Sony планує випустити гру Marvel’s Venom та відродити серію Killzone

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Shepard1985
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Sony планує випустити гру Marvel’s Venom та відродити серію Killzone

Піти з ПК платформи на мій погляд була помилкою для Соні. Залишити ринок з 46 мільярдами доларів США на рік, це вистрілити собі в ногу. Звичайно Соні не помре, бо на ПК Соні не заробляло великих грошей, але продавати п'ятирічний товар з запашком за ціною нового продукту теж якось ненормально. На що вони взагалі розраховували? Соні треба якось долучати ПК геймерів до своєї екосистеми без того, аби змушувати купувати їхні консолі. Можна ж зробити якийсь емулятор, який буде запускати всі ігри Соні без того, аби портувати всі ігри окремо та купувати консоль і таким чином геймерм з ПК могли б оформити підписку, купувати ігри на пряму без посередників на кшталт Стім, Епік... Це був би гарний підхід зі сторони Соні і таким чином був би доступ до 46 мільярдів і також це було б дешевше за портування ігор. А те, чим Соні займалося останні роки, агресивно змушувати реєструватися в їхній екосистемі, заборона продажу ігор в низьки країн, ну все це дало свій результат і результат був не на користь Соні.
warp37
Member

Повідомлення

Да только очень жаль, что на ПК ждать не стоит. Я получил массу удовольствия сначала от самих сонишедевров, а с DLSS 5 это превращается в настоящий оргазм(х6) с надетым MFG. :laugh:

Серьёзно, мы остались без колоссального куска синематика. :-/
Shepard1985
Member

Повідомлення

Перестаньте дрючити на той ДЛСС5, який зовсім не ДЛСС5, а просто ДЛСС 4,5 + нейро - рендерінг.
На консолях цього нейро-рендерингу не буде, хіба якщо АМД щось власне вигадає, а це навряд чи відбудеться.
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Кстати меня DLSS 5 остановил от покупки RX 9070 XT :D Я как посмотрел что DLSS 5 делает с Cyberpunk 2077 и Last of Us даже на минимальных настройках графики, что желание покупать продукцию AMD отпало напрочь, реально. Сейчас мониторю б.у. RTX 4080\5070 Ti что бы хоть как то окунуться в мир нейрослопа от куртки :laugh:
warp37
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 07.09.2026 13:02
Кстати меня DLSS 5 остановил от покупки RX 9070 XT :D Я как посмотрел что DLSS 5 делает с Cyberpunk 2077 и Last of Us даже на минимальных настройках графики, что желание покупать продукцию AMD отпало напрочь, реально. Сейчас мониторю б.у. RTX 4080\5070 Ti что бы хоть как то окунуться в мир нейрослопа от куртки :laugh:
Ну DLSS 5 - это настоящая маркетинговая ракета. Я всегда говорил, что RTX 5070 Ti лучше RX 9070 XT из-за технологий и зажимать деньги не надо (доплата ведь не только за бренд, но и за технологии), за что часто тапком получал.

Теперь можно не говорить. :laugh:
Shepard1985
Member

Повідомлення

Якщо бог декого обділив розумом, то потім приходиться читати саме такі коментарі.
1234waltz
Member

Повідомлення

Shepard1985: 07.09.2026 13:00 Перестаньте дрючити на той ДЛСС5, який зовсім не ДЛСС5, а просто ДЛСС 4,5 + нейро - рендерінг.
На консолях цього нейро-рендерингу не буде, хіба якщо АМД щось власне вигадає, а це навряд чи відбудеться.
Скоріше за все саме в такій повноцінній реалізації для консолей не вигадає, бо залізо потрошку фіналізується, а нейрохрючево5 дуже велике навантаження на залізо створює.
Shepard1985
Member

Повідомлення

1234waltz: 07.09.2026 17:10
Shepard1985: 07.09.2026 13:00 Перестаньте дрючити на той ДЛСС5, який зовсім не ДЛСС5, а просто ДЛСС 4,5 + нейро - рендерінг.
На консолях цього нейро-рендерингу не буде, хіба якщо АМД щось власне вигадає, а це навряд чи відбудеться. Скоріше за все саме в такій повноцінній реалізації для консолей не вигадає, бо залізо потрошку фіналізується, а нейрохрючево5 дуже велике навантаження на залізо створює.
Та консолі промені не тягнуть, то про який нейрорендеринг ми можемо говорити? АМД поки що не може всім дати ФСР4, а про якийсь новий нейрорендерінг я взагалі мовчу.
yariksom
Member

Повідомлення

Та нехай собі що хочуть випускають, а потім запускають та граються між собою.
Тут не ті двері, портал оверклокерський, а я вже давно забув коли були новини як розганяють консолі B-)
Геральт
Active Member

Повідомлення

что DLSS 5 делает с Cyberpunk 2077 и Last of Us
Першій 6, другій фактично 13 рочків. Жарт про треті герої може виявитись не таким вже й жартом :-/
daesz
Member

Повідомлення

Комусь взагалі цікавий ще марвел? Я розумію, що аудиторія у коміксів в США велика, але воно продається? Воно окупається? Сильно щось в цьому сумніваюсь.
Grava
Member

Повідомлення

daesz: 07.09.2026 18:48Комусь взагалі цікавий ще марвел?
Spider-Man: Brand New Day has grossed approximately $2.4 billion worldwide following its release on July 31, 2026
kairo
Member

Повідомлення

Геральт: 07.09.2026 18:29
что DLSS 5 делает с Cyberpunk 2077 и Last of Us
Першій 6, другій фактично 13 рочків. Жарт про треті герої може виявитись не таким вже й жартом :-/
Вони від того гірші не стали. Я ТЛОУ2 в цьому році тільки пройшов.
konb999
Member

Повідомлення

Shepard1985: 07.09.2026 16:18
Якщо бог декого обділив розумом, то потім приходиться читати саме такі коментарі.
:nunu: такі?
Да і справді видно шо вас дійсно обділив!
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Геральт: 07.09.2026 18:29Першій 6, другій фактично 13 рочків. Жарт про треті герої може виявитись не таким вже й жартом
А ты глянь какие чудеса делает DLSS 5 с GTA IV - это эпично!
Shepard1985
Member

Повідомлення

konb999: 07.09.2026 18:58
Shepard1985: 07.09.2026 16:18

:nunu: такі?
Да і справді видно шо вас дійсно обділив!
Що з вами з жертвами маркетингу сперечатися?
Якщо Нвідіа обіцяла зробити нейрорендеринг для всіх поколінь відеокарт, навіть для 3000-й серії, то ця хрінь запуститься і на відеокартах АМД та Інтел. Вже зараз запустили цю хрінь на АМД, щоправда поки що продуктивність біля 30 фпс. Але було 12 ще декілька днів назад. Тому так, деякі люди обділені розумом, бо ведуться на різні маркетингові проекти. Тому ці різні колцентри і існують і таких лохів розводять на сотні мільйонів щороку.
daesz
Member

Повідомлення

Grava: 07.09.2026 18:51
daesz: 07.09.2026 18:48Комусь взагалі цікавий ще марвел?
Spider-Man: Brand New Day has grossed approximately $2.4 billion worldwide following its release on July 31, 2026
Я, відверто кажучи, здивований. Останнє, що бачив - то був Шанг Чі здається (та й все між ним та енд гєймом) і він був ну дуже унилим. Особливо серіали (всі крім мб Локі).
Misanthrop
Member

Повідомлення

Я уже смирился, что не прикоснусь к новейшей DLSS 5 и коплю на rtx 6090. Чтобы хоть к следующему поколению нейро галлюцинаций прикоснуться B-)
bes
Member

Повідомлення

а какой смысл если DLSS 5 явно спойлер для следующего поколения ?
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

bes
Смысл в том что можно снизить настройки графики и применить DLSS 5 и картинка будет лучше чем без DLSS 5 c ультра настройками и трассировкой путей :rotate: . Ну и много старых игр прям оживают. + уверен что в дальнейшем DLSS 5 еще лучше оптимизируют в отличии от нынешнего билда... Для себя вижу прям интерес, прорыв в картинке. А не просто купить RX 9070 XT вместо моей RX 6900 XT, что бы просто вместо 4K FSR 4 (4.1.1b) Performance начать играть в 4K FSR 4.1 Quality :gigi:
Відповісти