оверклокерський, але композалізячний експериментальний інтерес. :shuffle:

Відправлено через 6 хвилин 31 секунду:
Зараз ніби якщо по стандарту HDMI 2.1 у RTX 3000/4000 та RX 6000/7000, то завжди карта підтримуватиме 4K@120 Гц та 8K@60 Гц незалежно від вендора і моделі. Різнобій лише в тому, що на якусь модель можуть встановити 1 вихід HDMI 2.1, а на якусь одразу 2 виходи HDMI 2.1. Раніше теж так було і всі RX 500 серії повинні мати повноцінний HDMI 2.0, який підтримує як 4K@60 Гц, так і 8K@30 Гц?
Melofon
Member

Повідомлення

Kassatka

Твои простыни здесь это оффтоп (по крайней мере большинство текста это скорее оффтоп чем полезная инфа т.к. больше говоришь про свои хотелки)
и никому кроме тебя не интересно как рх580 или печ960 тянут или не тянут 4к 15фпс :gigi:
Vermeer
Member

Повідомлення

Melofon

нормальная простыня в соответствующей теме
кто захочет тот и ответит, а ты не токсичь
Kassatka
Member

Повідомлення

Melofon
Ну не моє це - коротко питання формулювати. По суті моє запитання якщо без простирадл в тему, а не офтоп. Купівля б/в відяхи RX 580. "Прочіє вопроси" по купівлі - це чи будь-яка відяха RX 500 серії з HDMI виходом підтримує по цьому HDMI 8K@30 Гц, чи бувають такі, що лише 4K.
За простирадла прошу вибачення.
Melofon
Member

Повідомлення

Kassatka

Простыни просто прячьте под
спойлер
СПОЙЛЕР! ;)
и тогда простыни не будут простынями.
Я бы не советовал рх580, но если прям ну очень мало денег то может быть, но учитывайте то что они пережили две волны майнинга, чуть дороже уже лучше и производительней взять 1660ти или супер, хоть там и памяти меньше но она реально производительней, экономней и холоднее, они будут куда надёжней чем рыксы, при чём намного, если есть денег немного побольше то отличный вариант это 2060супер, не обычная 2060 6ГБ а именно 2060супер у которой 8ГБ и 256бит шина в отличии от обычной у которой 192 бит, для 4к это сильно решает, у рх580 даже с её 256бит шиной ПСП ниже чем у 1660ти/супер при её 192 бит потому что гддр6.
Dremjke
Member

Повідомлення

Kassatka: 04.08.2023 16:24Скоро буду купувати б/в RX 580 8 Гб
Kassatka: 04.08.2023 16:24отестувати зі спортивного інтересу, наскільки ця карта тягне 4K 15 FPS геймінг в стратегіях
Не делай этого ни в коем случае. Хватит над собой издеваться с 15fps.
Melofon: 05.08.2023 01:122060супер, не обычная 2060 6ГБ а именно 2060супер у которой 8ГБ и 256бит шина в отличии от обычной у которой 192 бит, для 4к это сильно решает, у рх580 даже с её 256бит шиной ПСП ниже чем у 1660ти/супер при её 192 бит потому что гддр6.
:beer:
Kassatka
Member

Повідомлення

Dremjke: 05.08.2023 09:51 Не делай этого ни в коем случае. Хватит над собой издеваться с 15fps.
Я вже купив собі б/в XFX Speedster RX 6800, яка в 4K на ультрах видає від 32,7 FPS в TW: Warhammer 3 до 85-105 FPS в Diablo 4. А перехід на 8K-телік і відповідний апгрейд до ще потужнішої відяхи до закінчення війни буде невиправданим марнотратством.
Про відеокарти-затички для 8K
До того ж нинішній 50 дюймів 4K-дисплей Sony й так пречудовий, а в 8K-сегменті нема нічого з невеликою діагоналлю без низькочастотної ШІМ і без високої затримки.

У ролі дешевих затичок для 8K-телевізорів старі відяхи типу RX 580 Гб не підходять, а також вся серія RX 400, RX 500, RX 5000, GTX 1000, GTX 1600, RTX 2000, бо хоча підтримують розподільчу здатність 7680x4320, але по стандарту HDMI 2.0 тільки з частотою оновлення 30 Гц, а це жах для робочого столу Windows. Потрібно купити кабель-перехідник з DisplayPort v1.4 на HDMI 2.1, а такий якісний кабель важко відшукати в продажу і він буде коштувати як сама відяха затичка. Хоча якщо відяха вже є в наявності і потужна типу RTX 2060 Super-2080 Ti, то тоді купівля кабелю може бути виправдана. Краще купити звичайний кабель HDMI 2.1 (бажано короткий) та відяху з портом HDMI 2.1, а це RTX 3000/4000 та RX 6000/7000 серії. Тобто найпростіша затичка - це RTX 3050 чи RX 6400/6500 XT, але краще вже RTX 3060 12 Гб, яка вже не повне дно й покаже себе в 8K точно не гірше, ніж GTX 960 4 Гб у 4K. Але та ж сама RX 6800 з 256 біт 16 Гб та в півтора рази вищою продуктивністю буде куди краще для геймінгу в 8K в неквапливі ігри з малим FPS. Це вже буде не дно, а щось більш-менш. Якщо зараз RX 6800 в 4K показує 32,7 FPS у одній з найкладніших задач - стратегічна карта в TW: Warhammer 3, то в 8K якщо не впреться в об'м VRAM, то цілком можна сподіватися на падіння FPS приблизно удвічі, тобто якраз в районі тих самих моїх 15 FPS. Причому на відміну від GTX 960 у 4K на середньо-низьких, у RX 6800 в 8K ще можна буде вичавити немало продуктивності за рахунок зниження налаштувань з ультра до слабших. Тому це одна з причин, чому я обрав RX 6800. У nVidia просто не бачу відяхи для бюджетного геймінгу в 8K. 16 Гб має RTX 4060 Ti, але в неї ширина шини і об'єм кешу дно, а в високих розподільчих здатностнях це надважливо. Якщо мені стукне сеча в голову раптом купити 8K-телік, то не буде грошей водночас перейти на хоча б б/в RTX 3090 з одночасною заміною БЖ на більш потужний. А купувати спочатку надпотужну відяху, а потім вже переходити на 8K нема жодного сенсу, бо і в 4K на RX 6800 зараз все літає. Натомість 8K з слабенькою відяхою дає віддачу на робочому столі Windows, наприклад для перегляду фоток високої розподільчої здатності 3000x4000, 6000x4000 і вище.
Ну а якщо в мене буде 8K-телік, а в межах досяжності відяха з підтримкою 8K хай навіть з 30 Гц, то як я вже казав, чисто зі спортивного інтересу хотілося б вставити на кілька годин відяху в мій комп, підключити до теліка і перевірити, на що вона здатна в 8K в старих і дуже невибагливих іграх. Звісно, практичної користі від цього тестування по нулям, бо навіть в ролі тимчасової затички використовувати відяху, яка видає лише 30 Гц, ніхто не стане. Але точно так само ніякої практичної користі нема від отих гігагерц, що досягають в екстремальному розгоні під рідким азотом, а лише спортивний інтерес.
RX 580 - це в ролі гуманітарної допомоги для двох школярів з дуже бідної родини для компів на базі Core i5-2400 з 8 Гб двохканальної DDR3. Які не є моїми дітьми, та й власне взагалі родичами. Зараз вони на встройках сидять, місяці 3 хлопчик покористувався моєю Radeon HD 7750 1 Гб, якою я користувався раніше поки вона не глюканула, і не змусила купити GTX 960 задорого в пік майнінгу. Не захотіла працювати в PCI-E 2.0 слоті, але в нижньому слоті PCI-E 1.1 без проблем три місяці попрацювала, а потім раптом заартефачила в іграх, що довелось викинути.
У дівчинки буде Core i5-2400, 8 Гб DDR3, RX 580 4 Гб Nitro+, 1920x1200 монік. Цю RX 580 4 Гб Nitro+ я вже купив на початку цього тижня у Buldozer. разом з моєю RX 6800.
У її брата буде Core i5-2400, 8 Гб DDR3, RX 580 8 Гб, 1280x1024 монік. Бо у нього ігри швидш за все будуть більш вибагливі.
Старі моніки на TN ті, що я ними користувався колись - перший DVI/VGA, а другий взагалі лиша VGA.
Здається повністю збалансовані збірки вийдуть.
Спочатку думав купити хлопцеві щось дуже бюджетне продуктивністю хоча б на рівні моєї колишньої Radeon HD 7750, але щоб з 2 Гб, а не з 1 Гб. Але воно все дуже вже старе й вбите, або офісний мотлох типу GT 710/730/1030, який коштує дорого, а продуктивність в іграх нікчемна. Тому краще вже було б мінімім GTX 960 типу як у мене, але хоча б 2 Гб, бо 4 Гб в продажу не надто поширені. Свою GTX 960 4 Гб вдалу модель з дуже якісним охладом я віддавати не хочу, я на ній собі ретро-комп під Win XP/Win 7 зберу в майбутньому. Але побачив, що у порівнянні з GTX 960 вже досить близько по вартості можна купити щось з RX 470/480/570/580. Причому тоді на Prom і в Teraflops були досить привабливі за ціною RX 580 8 Гб варіанти менше, ніж за 3000 грн. Подумав, що було б дуже непогано звести в тестах в 4K не лише сучасну відяху з GTX 960 4 Гб, але й з RX 470/480/570/580 на 8 Гб, щоб побачити, чи врятує вдвічі вищий об'єм VRAM від катастрофічного падіння продуктивності в 4K, чи не дуже. А потім коли купував свою RX 6800 у Buldozer., то хотів у нього заодно взяти й відяху для гуманітарної допомоги й тестів, але 8 Гб в нього нічого не було, вирішив узяти в нього RX 580 4 Гб для дівчинки, а потім докупити ще десь RX 580 8 Гб для хлопця й таким чином прямо порівняти продуктивність в 4K для 4 Гб та 8 Гб для RX 580, а не для двох зовсім різних карт.
Тому станом на зараз хочу саме RX 580 8 Гб і нічого інше, щоб звести її в тестах з RX 580 4 Гб. RX 470/480/570/590 вже теж не підуть.
Melofon: 05.08.2023 01:12 если есть денег немного побольше то отличный вариант это 2060супер, не обычная 2060 6ГБ а именно 2060супер у которой 8ГБ и 256бит шина в отличии от обычной у которой 192 бит, для 4к это сильно решает, у рх580 даже с её 256бит шиной ПСП ниже чем у 1660ти/супер при её 192 бит потому что гддр6.
Якби раніше, то можна було б ще на GTX 1060 (теж дві хвилі майнінгу пережили) та GTX 1650 (Super) (новіші) дивитися, але в них пам'яті менше, а по ціні зазвичай вище. GTX 1630 - то мотлох, а RX 6400/6500 XT свіженькі не виснажені, але з їх x4 шиною вони й на PCI-E 3.0 погано себе показують, а під Core i5-2400 на PCI-E 2.0 та PCI-E 1.1 буде взагалі катастрофа.
Для гуманітарної допомоги все це занадто і в бажаній ціновій категорії я тоді нічого кращого за RX 470/480/570/580 8 Гб не бачив. Хоча зараз на Prom вони трохи дорожчі, можна ще на OLX пошукати серед надійних акаунтів, типу от акаунт магазину з 500+ успішних доставок і 795 відгуків. Учора подивися на OLX - пропозицій море.
Думав може навіть спеціально модель RX 580 8 Гб Nitro+ купити, щоб звести в тестах теж з наявною RX 580 Nitro+ варіантом на 4 Гб.
Подивився сьогодні на офіційних сайтах:
Для RX 580 8 Гб Nitro+:
DisplayPort: 5120×2880 при 60 Гц
HDMI: 4096×2160 при 60 Гц
DVI: 2560x1600 при 60 Гц
Стосовно тих моделей, що на Hotline вказано максимальна розподільча здатність 7680x4320:
Biostar Radeon RX580 2048SP (VA5815RV82): на офіційному сайті про максимальну розподільчу здатність нічого не сказано й узагалі характеристик вказано мало. :(
ASRock Phantom Gaming D Radeon RX580 8G OC: Цифровоє макс. разрєшеніє: 8K (7680 x 4320)
Asus ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING: Максимальна роздільна здатність 7680x4320
Таким чином виходить, що Hotline цього разу не бреше й дійсно одні виробники для одних моделей заявляють максимальну роздільну здатність 4096x2160, а інші 7680x4320 (і то нема 100% гарантії, що це працюватиме саме по HDMI 2.0, а не по DP 1.4).
Виходить, що я прогадав з RX 580 4 Гб моделькою Nitro+ у Bulldozer., але нехай. Для дівчинки на погратися й мені для тестів в 4K зійде, перевіряв на своєму компі - норм працює, на перший погляд приріст продуктивності в 4K 10-50% відносно GTX 960 4 Гб. Щоб у комп дівчинки вставити, то ще треба буде БЖ на її компі замінити.
Що ж до RX 580 8 Гб, то виходить краще Nitro+ не брати, а взяти щось з тих моделей, про які на оф. сайтах пишуть 7680x4320. Добре, що вчасно помітив цей момент. Не обов'язково купувати серед тих моделей, що вивішені на Хотлайні, можна просто пошукати по об'яві, взнати модель, а потім уточняти технічні характеристики на оф. сайті й переконатися в підтримці 7680x4320. На тому можна вважати моє питання вичерпаним.

Відвертий оффтоп про 8K-геймінг на слабих відяхах сховав під спойлер, а інше, то точно по темі.

Відправлено через 4 хвилини 19 секунд:
PS: Хоча ще залишається варіант, що виробники спеціально пишуть тільку ту розподільчу здатність, при якій досяжні 60 Гц. Все рівно краще не ризикувати й взяти ту модель, де прямо вказано підтримка 7680x4320, якщо я не отримаю достовірної інфи, що абсолютно всі RX 580 підтримують 8K, якщо є порти HDMI/DP.
Wiking007
Member

Повідомлення

Приобрел RX470 4гб после майнинга, карта работает, сильно не греется, но имеет потемневшие чипы памяти. Насколько это критично? Карта для поиграть покупалась.
antonshe
Member

Повідомлення

Wiking007: 25.08.2023 18:44 Приобрел RX470 4гб после майнинга, карта работает, сильно не греется, но имеет потемневшие чипы памяти. Насколько это критично? Карта для поиграть покупалась.
Не критично. Але це лотерея.
oversteve
Member

Повідомлення

підкажіть будь ласка, задумався над купівлею б/в відеокарти, але зразу виникла купа питань, спробував пошукати тут і в суміжних темах, але так до кінця і не зрозумів декілька моментів

1) якщо це офф. відеокарта з гарантією, то чи поширюється вона на другого-третього власника? чи були в когось випадки, коли із-за цього не приймали на ремонт?
2) куди взагалі треба звертатися по гарантійних випадках білих відях, в магазин, що продав, чи зразу напряму в офф. сц? і чи такі щось по ПІБ перевіряють при зверненні по гарантії?
3) які документи мають бути? одні фірми видаються товарний чек, інші гарантійний талон, треті просто чек на касі

і бонусом пару питань по ЄВГА, бо зацікавила їх 3080

4) вони взагалі продавались у нас офіційно і десь їх мають обслуговувати, чи то в любому випадку сіряк? гарантійний талон з EXE.ua від листопаду 21 року
5) власне якщо сіряк, чи реально добитися виконання гарантійних зобов'язань від магазину, чи то в любому випадку треба буде писати в підтримку євга і відправляти за кордон?
Diger0512
Junior

Повідомлення

Усім доброго дня, в мене питання, придбав БУ відео карту rx570(4GB) від Асус РоГ, прогоняв вчора у відкритому корпусі в FurMark нагрілася до 71градуса и на протязі 10-15хвилин стабільно держала, сьогодні вирішив прогнати їх ще раз але в закритому корпусі "кулерів на видув та видув немає" карта прогрілась до 75градусів але на лінії з'явились просадки що це може бути підкажіть, екран не гаснув все працювало нормально но тільки FurMark на лінії показував просадки температури, буду вдячний за відповідь.
Deadpool
Member

Повідомлення

lewerlin: 09.07.2023 12:27На форумі була історія з б/у 1080ті і старим чіфом(і в "сервісі" поруч виявився такий же чіф).
В мене з геймрок 1080 була така історія теж. Наче вже описував. Трабла в Блоці Живленя була.
Покупець з олх.
Карту продавав з ватером. Юзав сам з ватером, холодна, шикарна карта, гналась на всі гроші.

2 місяці мін мені нєрви робив з нею. То хаж. Я після того рік чи більше відяхи не продавав ніякі старі, ото нещодавно лише наважився і то, по знайомим хоч. Де впевнений що з розумом зберуть. Бо краще воно буде валятись в мене ніж знову ото вічне "ой все працює, ой рубається в чорний екран, в сервісі сказали що фази пробиті булі може" :mad:

Продав карту юзеру. Юзер отримав, тижня два десь був, перевірив все ок. Ну ок думаю. Через тиждень-два пише що відяшка почала виключатись і вентилятори на 100% крутити. Я в шоці, кажу ну ок, але мані бек якби хоч і все, але давай через сервіс, аби зрозуміти хто винен, якщо пам'ять/гпу здохли то мій косяк я відшкодовую, якщо там шось ти ковирявся, бп стрельнув чище щось, то сорян, можу ремонт якщо він недорогий покрити, або частину заплатити якщо дороговартісний і не з моєї причини. Якщо з моєї вся вартість на мені. Але перевірь бп може поганий, і взагалі скинь фотки детальні бо на відео я побачив бп який мене напряг.

Несе він її в сервіс десь в Борисполі, там перевіряють, все працює. І відяшка. І інше працює, але пропонують йому умовно новий бп бо приговорили його старий чіфтек. Назаміну видали йому інший чіфтек.

З пару тижнів минає. Пише знову вимикається. Що робити. Та єгипетська сила!!! Ну думаю вже фото, відео давай. Дивлюсь там чіфтек, прошу детальні фото. А там додаткове живлення молекс-8пін карл!!!
Відяшка 8+6. На блоку лише 6+6 є, і вони в сервісі поставили 8пін (який більш критичний) на молекс. На старому чіфі. Поніс назад він те все в сервіс, там йому навішали що продаван мутний відяшки, це типова поведінка карти яка після ремонту, там коли прогар/пробій фаз їх зменшують і через нестачу живлення оттака поведінка, або відвал гпу, і т.д. я вже сідий, на нервах. Карту обфотках перед відправкою, відео писав, рлзбирав бо знімав водоблок, який там прогар, карта нормальна.
Пишу Генці, іншим ремонтникам. Хто може взяти на діагностика карту, оплата дорого, треба дізнатись що з нею. Пишу йому адреси куда надіслати, всі затрати на мені. Чувак стрімається, знайшов в чаті ВікОна ремонтника з Києва, який може подивитись, покупець вкурсі за ВікОна, погоджується наче але трімається.
Мене вже вкурвлює все оте. Бо він наче пише та все ок вже працює пару днів норм, то пише взагалі не включається пк з відяхою.

Нарешті якось дійшо що він поніс в інший сервіс по місту, там підкинули на тести, на добу цілу до кіловатного блока мою палітку. Все крутиться ок, на блокі покупця наче тестують і наче теж ок. Але то і у нього день-два ок було.

Цікаво що радив базові речі і сам йому, типі пам'ять скинути частоту для перевірки чине вона відвалилась, пл до 50% зменшити, і це зазвичай прокатувало але теж рубалось пару раз.

В черговий раз пише мені. Я розібрав пк бо знову вимкнулась давайте вашим ремонтнікам засилати.
(а це вже 2-3місяці тянеться, я на нервах весь той час, бо покупець вже виніс весь мозок, карту не повертає бо за ті гроші вже таку не взяти, вони тоді подорожчали вже сильно, тай сподобалась вона йому каже, і оце не туди не сюди.)
І так як він розібрав, я бачу знову ті адаптери і питаю чого норм бп не взяв то вже. І кмдає він мені фотки де той молекс на 8пін тупо поплавило і там вже мідь видно. Я заволав вовком від того. Псіханув, на кажу ось блок свій особистий відправляю (тоді ще живий він був) сісонік 850ват фокус. Короче 1-2тижні він юзав карту, ганяв ігри, тести аж днями!!! (Бідна та паліт 1080) і все ок!!! І жодного разу не вимкнувся пк. І карту на всю жарили. БП повернув мені, і купив на лоху він собі такий же фокус на 650ват.

Надовго мені тоді продавалку відбило)))

Відправлено через 17 хвилин 1 секунду:
Трошки фото пруфів на диску https://drive.google.com/drive/folders/ ... nTsHVDHUyB
0kie
Member

Повідомлення

Deadpool
Хреново быть порядочным... :gigi:
Vermeer
Member

Повідомлення

Deadpool
капец детектив

Diger0512
хорошо бы прикладывать скриншоты с графиками просадок, в вашем случае
lewerlin
Member

Повідомлення

Deadpool: 07.12.2023 12:03В мене з геймрок 1080 була така історія теж. Наче вже описував. Трабла в Блоці Живленя була.
Покупець з олх.
Це ж цю історію я і бачив. Тільки забув 1080 чи 1080ті.
Machovelvet
Junior

Повідомлення

Кто-то имел дело с команией РМ Трейд Киев ? вроде нормальные цены у них, и отзывы на олх/prom, и количество сделок на видеокарты, но как-то все равно стремно, возможно кто-то что-то знает :)
moto
Member

Повідомлення

Всех приветствую. Что можно сказать о данном экземпляре ?, такое ощущение что она слегка перегревалась ..., других данных нет, кроме как домашнего использования )
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Відповісти