Wargaming запускає великий благодійний проєкт на підтримку України

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Hells Angels
Member

Повідомлення

Dr_reg: 19.10.2023 14:46Притула виконує прохання ГУР
яке завдання виконував притула коли зібрав 600млн і типу орендував супутник, а потім банив людей котрі йому задонатили гроші і питали про чек чи хоч якусь звітність?

бо наприклад звіти притули і звіти ПЖ чи СП то зовсім різні речі.
Dr_reg
Junior

Повідомлення

Hells Angels: 19.10.2023 15:09
Dr_reg: 19.10.2023 14:46Притула виконує прохання ГУР
яке завдання виконував притула коли зібрав 600млн і типу орендував супутник, а потім банив людей котрі йому задонатили гроші і питали про чек чи хоч якусь звітність?

бо наприклад звіти притули і звіти ПЖ чи СП то зовсім різні речі.
Для себе щоб погратися купував. Якщо я правильно розумію вашу логіку.
Hells Angels
Member

Повідомлення

Dr_reg: 19.10.2023 15:13Для себе щоб погратися купував.
від мене він отримав 18к грн, а я отримав бан у твіттері за тупе питання навіщо супутник, коли брити та штати вже передавали інфу..

профільні військові супутники куда краще за той хлам що якоби орендували :lol:
Bucho
Member

Повідомлення

Dr_reg: 19.10.2023 14:46 1. Якщо ви такий супер розумний, скільки коштує БПЛА типу Бобер?
2. Притула виконує прохання ГУР він не сам придумав, що треба. Чи ви вважаєте, що ГУР просто творить якісь "шалості"? Тому вони атакували москва-сіті. Або ви думаєте що Притула купив і сам запускає ті дрони?
3. Ви мені нагадуєте Арестовича, який знає як виграти війну і що зараз все робиться не так. Ви мабуть сидячи у кріслі вже і "льотчік", і агент ГУР, і головний стратег у цій війні.
1. Якщо виходити з розрахунку 170 лямів на 100 дронів типу "Бобер". То один коштує близько 1.7млн, чи ~$45K.
Що-до ГУР. Влітку 2020р. звідти, під час скандалу з Вагнерівцями, зелена погань прибрала нормальних, професійних керівників і поставила того ж таки ручного балакучого песика Буданова, який:
- після того тут же заявив, що ніякої справи "Вангнерівців" не існувало в природі.
- після того як вияснилось, що одній квартирі з керівником ГУР проживала особа-джигіт з расєянським громадянством і напів-кримінальним минулим
- після того, як протягом останнього року повномасштабки (будучи керівником TOP-Secret організації) не вилазить з тєлєвізора, розповідаючи хом'ячкам про ось-ось і будем мити ноги в Ялті.
Такій людині можуть продовжувати довіряти тільки тупенькі Антоніни та упороті 73% довбойоби.
А Притула просто такий самий PR-понтовик, як і Буданов. Обидва на разі будують свої майбутні політичні кар'єри. І вони просто знайшли один одного.
І Люся Обдристович, доречі, такий же сами нарцис з їхньої когорти, тільки вдобавок ще й повністю ватний. Тому працює на іншу частину лохторату.
Барбарис
Member

Повідомлення

Hells Angels, напишу в останнє, якщо ти не доганяєш: ті супутники не показують карти, вони роблять фото(чи показують в реальному часі) в різних діапазонах, через хмарний покрив тощо. Фото там є. Яким чином роблять прив'язку до місцевості чи як роблять пресматеріали(з якими картами) ролі не грає жодної. Може тобі знову в школу треба, щоб примітивні речі розповіли?
Hells Angels: 19.10.2023 15:53 коли брити та штати вже передавали інфу..
Знайомий з штабу казав, що не все нам показують або не завжди вчасно, в тому числі через бюрократію.
Hells Angels: 19.10.2023 15:53 профільні військові супутники куда краще за той хлам що якоби орендували :lol:
А військові Альянсу просто так з ними співпрацюють? З чого б це, коли мають кразі супутники? З чого б армія США користувалась комерційними супутниками Маска? Та ж армія США повна застарілого(але надійного, наприклад, на дискетах) обладнання. Для логістики чи харчування вони постійно використовують комерційні структури, а не створюють спеціалізовані підрозділи. Ти повен якихось мітів.
Rick Dalton
Member

Повідомлення

Интересно, на ру сервере тоже можно получить танк с украинским флагом? Так-то по рофлу можно пару игр сыграть на таком танке чтобы поджечь сраку 40 летним подпивасам :rotate:
Patruletz
Member

Повідомлення

Барбарис
у притули був збір на сітки для ппо щоб їх дрони не нищили, так відкрию таємницю гроші зібрали за день, а сітки так і не надали через місяць
Барбарис
Member

Повідомлення

Patruletz, точно знаєш, що не дали? Номер частини кому обіцяли і може хоч якийсь пост на підтвердження є? Я написав лише про те, що бачив - транспорт від них був, ще дещо вони оплачували для військових, але то не можна розголошувати. За те що не знаю, не пишу. Особисто я або напряму знайомим військовим, або Довгі руки ТРО(ті теж отримали), а також автоблогерам\журналістам типу СРТ(у них є підтвердження).
Patruletz
Member

Повідомлення

Барбарис по звітам дивились і через місяць не було жодної видачі сіток, як і їх закупівлі на протязі цього місяця.
NeoWar
Member

Повідомлення

Hells Angels: 18.10.2023 19:17
Барбарис: 18.10.2023 19:11Не знаю за супутник(посадою не вийшов)
навіщо купують розвід-дрони постійно, коли є супутник :laugh:
спойлер
про бани притулою в мордокнизі чи твіттері користувачів які просили показати чеки за оплату оренди/купівлі знають всі хто хоч трішки цікавиться такими мегазборами за 3 дні
Ви це серьозно? Нащо розвід дрони якщо є супутник? Ви думаєте до супутників у всіх на фронті є доступ у реальному часі і можна зумити картинку як на гуглмапах? У дронів та супутників різні бойові задачі. Дрони потрібні для оперативної тактичної розвідки, супутники для стратегічної.
Hells Angels
Member

Повідомлення

NeoWar: 20.10.2023 09:47Ви це серьозно?
я про те що простіше було закупити дронів, різних напрямків застосування, а не водити людям :censoured: цілий місяць куди діли кошти, а коли вже все закипіло вилізло всрате ГУР і показало зліплену з гівна та палок картинку якоби застосування цього супутника.
Сірожу вже ловили не раз на брехні, про донати та їх використання, а те що він не є директором свого фонду прямо показує те що коли когось повяжуть на крадіжці бабла, то він не при ділах. :laugh:
unlnu
Member

Повідомлення

У межах кампанії WargamingUnited зібрано понад 1 млн доларів на закупівлю машин швидкої допомоги для України!

13 листопада 2023 р. — Двотижневу благодійну акцію WargamingUnited підтримали наші гравці по всьому світу. У шести іграх Wargaming — World of Tanks, World of Tanks Blitz, World of Tanks: Modern Armor, World of Warships, World of Warships: Legends та World of Warplanes — були доступні спеціальні набори з декоративними елементами в українському стилі, створені художниками нашої київської студії.
До акції долучилися гравці зі 115 країн, які придбали 90 тис. наборів. За її підсумками компанія Wargaming перевела 1 072 940 доларів США через платформу UNITED24 на закупівлю автомобілів швидкої допомоги типу С, які допомагатимуть рятувати життя.
Ми дуже вдячні нашим гравцям та безмежно цінуємо їхній внесок і підтримку.
Відповісти