ШІ-помічник Nvidia Project G‑Assist призводить до падіння продуктивності та проблем в іграх

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
tornadox
Member

Повідомлення

qziua: 29.03.2025 14:47В черговий раз дивуюся звідки беруться всі ці новини...? :rotate: Все працює ідеально. Карти просто бомба. Хоч розганяй, хоч андервольть. Я свій таф андервольтнув до 0.975в при 3100 по ядру і +2000 по пам'яті, макс 50-60гр. Драйвера на вищому рівні, длсс, мфг, безмежні можливості, холодильник і тиша... :super: Жодного збою, макс бачив 320вт коли карта на 99 загружена в деяких іграх.
Так, це все фейк-ньюз, бо ж всі знають, що погані драйвери бувають лише в AMD! :laugh: А тут у нас ідеально працюючий ШІ-помічник, який вбиває FPS, але то ж не баг, а фіча! Просто не треба викликати його під час гри – спершу питаєш G-Assist, потім ідеш варити каву, повертаєшся, і якщо пощастить, твій ПК ще не завис. :mad: Ну а якщо завис – значить, недостатньо андервольту. Класика.
Diablique
Member

Повідомлення

Раньше карты ОС с коробки были, шоб очень сильная была, теперь, UV будут, шоб не горел розьем и не перегревалась)
AssayMAS
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 29.03.2025 19:57Ну а TLOU2 я думаю в 720р на 3050 закрию
если перепродавать думаешь через год два то лучше "поднакопи" на 4060... она в 4+К на 60% лучше 3050(8ГБ), а дороже на 40%.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

AssayMAS: 30.03.2025 08:35
AntonyKandaurov: 29.03.2025 19:57Ну а TLOU2 я думаю в 720р на 3050 закрию
если перепродавать думаешь через год два то лучше "поднакопи" на 4060... она в 4+К на 60% лучше 3050(8ГБ), а дороже на 40%.
в мене ноут, там все погано с апгрейдами :gigi:
FirstTDM
Junior

Повідомлення

Ну... такая себе инфа - всё может глючить... с этим никто и не спорит... первые версии любого софта всегда сырые - прямо в названии: Experimental AI Assistant

Проверил на Сталкере и Киберпанке - работает... на производительность не влияет... идея интересная, но пока не особо полезная... снес - имхо, стоит подождать развития такого софта...
taras_cs
Member

Повідомлення

Skiff93: 29.03.2025 20:06Я ніколи не спускався навіть до середніх і дуже зрідка FSR 2 на якості юзав.
Наполегливо рекомендую Intel XeSS, в них щойно версія 2.0 релізнулася.
Порівнював у грі Avowed (а ще Black Ops 6) - в статиці різниці немає, але коли тече вода, ті ж самі водоспади, верхівки дерев рухаються чи щось у повітрі літає - FSR програє.
В грі Avowed прикручував оптискейлером.
AFU_power
Member

Повідомлення

Hotspur: 29.03.2025 15:08 Чому я не здивований ??? :lol:

Відправлено через 37 секунд:
Nouriel: 29.03.2025 13:09прокляття 5000, якшо ви розумієте про що
прокляття горящих проводів :D
можна якийсь новий жарт? бо ця шиза про горящі дроти тупо із треда в тред кочує від тебе.
Ms ALS
Junior

Повідомлення

Skiff93
це з тих успишноменiв в яких 3060 тягне 4к на високих а вci iншi простоне вмiють в кеш мененжмент)) :gigi: :laugh: бiдолага ))
Відповісти