Для компаній ШІ криза - це коли бабло перестане тікти рікою в кишені
Новости
Последние статьи и обзоры
Anthropic, OpenAI та інші компанії обговорюють сценарій масштабної ШІ-кризи
-
Sanьka
Member
Предлагаю обсудить Anthropic, OpenAI та інші компанії обговорюють сценарій масштабної ШІ-кризи
Решта - триндьож!
-
leif
Member
все викручено через сраку, аби чергову жовтуху видати
шкоди завдає не ШІ, а люди, які ставлять цим інструментам задачі
так, цим інструментом можна наробити біди, коли він в поганих руках, але шо тепер поробиш, deal with it
шкоди завдає не ШІ, а люди, які ставлять цим інструментам задачі
так, цим інструментом можна наробити біди, коли він в поганих руках, але шо тепер поробиш, deal with it
-
dead_rat
Member
Чуваки, ми зайняли три трильйони і ще потребуємо трильйон щороку!
Нам потрібні кул сторі, бо хомʼяки почали щось підозрювати
Відправлено через 52 секунди:
leif
Інструмент норм, навіть іноді гут. Але не на три трильйони. І нажаль він буде 99% заради стеження за населенням і цифрового концтабора.
Нам потрібні кул сторі, бо хомʼяки почали щось підозрювати
Відправлено через 52 секунди:
leif
Інструмент норм, навіть іноді гут. Але не на три трильйони. І нажаль він буде 99% заради стеження за населенням і цифрового концтабора.
- спойлер
-
У вівторок мав безсонну ніч, бо хлопці робили важливий реліз(маленької фічі, але без неї в середу б не стартонув прод) але промахнулися по класиці і звичайно ж з Клодом разом.
Хоч з клодом, хоч без, слабо опівночі робити хотфікс з розумінням що помилка вранці коштуватиме 2М євро?
-
KimRomik
Member
Звучить так, ніби отим менеджерам все ще не вистачає зп, тому хочуть підключити ШІ, щоб нагенерувавти собі ще більше сверхбабла. Так що до катастрофи приведе не технічна вразливість, а скоріш людська жадність.
-
Scoffer
Member
Бульбашка репатись починає, потрібні термінові вливання на мідтримку ммм в робочому стані. Нічого несподіваного 
Відправлено через 2 хвилини 20 секунд:
Відправлено через 2 хвилини 20 секунд:
Не ші, а суперінтелект. Чи ти хочеш стати особистим ворогом білого дому?
- спойлер

-
dead_rat
Member
Scoffer
Ох, правильно я відбивався руками і ногами від бізнес поїздок у Штати, мене б ще на кордоні повʼязали і в Азкабан.

Ох, правильно я відбивався руками і ногами від бізнес поїздок у Штати, мене б ще на кордоні повʼязали і в Азкабан.
-
leif
Member
-
Sanьka
Member
Судячи по тому що несе Трамп (часто просто набір незвязаних речень), його ШІ настільки просунутий, що навіть вміє в деменціюScoffer: ↑ 10.10.2026 11:30Не ші, а суперінтелект. Чи ти хочеш стати особистим ворогом білого дому?
-
Scoffer
Member
Я вам тут ще в 22му казав що сшп це ворог номер 2, одразу слідом за орками. Ото треба вірити дяді Скофферу, він шось шарить в пророцтвах.leif: ↑ 10.10.2026 11:35Після останніх новин – я хочу
Ми ще й з ними можемо почати воювати тому що їм конче необхідно щоб оркостан не загнувся, інакше ца америка з її "експортом безпеки" нафіг нікому не всралась і самозагнеться слідом за орками під власною вагою.
-
leif
Member
Scoffer
Ой та ти тут запрягав, шо Трамп як прийде то нам пару авіаносців підгонить, коли я писав що Трамп для нас це
. не відмазуйся тепер, я все добре пам'ятаю 
Ой та ти тут запрягав, шо Трамп як прийде то нам пару авіаносців підгонить, коли я писав що Трамп для нас це
-
Scoffer
Member
leif
Брехня, не треба тут. Я писав що трамп спробує домовитись і у ньго нічорта не вийде. Він пробує, і у нього не виходить. Два роки поспіль.
Максимально точне пророцтво.
Брехня, не треба тут. Я писав що трамп спробує домовитись і у ньго нічорта не вийде. Він пробує, і у нього не виходить. Два роки поспіль.
Максимально точне пророцтво.
-
dead_rat
Member
Гадом буду, що нічого такого Скоф не казав. Ану натравлюй АІ на історіюleif: ↑ 10.10.2026 11:52 Scoffer
Ой та ти тут запрягав, шо Трамп як прийде то нам пару авіаносців підгонить, коли я писав що Трамп для нас це. не відмазуйся тепер, я все добре пам'ятаю
![]()
-
leif
Member
Scoffer
Ну звичайно звичайно) Не можу процитувати бо мені недоступні ті топіки, але будеш комусь іншому це розповідати, я там був, вангував зраду і все добре пам'ятаю, що ти писав.
Можеш заперечувати скільки завгодно
Ну звичайно звичайно) Не можу процитувати бо мені недоступні ті топіки, але будеш комусь іншому це розповідати, я там був, вангував зраду і все добре пам'ятаю, що ти писав.
Можеш заперечувати скільки завгодно
-
Scoffer
Member
leif
Ти пруфи давай а не відмазки
Ти пруфи давай а не відмазки
-
Demedik
Member
Находил хороший ИИ шортс про это...
- спойлер
-
AssayMAS
Member
не смейся - у одного лектора прям в аэропорту таможня изъяла жесткий диск, спросили пароль от него, унесли на пол дня, закачали PDF файлов и на основании этого отказали в приёме в стране и выслали... повторно в страну не пускали - ибо профессор в тайном списке маньячин - на веки вечные, за ролики рядом прям с мясниками и международными террористами...dead_rat: ↑ 10.10.2026 11:34Ох, правильно я відбивався руками і ногами від бізнес поїздок у Штати, мене б ще на кордоні повʼязали і в Азкабан.
-
dead_rat
Member
Я і не жартую. Вони в аерепорту простять телефон і АІ пробіжить по твоїй історії і коментах, а я не фанат помаранчового діда.AssayMAS: ↑ 10.10.2026 12:32не смейся - у одного лектора прям в аэропорту таможня изъяла жесткий диск, спросили пароль от него, унесли на пол дня, закачали PDF файлов и на основании этого отказали в приёме в стране и выслали... повторно в страну не пускали - ибо профессор в тайном списке маньячин - на веки вечные, за ролики рядом прям с мясниками и международными террористами...dead_rat: ↑ 10.10.2026 11:34Ох, правильно я відбивався руками і ногами від бізнес поїздок у Штати, мене б ще на кордоні повʼязали і в Азкабан.
То шанси що не пустять і вишлють кудись вельми реальні.
Мені ж довелося посилати СЕО компанії з його вимогою, щоб я поїхав. То я це дуже серйозно.
-
Scoffer
Member
dead_rat
Ноклу 8810 бери в поїздку)
Ноклу 8810 бери в поїздку)
-
Аціо
Member
Так я іноді припускав що Путін знищить людство, але тепер маю визнати Трамп впорається швидше та ефективніше, і ніяке ШІ йому не завадить.
А вибачаюсь, тепер СІ а не ШІ.
Трамп наказав Куртці називати це Супер Інтелект!
А вибачаюсь, тепер СІ а не ШІ.
Трамп наказав Куртці називати це Супер Інтелект!
-
MqM
Member
В мене є план боротьби з ші – повитягуйте ссд і оперативку з серверів, а потім роздайте народу
ось так переможете ші і завадите знищенню людства