Урізана GeForce RTX 5080 побувала в тестовій лабораторії Gamers Nexus

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Skiff93: 03.03.2025 01:33
Enjthesilence: 03.03.2025 01:00

Чому без гарантії, я що її з рук купив? Купив офіційно, чек є, гарантія від магазина також.
я бачу різницю у візуалі чудово, особливо в тінях між ультра і екстрім і що? Взагалі амд дуже слабенько себе показали в цій грі, дивно чому. РТ нема, чистий растер але радеон сильно позаду, але й таке.
Низькі частоти, стара архітектура, ну і що? (проц 22го року якщо що) Відкривай бенчмарки і дивись топ процесорів в іграх. В чому проблема? В мене нема ботлнеку. Карта навантажена, в мене такий самий фпс, як в людини з 9800х3д, розумієш? Я не граю в 1080 на низьких налаштуваннях, щоб дивитись як мій цп не встигає за гпу, бо карта максимально навантажена, середній і 0.1 не скаче як навіжений не бачу сенсу, купляти нову материнку, озу і проц за декілька фпс. ам5 - дорогі зараз, ціни на 9800х3д бачив? от вже коли буду міняти 5080 через роки 4, тоді вже змінювати платформу буду 100%. а так 1440р, багато фепсів, олед, низький інпут лаг, мені 27 як раз чудово підходить. 4к - це історія для 5090 і то під питанням, мені мало тих фпс, мені подобається моушн кларіті і респонс тайм високої гц моніторів.
Ні, проц 2019 року з кешом зверху.
Бачу різницю, але не зрівнював в реалі (ну ж 60к віддав).
Є гарантія, але за покатушки пару тисяч віддай і чекай півроку.
Захисна реакція "нехом'як".
Вірю, заспокойся.

АМ5 х3d - оверпрайс лютий, реально.
Навіть, 7000 серія.

Піду третю роботу шукати, бо заздрю.
не можеш без "хом'яка" важко тобі напевно жити, кругом стільки "хом'яків"
ти запитав, я відповів. не зрозумів, про "не зрівнював в реалі" у мене на високих там фпс взагалі в космос улітає, до чого це? я бачу різницю між ексеперемнтальними і високими, це вже тобі повезло що ти не бачиш, напевно
ти не знаєш як працює гарантія від виробника? уяви, що ти купив карту на розетці, а потім тобі поталанило і ти переїхав жити в іншу країну, , чи ти купив карту і магазин зачинився до кінця терміну гарантії, чи ти придбав карту на компутерюніверс в Германії, в тебе все ще є гарантія від виробника. Пишеш на пошту aib партнеру, вони просять серійник, ордер, чек і або просять відправити карту їм, або відправляють до місцевого сервісного центру, все, ніяких проблем. Ну можливо трохи часу витратиш більше, та ж розетка не сама перевіряє товари, а відправляє їх в сервісні центри.
так от, заплатити більше 30к за нормальну плафторму ам5, щоб виграти аж нічого - це ну така собі радість. з нуля збирати, напевно так.
пропустив за 3080, я її не продавав, буде напевно в другий пк потім. не знаю, скільки за них зараз просять. приріст поважний.
спойлер
Зображення

Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
Edelveys: 03.03.2025 01:27
Enjthesilence: 02.03.2025 16:52

не купляти карти в сіровозів? хоча тут були історії, що гарантійні випадки нормально працювали і карти замінювались в таких магазинах.
якщо навіть в фе карті не вистачає ропів - то байдуже у яких, думаю в першій партії цей гемблінг можливий у картах кожного aib партнера.
А причому тут сіровози не сіровози, адже куртка всех послал... К производителю... А там либо єто твоя карта либо не твоя, и она подделка... В такому случає уже производителю вьіясняет кто их поддельівает...
П.с. а все таки куртка не плохо своем стадо хомячков разводит ... :lol: :lol: :lol:
нічого не зрозумів, але погоджуюсь. най буде.
спойлер
Зображення
:super:
Востаннє редагувалось 03.03.2025 02:15 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 3 разів.
Edelveys
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 03.03.2025 01:47
Skiff93: 03.03.2025 01:33

Ні, проц 2019 року з кешом зверху.
Бачу різницю, але не зрівнював в реалі (ну ж 60к віддав).
Є гарантія, але за покатушки пару тисяч віддай і чекай півроку.
Захисна реакція "нехом'як".
Вірю, заспокойся.

АМ5 х3d - оверпрайс лютий, реально.
Навіть, 7000 серія.

Піду третю роботу шукати, бо заздрю.
ти запитав, я відповів. не зрозумів, про "не зрівнював в реалі" у мене на високих там фпс взагалі в космос улітає, до чого це? я бачу різницю між ексеперемнтальними і високими, це вже тобі повезло що ти не бачиш, напевно
не треба нікуди кататись, ти не знаєш як працює гарантія від виробника? уяви, що ти купив карту на розетці, а потім тобі поталанило і ти переїхав жити в іншу країну, гарантія від магазину там вже не працює, чи ти купив карту і магазин зачинився до кінця терміну гарантії, чи ти придбав карту на компутерюніверс в Германії, в тебе все ще є гарантія від виробника. Пишеш на пошту aib партнеру, вони просять серійник, ордер, чек і або просять відправити карту їм, або відправляють до місцевого сервісного центру, все, ніяких проблем. Ну можливо трохи часу витратиш більше, та ж розетка не сама перевіряє товари, а відправляє їх в сервісні центри.
так от, заплатити більше 30к за нормальну плафторму ам5, щоб виграти аж нічого - це ну така собі радість. з нуля збирати, напевно так.

Edelveys: 03.03.2025 01:27
А причому тут сіровози не сіровози, адже куртка всех послал... К производителю... А там либо єто твоя карта либо не твоя, и она подделка... В такому случає уже производителю вьіясняет кто их поддельівает...
П.с. а все таки куртка не плохо своем стадо хомячков разводит ... :lol: :lol: :lol:
спойлер
Зображення
Вірю, адже тут мозок потрібен, а у зелених нефанатів він відсутній
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Edelveys: 03.03.2025 02:02
Enjthesilence: 03.03.2025 01:47

не треба нікуди кататись, ти не знаєш як працює гарантія від виробника? уяви, що ти купив карту на розетці, а потім тобі поталанило і ти переїхав жити в іншу країну, гарантія від магазину там вже не працює, чи ти купив карту і магазин зачинився до кінця терміну гарантії, чи ти придбав карту на компутерюніверс в Германії, в тебе все ще є гарантія від виробника. Пишеш на пошту aib партнеру, вони просять серійник, ордер, чек і або просять відправити карту їм, або відправляють до місцевого сервісного центру, все, ніяких проблем. Ну можливо трохи часу витратиш більше, та ж розетка не сама перевіряє товари, а відправляє їх в сервісні центри.

спойлер
Зображення
Вірю, адже тут мозок потрібен, а у зелених нефанатів він відсутній
ти абсолютно правий, друже. добраніч
Hells Angels
Member

Повідомлення

Skiff93: 03.03.2025 00:47Карту за 60к без гарантії купувати.... Ну таке собі.
може людина там живе? чи все що куплено у європі автоматично сіряк?
Vader
Member

Повідомлення

Сіряк,не сіряк,це його проблеми і його гроші.Людина отримала то,що хоче,і зовсім не жалкує..Новини читали,що там з баксом буде?Якщо так буде,то ви будете все життя чекати цін наближених до рекомендованих.
І в загалі,яким боком вас колише,хто за що купив?Бізнесмени,хом'яки..Писаки,ви себе до кого відносите?До ждунів,борців за справедливість? :lol: В добрий путь! :gigi:
GreenMile
Member

Повідомлення

Skiff93: 02.03.2025 23:43 Немає нічого більш дитячого, ніж сунути свої п'ять копійок з такими тупими аналогіями. Про ринок, де немає конкуренції і є психологічна і фізіологічна залежність від продукції.
Тільки глянь в якій попі Інтел через свої фейли.
АНАЛлітик від бога, бог АНАЛогій.
Та ви шо, а ігроманія - то не залежність? :popcorn:
Немає конкуренції?! Ви там взагалі куку? Подивісться скільки виробників алкоголю і цигарок присуні на ринку. Конкуренції нема, це ж треба було таке видати :lol: Але чомусь люди в своїй білшості купляють дорогі напої, а не палений самогон, споживачі якого там сидячі на кухні щось про дурних хом'яків з віскі розмірковують :-P
Чи чого ви тут списи ламаєте, якщо найпопулярніші відяхи - це продуктивність рівня **60, а срач іде за карти топового рівня, у вас залежність від пікселів? (с) :laugh:
Skiff93: 02.03.2025 23:43 Чому 3050 в рази краще за 6600 купували наприклад? 1050ті замість 470.?
На це питання ви самі нижче і відповіли.
Skiff93: 02.03.2025 23:43Немає корпорацій добра, але й 90% покупців відеокарт - повні нулі в характеристиках і продуктивності відеокарт.
Вони тупо купують більш популярне.
На цьому все. Зараз можна сказати, що АМД погано тягне трасування, DLSS краще за FSR, а раніше такого ж не було - тільки натив, растеризація.
В якийсь момент Nvidia маркетологи дійсно відробили зарплату.
Оце так відкриття! Люди в свої більшості купують більш популярне. Ну не може такого бути, мабуть, ви коли ідете в супермаркет, то продукте обираєте якось інакше, ну там якийсь нонейм невідомий м'ясокомбінат, але дешевший, замість умовного Фарро чи Алан, де ви знаєте, що якість ок :laugh: Так само як і умовний споживач піде радше купить тойоту, хоча вона зараз що технічно, що по дизайну відстала, а не щось інше, бо імідж і маркетинг!
Те шо АМД не змогла в маркетинг - то не вина пересічного споживача і він не формує ціни.
Skiff93: 02.03.2025 23:43 Якщо в плані процесорів АМД, навіть до Zen3 відставати могли сильно, то з відеокартами такого ніколи не було.
АМД, постійно пасши задніх, змогла своїми процами посунути гегемонію інтела. А з відяхами, які більш конкурентоздатні, це зробити було б легше, але чомусь ні, на фоні апетитів зелених було дуже легко поламати все цінами, особливо в лінійках 7000 вс 4000, але ні. Отже висновок простий - АМД цього не треба і так само плювала вона вас, геймерів.
Skiff93: 02.03.2025 23:43 І ти не повіриш скільки людей не побачать значної різниці між FSR і DLSS, різниці з трасуванням і без.
Більшість людей не побачить різниці між високими і середніми налаштуваннями, але чомусь всім тут подавай карту лоу-сегменту яка буде тягнути екстремальні налаштування графіки в 2к :rotate: Тут бачу різницю - тут не бачу різницю, типовий вибірковий зір, він такий ;)
Востаннє редагувалось 03.03.2025 11:39 користувачем GreenMile, всього редагувалось 3 разів.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

GreenMile
АМД, постійно пасши задніх, змогла своїми процами посунути гегемонію інтела. А з відяхами, які більш конкурентоздатні, це зробити було б легше, але чомусь ні, на фоні апетитів зелених було дуже легко поламати все цінами, особливо в лінійках 7000 вс 4000, але ні.
Двоюрідний дядько на чолі нвідії не дуже хотів би мати конкурента ;) такий, аби антимонополька не прискіпалась, згодиться.
Добре що двоюрідний дядько не керує інтелом, пресвяті кржаничі.
GreenMile
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 03.03.2025 11:31 GreenMile
АМД, постійно пасши задніх, змогла своїми процами посунути гегемонію інтела. А з відяхами, які більш конкурентоздатні, це зробити було б легше, але чомусь ні, на фоні апетитів зелених було дуже легко поламати все цінами, особливо в лінійках 7000 вс 4000, але ні.
Двоюрідний дядько на чолі нвідії не дуже хотів би мати конкурента ;) такий, аби антимонополька не прискіпалась, згодиться.
Добре що двоюрідний дядько не керує інтелом, пресвяті кржаничі.
Отож, але у місцевих експертів винні споживачі, які формують ціни, як виявляється :apes: :facepalm:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

GreenMile
Ну, наприклад я би вже зелений відеоприскорювач собі не купив би, по своїх особистих причинах, але політика амд "цінник на 50 баксів менше ніж у нвідія" також таке собі. Ніщо інше як пєтляніє від антимонопольки.
GreenMile
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 03.03.2025 11:46 GreenMile
Ну, наприклад я би вже зелений відеоприскорювач собі не купив би, по своїх особистих причинах, але політика амд "цінник на 50 баксів менше ніж у нвідія" також таке собі. Ніщо інше як пєтляніє від антимонопольки.
Ну і я не куплю в цій генерації ні те, ні інше, бо як писав десь раніше, жоден не показав продукт, який би мені сподобався і який би вартував переходу з 4000 покоління.
В минулому поколінні я майже взяв 7900хтх у другий ПК (за 44к грн), але там раптом підвернулась можливість взяти 4080 у кращому виконані, яка завдяки акції (гроші на стім за купівлю карти) вийшла десь на 2к дорожчою за 7900хтх. Яскравий приклад, що вигода - вона завжди в моменті.
Yalg
Member

Повідомлення

Ага, оба два производителя - клоуны.
Ржака с Nvidia, столько крутых примочек - и каждая жрёт врам которой зажали. Видюхи могут в высокое разрешение - но оно требует псп и врам, плюс врам для длсс, а ничего этого у посильных для покупки видюх нет. Разница между 5060 и 5060ти - в 8 и 16гб памяти исключительно, а ценник наверняка опять +100.

Особая ржака с ноутбучными картами где карта с больше 8гб стоит неразумных бабок, а в ноуты пихают не адекватные для 8гб врам 1080p матрицы, а вплоть до 4к которым нужен длсс, для которого нужна врам, которой тупо мало.

У амд с врам чуток щедрее, но для 2025 и у них уже упало до уровня "плохо", а их плитки наглухо провалились

Индиана Джонс унижает ноутбучную 4050m 6gb
И там есть коммент что теперь она на ней даже не запускается, - нужно качать старые дрова только чтобы запустилась, лол.

А вот на 4060 врубают FrageGen и фпс падает ниже 20.
Вот так, фича есть, а врам для неё - нет.

Отправлено спустя 4 минуты 41 секунду:
https://skr.sh/sUSIbP77rqN
Nouriel
Member

Повідомлення

GreenMile: 02.03.2025 16:44Проковтнуть що саме? Сказано ж, що дефектні будуть замінені при звернені, то шо там хто має ковтати, поясніть пліз?
а для чого передавати вендорам "дефектні чіпи"?
Відповісти