Чутки: Sony незабаром анонсує The Last of Us Part II Remastered для PC

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
BoKl
Member

Повідомлення

EkselentE: 12.03.2024 18:40 Хорошая новость. Ждем. Так как первая часть оставила только положительные эмоции, да и дубляж был что для меня не мало важно.
Головне, щоб знову не обісралися з компіляцією шейдерів.
Sunrise007
Member

Повідомлення

BoKl: 13.03.2024 09:47Головне, щоб знову не обісралися з компіляцією шейдерів.
а що з нею не так?
Граєш собі спокійно, воно там собі компілює.
waryag
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 12.03.2024 18:29Так лучший из соулслайков
:laugh: :laugh: :laugh:
Eyzzzu
Member

Повідомлення

Павло: 12.03.2024 16:20
doc-oc: 12.03.2024 15:01

Так вы сами сказали, что не все бедные :lol:
Ну и тут же дали заднюю и оказалось, что не все могут на S класс собрать :laugh:
Так же и на ПК с 4090 99% никогда собрать не смогут.
Сравнение было для того, чтоб даже самым недоразвитым было понятно, что сравнивать консоль за $500 и ПК с ТОП картой, которая отдельно стоит в три с лишним раза дороже консоли нет смысла. Но неугомонные продолжают нести бред сравнивать тёплое с мягким. Самый прикол в том, что у большинства владельцев PS5, есть и хороший ПК. Люди просто берут и играет, без всякого ждунства годами и т.д. бреда и только озлобленные чмони с ПеКа постоянно что-то доказывают. Это как владельцы ведроида постоянно слюной брызжут и рассказывают на каждом углу про 100500 мегапикселей и 359 недоядер,а владельцы других аппаратов просто пользуются 🤣
Ви знову поставили с клас а це 100к+ в один ряд із пк за декілька тисяч. І ще раз я нічого не стверджував а написав, що не потрібно накидатись на того чувака, що написав про відсутність потреби у консолі для НЬОГО бо вийшли карти які значно потужніші. Ви вже і якісь телефони приплели і чмонь з пк… :laugh: Все добре! Видихайте.
p.s. Я узагалі граю медівел тотал вар 2 2006 року і мені нормально… Зараз відбиваюсь від монголів :gigi:
Павло такой Павло :gigi:

Док сравнивал не ПК с авто, а два авто разного класса.
"Никто же не кричит, что Мерседес S класса лучше VW Passat, потому, что понимают, сравнивать эти два аппарата только из-за наличия четырёх колёс и руля нет смысл"

Хотя нужно было видимо сравнивать багги или комбайн с автомобилем, чтоб пример был понятен более широкой аудитории, в том числе и тем для кого сложно прочитать 4 строчки.
Ведь там тоже по 4 колеса и на обоих можно ездить по дороге :laugh:
st0k
Member

Повідомлення

Telcontar: 12.03.2024 17:49
Ага, це Final Boss. Я досі не можу змусити себе пройти його на PS5, бо це кривий порт з PS4 - 30FPS/1080p only на 4K телеку виглядає не дуже :insane:
не знаю, в мене на телеку якась фігня стоїть, шо воно робить з 30фпс 60. інпут лагу нема, є невеличкі хости графонію при різких рухах, але в цілому гра виглядає один в один з дарксолс3.
не знаю як це працює, але виглядає просто 🔥
Павло
Member

Повідомлення

Eyzzzu: 13.03.2024 12:09
Павло: 12.03.2024 16:20
Ви знову поставили с клас а це 100к+ в один ряд із пк за декілька тисяч. І ще раз я нічого не стверджував а написав, що не потрібно накидатись на того чувака, що написав про відсутність потреби у консолі для НЬОГО бо вийшли карти які значно потужніші. Ви вже і якісь телефони приплели і чмонь з пк… :laugh: Все добре! Видихайте.
p.s. Я узагалі граю медівел тотал вар 2 2006 року і мені нормально… Зараз відбиваюсь від монголів :gigi:
Павло такой Павло :gigi:

Док сравнивал не ПК с авто, а два авто разного класса.
"Никто же не кричит, что Мерседес S класса лучше VW Passat, потому, что понимают, сравнивать эти два аппарата только из-за наличия четырёх колёс и руля нет смысл"

Хотя нужно было видимо сравнивать багги или комбайн с автомобилем, чтоб пример был понятен более широкой аудитории, в том числе и тем для кого сложно прочитать 4 строчки.
Ведь там тоже по 4 колеса и на обоих можно ездить по дороге :laugh:
Так дорогий пк доступний більшості працюючих людей. Головне бажання! А ось s це розкіш що у нас в країні, що в умовній Америці…
p.s. Цькування за «більш широку аудиторію» «сложно прочитать» звучить забавно враховуючи, що ви сидите на тому самому ресурсі обговорюєте новини про ігри… Ви інтелектуал! Мабуть любите пити вранці каву та кидати це у інстаграм! Особливий ви наш! :beer:
BoKl
Member

Повідомлення

Sunrise007: 13.03.2024 10:00
а що з нею не так?
З підвисаннями, таке собі. Перший раз компіляція зайняла в мене 2,3 години, а от після патчу - 40хв., але все одно якого хріна, зробіть нормально гру, як усі це роблять.
Donate
Member

Повідомлення

BoKl: 13.03.2024 14:24
Sunrise007: 13.03.2024 10:00 а що з нею не так?
З підвисаннями, таке собі. Перший раз компіляція зайняла в мене 2,3 години, а от після патчу - 40хв., але все одно якого хріна, зробіть нормально гру, як усі це роблять.
Хто робить? ТЛОУ хоча б виглядає некстгеново на відміну від більшості проектів. Запустив і пішов собі на 40 хвилин займатися своїми справами.
Павло
Member

Повідомлення

Donate: 13.03.2024 14:30
Ви про 40 хвилин не жартуєте? Щось я трошки шокований… За 40 хв віндоус можна встановити та налаштувати… А тут вже встановлена гра хоче ще 40 хв… Ну в соні і програмісти працюють це капець :-/

Хто робить? ТЛОУ хоча б виглядає некстгеново на відміну від більшості проектів. Запустив і пішов собі на 40 хвилин займатися своїми справами.
Igbin
Member

Повідомлення

st0k: 13.03.2024 12:40
Telcontar: 12.03.2024 17:49
Ага, це Final Boss. Я досі не можу змусити себе пройти його на PS5, бо це кривий порт з PS4 - 30FPS/1080p only на 4K телеку виглядає не дуже :insane:
не знаю, в мене на телеку якась фігня стоїть, шо воно робить з 30фпс 60. інпут лагу нема, є невеличкі хости графонію при різких рухах, але в цілому гра виглядає один в один з дарксолс3.
не знаю як це працює, але виглядає просто 🔥
А можно модель вашого телика який 30 фпс перетворює на 60?
st0k
Member

Повідомлення

Igbin: 13.03.2024 16:11
А можно модель вашого телика який 30 фпс перетворює на 60?
самсунг QLED Q80C
BoKl
Member

Повідомлення

Donate: 13.03.2024 14:30 Хто робить? ТЛОУ хоча б виглядає некстгеново на відміну від більшості проектів. Запустив і пішов собі на 40 хвилин займатися своїми справами.
Ну хоч би й нещодавній алан вейк 2, компіляції шейдерів перед грою нема, графіка виглядає краще, ще й продуктивність на моєму відрі краще.
maksim2020
Member

Повідомлення

Павло: 13.03.2024 13:12 Так дорогий пк доступний більшості працюючих людей. Головне бажання! А ось s це розкіш що у нас в країні, що в умовній Америці…
S-class - не розкіш в Америці, це просто понтовита сраковозка, яку дуже полюбляють чорні та іспаномовні понаєхі з умовних Колумбії та Куби. 99% Mercedes S на дорогах - це лізинг, після якого вони стають CPO (Certified Pre Owned) та доступними для отих, що я написав.

Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
Sunrise007: 13.03.2024 10:00 а що з нею не так?
У мене проц перегрівався та повністю вимикав систему. Тому завжди на компіляцію вмикаю повні оберти помпи та вентиляторів. Часу на компіляцію уходить десь хвилин 15-20.
7_s_7
Member

Повідомлення

Ексклюзивы становятся общедоступными :up:
MqM
Member

Повідомлення

Sunrise007: 13.03.2024 10:00
а що з нею не так?
комфортний геймінг в меню або при 10 фпс, або в кращому разі бачиш візуальну наркоманію :D
Sunrise007
Member

Повідомлення

MqM: 16.03.2024 22:01комфортний геймінг в меню або при 10 фпс, або в кращому разі бачиш візуальну наркоманію :D
які 10фпс? :-/
в головному меню компіляція займає 23хв.
під час гри знімає до 5фпс.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

st0k
Це називається motion blur який приховує мильцем оці 30фпс що воно здається вже більше ніж 30. Але на серйозних казати що тєлік робить 60 кадрів це круто. А потужність виростає від чого? :lol:
st0k
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 17.03.2024 12:20 st0k
Це називається motion blur який приховує мильцем оці 30фпс що воно здається вже більше ніж 30. Але на серйозних казати що тєлік робить 60 кадрів це круто. А потужність виростає від чого? :lol:
дякую шо сказав :laugh:
мабуть порадиш всім на серйозних щах не юзати цю фічу і грати в тру 30фпс? :laugh:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

st0k
користуйтеся, звісно, але там немає 60фпс.
st0k
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 17.03.2024 14:12 st0k
користуйтеся, звісно, але там немає 60фпс.
я не знаю скільки там фпс, бо нема лічильника фпс, але в бладборн особисто я отримав просто вау еффект. зовсім інша гра. тому всім рекомендую, але трошки мила при різких рухах буде :)
Відповісти