Не стартує комп із asus 7750

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Stamb
Member

Повідомлення

У товариша є asus 7750. Проблема в тому, що пк стартує але зображення на екран не виводиться - так як б не було відеокарти. Вентилятор на відеокарті працює на малих обертах і переключається на більші і потім знову на малі і так циклічно. З n-го разу перезапуску пк, зображення все ж таки появляється, але до наступного перезавантаження. Проблема іменно в відеокарті так як пробували її на 3 різних системах. Якою програмою можна відкрити біос 7750 зберегти і перепрошити інакший? VBE не підходить для цього.
Prescott
Member

Повідомлення

"use gpu-z to extract the bios, and RBE to save the bios to another card"
Stamb
Member

Повідомлення

Прошив із допомогою VBE , але таки нічого не дало :( . Буде товариш по гарантії у сервіс здавати.
Artist
Member

Повідомлення

Если видеоадаптер(как и прочий товар) неисправен и подлежит гарантийному ремонту-это то,с чего нужно начинать.
Stamb
Member

Повідомлення

Artist:Если видеоадаптер(как и прочий товар) неисправен и подлежит гарантийному ремонту-это то,с чего нужно начинать.
Так проблема у тому, що відяха була відпралена в сервіс, а вони сказали що в них все робоче і віддали назад. А вона то не праює. (відяха із розетки).
RomanLV
HWBOT OC Team

Повідомлення

Stamb:
Artist:Если видеоадаптер(как и прочий товар) неисправен и подлежит гарантийному ремонту-это то,с чего нужно начинать.
Так проблема у тому, що відяха була відпралена в сервіс, а вони сказали що в них все робоче і віддали назад. А вона то не праює. (відяха із розетки).
Клас :) А попросити щоб вони продемонстрували "робочість" пробували? ;)
Чи поштою висилали в сервіс?
Stamb
Member

Повідомлення

RomanLV:
Stamb: Так проблема у тому, що відяха була відпралена в сервіс, а вони сказали що в них все робоче і віддали назад. А вона то не праює. (відяха із розетки).
Клас :) А попросити щоб вони продемонстрували "робочість" пробували? ;)
Чи поштою висилали в сервіс?
По перше це не я відправляв, а товариш. По друге, по гарантії приймають у відправочному пункті, де немає на чому перевірити працездатність обладнання.
Stamb
Member

Повідомлення

Як можна прошити старий біос якщо комп із відяхую не стартує? Навіть до біоса не завантажується. Монітор підключений до вбудуваного ядра в intel i3.
Pavua
Member

Повідомлення

Stamb:Як можна прошити старий біос якщо комп із відяхую не стартує? Навіть до біоса не завантажується. Монітор підключений до вбудуваного ядра в intel i3.
У меня с примерно похожими симптомами уехала в ту же розетку вот вчера 7970, я перепрошил ей биос, загрузившись с помощью другой 7970, а проблемная была подцеплена через райзер (Ну или просто во второй слот воткнуть можно) И таким образом прошить можно. Что на счет встроенной видюхи сказать не могу, у меня ее просто нет :gigi:
Stamb
Member

Повідомлення

Значить потрібно шукати pci e карту.
Pavua
Member

Повідомлення

Stamb:Значить потрібно шукати pci e карту.
Да, я думаю это должно решить проблему
Відповісти