В ТЕМЕ ОБСУЖДАЮТСЯ ТОЛЬКО ВОПРОСЫ ПОЧИНКИ ВИДЕОКАРТ, ТЕХНОЛОГИИ И ОБОРУДОВАНИЕ!!! - тема для мастеров и разбирающихся
Сообщения типа "Что с моим компьютером? Тухнет экран в играх!" будут удаляться. С выдачей плюшек
Свидетели духовки/строительных фенов/утюгов - собираютсо тама: viewtopic.php?f=5&t=192421
Останні статті і огляди
Новини
Ремонт видеокарт [оборудование, технологии]
-
Ms ALS
Junior
Нужен человечек который перепаял бы микрики в 2 мишах за розумный прайс в пм отпишите кому не лень занятся 

-
_VlaD_
Member
Всім привіт!
Є карта Zotac GTX 1080Ti 11Gb AMP Extreme Core Edition з артефактами.
Фурмарк вивозить, а в 3DMARK наприклад зелені полоси і т.д.
Я так розумію що проблема в чіпах пам'яті.
Порадьте майстра який міг би взятись за ремонт.
Є карта Zotac GTX 1080Ti 11Gb AMP Extreme Core Edition з артефактами.
Фурмарк вивозить, а в 3DMARK наприклад зелені полоси і т.д.
Я так розумію що проблема в чіпах пам'яті.
Порадьте майстра який міг би взятись за ремонт.
-
crocodile70
Junior
_VlaD_
я могу взяться .Надумаете,пишите в ЛС
я могу взяться .Надумаете,пишите в ЛС
-
Nd3User
Junior
Доброго дня.
Підкажіть з майстрів чи можливо відновити і еквівалент. Буду вдячний.
Є в мене три відеокарти:
1)GV-N760OC-2GB REV:2.0
2)GV-N770WF3-4GD REV:2.0
3)Zotac GTX 770 AMP EDITION 2GB
Передісторія:
1) Файно працювала, я єю задоволений поки я непоміняв заводськи прокладки на китай та пасту, перший раз поставили термопасту мх2 та прокладки на банки 0.5 мм сутки відпрацювала, з'явились перші арти виключив , другий раз поставили прокладки 1мм недожав по банкам пам'яті перекос(упсірен) і до граф чипу не приляго охолодження, чорний екран(по логотип вінди відображає)
2)працює на 800х900 розширення, рідні дрова ставишь не працює
3)почали злітати дрова і в один момент злетіли та не відновились артифачила, 2 роки пролежала на балконі є окислення
Підкажіть з майстрів чи можливо відновити і еквівалент. Буду вдячний.

Є в мене три відеокарти:
1)GV-N760OC-2GB REV:2.0
2)GV-N770WF3-4GD REV:2.0
3)Zotac GTX 770 AMP EDITION 2GB
Передісторія:
1) Файно працювала, я єю задоволений поки я непоміняв заводськи прокладки на китай та пасту, перший раз поставили термопасту мх2 та прокладки на банки 0.5 мм сутки відпрацювала, з'явились перші арти виключив , другий раз поставили прокладки 1мм недожав по банкам пам'яті перекос(упсірен) і до граф чипу не приляго охолодження, чорний екран(по логотип вінди відображає)

2)працює на 800х900 розширення, рідні дрова ставишь не працює
3)почали злітати дрова і в один момент злетіли та не відновились артифачила, 2 роки пролежала на балконі є окислення
-
Reshacker
Member
Всім привіт,попала в руки новенька відеокарта MSI GeForce RTX3050 6Gb VENTUS 2X E OC,судя по серійнику вироблена в жовтні 2024 року,так от замітив що в ній стоять чіпи пам'яті h56g32cs4dx005 234a (судя по коду випущені 2022 року 34 тиждень) . Відеокарта працює під навантаженням GPU - 61 градус Gpuhotspot -70,і температура пам'яті 72 градуси. Мене влашьовує її продуктивність, аби тіки працювала. Раніш чув про кіпіш з цими чіпами пам'яті і про їх відвал,як зараз ситуація з цим? Чи дійсно це мало місце браку якоїсь партії чи все через майнінг було і погане охолодження чіпів пам'яті в якихось моделях відеокарт?
-
processsor_ua
Member
Reshacker
З проблемами були в основному замайнені відіки від 3060, так як їх ще й гнали. А в 3050 частота памяті менша на 1ггц, тому буде працювати без проблем.
З проблемами були в основному замайнені відіки від 3060, так як їх ще й гнали. А в 3050 частота памяті менша на 1ггц, тому буде працювати без проблем.