Чутки: Sony незабаром анонсує The Last of Us Part II Remastered для PC

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kalakawa
Member

Повідомлення

якщо портуванням займаються ті ж косорукі що й першу частину, то це перший кандидат на пробиття 60фпс на моєму мертвому 11400. сподіваюсь хоч FG буде(наче вже всюди додають)
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Хорошая новость! Люблю бывшие экзы Sony на ПК :laugh:
Не люблю только бета-тест на пользователях когда сперва выпускают тормозящую версию а потом допиливают напильником полгода)))
doc-oc
Member

Повідомлення

Павло: 12.03.2024 13:52
Telcontar: 12.03.2024 13:18 Павло
А до виходу 2080ti консолі були потужніші за топ-ПК? Чому не 1080ti, 980ti? :rotate:

Не набридли ці вічні ПК-Консоле срачі? Це різні девайси під різні потреби і сегменти ринку. До недавнього часу через політику ексклюзивності ПК-гравці не могли пограти у купу ААА-проектів маючи пічки за купу кілобаксів. Не всім користувачам цікаво морочитись з налаштуваннями, збірками і т.д. Тому до цього часу бажано було мати ПК і консоль, і добре, що ексклюзивність відходить у минуле і тепер геймери мають більше вибору :super:
Це якийсь флешмоб у нас на форумі! Чувак написав «що для нього після виходу ртх 2080 ті в консолях відпала потреба» йому почали закидувати про ціну… Я написав, що не усі бідні і саме для НЬОГО ціна не грає ролі… А ти мені накинув простиню на лист а4 :rotate:
Да потому, что орут про ПиСи мастер рэйс только особи с сильным поражением головного мозга. Никто же не кричит, что Мерседес S класса лучше VW Passat, потому, что понимают, сравнивать эти два аппарата только из-за наличия четырёх колёс и руля нет смысла :laugh: Но для ПиСюков это слишком сложно :beer:
afhpwnd
Member

Повідомлення

Sunrise007: 12.03.2024 12:04 Перша частина шикарна пройшов 2чі на ПК.
2гу проходив на плойці, тепер хочу побачити кращу графіку.
А її вже доробили? Можна вже проходити? Бо я коли грав в ту, що вийшла з початку - там дуже глюкаво було, фпс пригав наче скажений, дуже великі просадки були.
Павло
Member

Повідомлення

doc-oc: 12.03.2024 14:14
Павло: 12.03.2024 13:52
Це якийсь флешмоб у нас на форумі! Чувак написав «що для нього після виходу ртх 2080 ті в консолях відпала потреба» йому почали закидувати про ціну… Я написав, що не усі бідні і саме для НЬОГО ціна не грає ролі… А ти мені накинув простиню на лист а4 :rotate:
Да потому, что орут про ПиСи мастер рэйс только особи с сильным поражением головного мозга. Никто же не кричит, что Мерседес S класса лучше VW Passat, потому, что понимают, сравнивать эти два аппарата только из-за наличия четырёх колёс и руля нет смысла :laugh: Но для ПиСюков это слишком сложно :beer:
Ну хороший пк це річ по ціні самої дешевої іномарки якій років 15-20… І чомусь наявність таких іномарок на дорогах нікого не дивує… А їх мільйони… Так навіщо ви порівнюєте ігровий пк на який можна назбирати за рік і мерселес с класу на який людина може не заробити і за все життя… Як у вас у голові це дорівнює одне одному?!
doc-oc
Member

Повідомлення

Павло: 12.03.2024 14:29
doc-oc: 12.03.2024 14:14

Ну хороший пк це річ по ціні самої дешевої іномарки якій років 15-20… І чомусь наявність таких іномарок на дорогах нікого не дивує… А їх мільйони… Так навіщо ви порівнюєте ігровий пк на який можна назбирати за рік і мерселес с класу на який людина може не заробити і за все життя… Як у вас у голові це дорівнює одне одному?!
Так вы сами сказали, что не все бедные :lol:
Ну и тут же дали заднюю и оказалось, что не все могут на S класс собрать :laugh:
Так же и на ПК с 4090 99% никогда собрать не смогут.
Сравнение было для того, чтоб даже самым недоразвитым было понятно, что сравнивать консоль за $500 и ПК с ТОП картой, которая отдельно стоит в три с лишним раза дороже консоли нет смысла. Но неугомонные продолжают нести бред сравнивать тёплое с мягким. Самый прикол в том, что у большинства владельцев PS5, есть и хороший ПК. Люди просто берут и играет, без всякого ждунства годами и т.д. бреда и только озлобленные чмони с ПеКа постоянно что-то доказывают. Это как владельцы ведроида постоянно слюной брызжут и рассказывают на каждом углу про 100500 мегапикселей и 359 недоядер,а владельцы других аппаратов просто пользуются 🤣
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Prescott: 12.03.2024 12:27
nochnik89: 12.03.2024 12:25Ща погоди, найдут очередной альткоин с выгодным гпу-алгоритмом добычи и понесется . Не спеши продавать.
Фактически из того во что не я могу поиграть сейчас на ПК с консолей - мне и на консолях не интересно (челопуки-бланборн и прочее), а то что интересно - вышло или не сегодня-завтра выйдет на ПК, вот и вопрос - зачем та консоль нужна? :-/ Хорайзон выйдет, Цусима выйдет, ТЛОУ2 выйдет, что ещё нужно?
например: https://store.playstation.com/ru-ua/pro ... ULLGAME001
Telcontar
Member

Повідомлення

Павло: 12.03.2024 13:52 А ти мені накинув простиню на лист а4 :rotate:
Вибачте, постійно забуваю, що для покоління ТікТоку прочитати 3-4 рядки тексту - це вже якесь досягнення.
Prescott
Member

Повідомлення

Павло: 12.03.2024 13:06А до чого тут її ціна? Людина написала, що консолі вмерли для НЕЇ з виходом 2080 ті.
А до 2080Ти не было мощнее карт? Или до 2080Ти консоли были производительнее? Вы хоть сами понимаете то, что комментируете?

Отправлено спустя 2 минуты 47 секунд:
Та не, чёт стремное какое-то. Секиро + цусима дали потомство.
Павло
Member

Повідомлення

doc-oc: 12.03.2024 15:01
Павло: 12.03.2024 14:29
Так вы сами сказали, что не все бедные :lol:
Ну и тут же дали заднюю и оказалось, что не все могут на S класс собрать :laugh:
Так же и на ПК с 4090 99% никогда собрать не смогут.
Сравнение было для того, чтоб даже самым недоразвитым было понятно, что сравнивать консоль за $500 и ПК с ТОП картой, которая отдельно стоит в три с лишним раза дороже консоли нет смысла. Но неугомонные продолжают нести бред сравнивать тёплое с мягким. Самый прикол в том, что у большинства владельцев PS5, есть и хороший ПК. Люди просто берут и играет, без всякого ждунства годами и т.д. бреда и только озлобленные чмони с ПеКа постоянно что-то доказывают. Это как владельцы ведроида постоянно слюной брызжут и рассказывают на каждом углу про 100500 мегапикселей и 359 недоядер,а владельцы других аппаратов просто пользуются 🤣
Ви знову поставили с клас а це 100к+ в один ряд із пк за декілька тисяч. І ще раз я нічого не стверджував а написав, що не потрібно накидатись на того чувака, що написав про відсутність потреби у консолі для НЬОГО бо вийшли карти які значно потужніші. Ви вже і якісь телефони приплели і чмонь з пк… :laugh: Все добре! Видихайте.
p.s. Я узагалі граю медівел тотал вар 2 2006 року і мені нормально… Зараз відбиваюсь від монголів :gigi:
Sunrise007
Member

Повідомлення

afhpwnd: 12.03.2024 14:18А її вже доробили? Можна вже проходити? Бо я коли грав в ту, що вийшла з початку - там дуже глюкаво було, фпс пригав наче скажений, дуже великі просадки були.
ваше профільне залізо не відповідає навіть мінімальним вимогам :shuffle:
Якщо вам цікава гра, можете спробувати пограти на мінімалках + FSR2 balansed.
maksim2020
Member

Повідомлення

doc-oc: 12.03.2024 13:45 Наконец-то можно будет в самом начали убить Эбби и нормального заниматься более важными делами :laugh:
Мододелы, не подведите :beer:
Навіщо вбивати Ебі? Вона ж краща за Елі - і як протагоніст, і як особистість.
l-m
Member

Повідомлення

Prescott: 12.03.2024 15:42
Павло: 12.03.2024 13:06А до чого тут її ціна? Людина написала, що консолі вмерли для НЕЇ з виходом 2080 ті.
А до 2080Ти не было мощнее карт? Или до 2080Ти консоли были производительнее? Вы хоть сами понимаете то, что комментируете?
Взагалі, 2080Ті на ~25% швидша за консолі, не те що б це якась неймовірна перевага у швидкодії.
Геральт
Member

Повідомлення

der_meister: 12.03.2024 12:56 ну, если вы готовы ждать несколько лет, тогда да)
От тому не варто купувати консольні екзи на ПК. Бо ціна як за актуальну, а грі фактично кілька років. Продаватись воно має по 30-50% від початкової. А через рік від релізу на ПК, ще знижки. А чекати варто, в народному магазині B-)
Input_Lag
Member

Повідомлення

Prescott: 12.03.2024 12:27
nochnik89: 12.03.2024 12:25Ща погоди, найдут очередной альткоин с выгодным гпу-алгоритмом добычи и понесется . Не спеши продавать.
Фактически из того во что не я могу поиграть сейчас на ПК с консолей - мне и на консолях не интересно (челопуки-бланборн и прочее), а то что интересно - вышло или не сегодня-завтра выйдет на ПК, вот и вопрос - зачем та консоль нужна? :-/ Хорайзон выйдет, Цусима выйдет, ТЛОУ2 выйдет, что ещё нужно?
Bloodborne
Telcontar
Member

Повідомлення

Ага, це Final Boss. Я досі не можу змусити себе пройти його на PS5, бо це кривий порт з PS4 - 30FPS/1080p only на 4K телеку виглядає не дуже :insane:
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Telcontar: 12.03.2024 17:49
Ага, це Final Boss. Я досі не можу змусити себе пройти його на PS5, бо це кривий порт з PS4 - 30FPS/1080p only на 4K телеку виглядає не дуже :insane:
c 95% вероятностью его не будут портировать ибо права на продукт равномерно распылены между Bandai Namco и Sony, игре уже без малого будет 10 лет-в-обед, и никто особо финансово вкладываться в порт\ремастер не горит. Так лучший из соулслайков вероятно и останется заложником одной консоли.
спойлер
Как минимум до момента решения разработки второй части.
EkselentE
Member

Повідомлення

Хорошая новость. Ждем. Так как первая часть оставила только положительные эмоции, да и дубляж был что для меня не мало важно.
Prescott
Member

Повідомлення

quote="Telcontar" post_id=3772152 time=1710258561 user_id=28589]Я досі не можу змусити себе пройти його на PS5, бо це кривий порт з PS4 - 30FPS/1080p only на 4K телеку виглядає не дуже [/quote]
+1, отвратительно, хватило на 10 минут
MqM
Member

Повідомлення

Тільки би не віддали на портування криворуким довбограям, як було з першим портом

Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:
Vadizu: 12.03.2024 13:09 Гра просто шикарна. Сподобалась навіть більше, ніж перша частина. Не знаю, як вона виглядатиме на машинках для відправлення електронної пошти, на яких деякі дивні люди грають в ігри, але шо порт буде кривий, принаймні на початку, то факт...
Надто товсто, це на нетбуках і хромобуках люди грають? просто ми не в курсі
Відповісти