Enjthesilence
Я ж кажу, легенди про страждання на шоссері розповідають ті, хто ніасіліл налаштувати такі прості речі. Здавалося б висоту і положення сідла, висоту довжину виноса і ширину руля. Але 80% ніасілілі.
Чомусь в мене нічого не боліло навіть після 250 км навкруги міста.
Останні статті і огляди
Новини
Блогер показав, на що здатна GeForce RTX 5090 у Cyberpunk 2077 з DLSS 4
-
dead_rat
Member
-
Enjthesilence
Member
що там треба налаштувати окрім сідла? без заміни комплектуючих, дякуюdead_rat: ↑ 19.01.2025 17:16 Enjthesilence
Я ж кажу, легенди про страждання на шоссері розповідають ті, хто ніасіліл налаштувати такі прості речі.
-
kairo
Member
400 км за 26 годин.dead_rat: ↑ 19.01.2025 17:16 Enjthesilence
Я ж кажу, легенди про страждання на шоссері розповідають ті, хто ніасіліл налаштувати такі прості речі.
- спойлер
Востаннє редагувалось 19.01.2025 17:20 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
-
Enjthesilence
Member
ой, зараз мені шосер буде розповідати про висоту і нахил руля, давай про змінний винос ще і річ будь ласка. все закінчили, маестроdead_rat: ↑ 19.01.2025 17:16 Enjthesilence
Я ж кажу, легенди про страждання на шоссері розповідають ті, хто ніасіліл налаштувати такі прості речі. Здавалося б висоту і положення сідла, висоту довжину виноса і ширину руля. Але 80% ніасілілі.
-
Hotspur
Member
обмотку і висоту руля педалі довжину шатунів. сідло в принципі міняти. сідла дуже індивідуальніEnjthesilence: ↑ 19.01.2025 17:17що там треба налаштувати окрім сідла?
Востаннє редагувалось 19.01.2025 17:19 користувачем Hotspur, всього редагувалось 1 раз.
-
Enjthesilence
Member
Enjthesilence: ↑ 19.01.2025 17:18dead_rat: ↑ 19.01.2025 17:16 Enjthesilence
Востаннє редагувалось 19.01.2025 17:23 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
-
dead_rat
Member
Комплексуєш? Чи чого гориш?Enjthesilence: ↑ 19.01.2025 17:18ой, зараз мені шосер буде розповідати про висоту і нахил руля, давай про змінний винос ще і річ будь ласка. все закінчили, маестроdead_rat: ↑ 19.01.2025 17:16 Enjthesilence
-
Enjthesilence
Member
я ж написав, що байк то не мій. змінювати винос, шатуни і сідло під себе я не мав змоги, лише висоту, нахил і трохи барана покрутити. але я впевнений на 100%, що підігнавши це все ідеально під себе ніколи шосер не буде комфорнтіше за нормальний мтбHotspur: ↑ 19.01.2025 17:19обмотку і висоту руля педалі довжину шатунів. сідло в принципі міняти. сідла дуже індивідуальніEnjthesilence: ↑ 19.01.2025 17:17що там треба налаштувати окрім сідла?
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
з чого ти взяв? ти мене веселиш от і все) продовжуй розповідати про майстерність шосейного велоспорту.dead_rat: ↑ 19.01.2025 17:20Комплексуєш? Чи чого гориш?Enjthesilence: ↑ 19.01.2025 17:18
ой, зараз мені шосер буде розповідати про висоту і нахил руля, давай про змінний винос ще і річ будь ласка. все закінчили, маестро
-
dead_rat
Member
Ну от гориш, але чого? Ну от переходиш на завуальовані образи суміжного виду спорту… Слаба позиціяEnjthesilence: ↑ 19.01.2025 17:22 з чого ти взяв? ти мене веселиш от і все) продовжуй розповідати про майстерність шосейного велоспорту.
-
Enjthesilence
Member
не вигадуй)) та чому завуальовані? я відкрито кажу, що велотрико з памперсом і бриті ноги визивають у мене посмішку, хоча я поважаю монстрів, які маслають сотні км за раз, тут все відверто без негативу))dead_rat: ↑ 19.01.2025 17:29Ну от гориш, але чого? Ну от переходиш на завуальовані образи суміжного виду спорту… Слаба позиціяEnjthesilence: ↑ 19.01.2025 17:22 з чого ти взяв? ти мене веселиш от і все) продовжуй розповідати про майстерність шосейного велоспорту.
я лише почав з того що шосейні вельчики - оверпрайс, не розумію з чого мідл і топ шосери коштують як мідл і топ підвіси. це все)
-
dead_rat
Member
Давай поясню: велотрико з памперсом це комфорт, відведення поту, зручне перемішення по сідлу і не затікання проміжності, зе віндстоппер щоб вітер не продував. МТБ так само одягають шорти з памперсом.Enjthesilence: ↑ 19.01.2025 17:37не вигадуй)) та чому завуальовані? я відкрито кажу, що велотрико з памперсом і бриті ноги визивають у мене посмішку, хоча я поважаю монстрів, які маслають сотні км за раз, тут все відверто без негативу))dead_rat: ↑ 19.01.2025 17:29
Ну от гориш, але чого? Ну от переходиш на завуальовані образи суміжного виду спорту… Слаба позиція
я лише почав з того що шосейні вельчики - оверпрайс, не розумію з чого мідл і топ шосери коштують як мідл і топ підвіси. це все)
Бриті ноги це просто естетично.
Історично шоссери вміють крутити педалі, МТБшніки вміють крутити руль.
Топ шоссери так само коштують як МТБ, бо вцілому виготовлення амортизатору не особливо складніше за виготовлення карбонових деталей, а все інше майже однакове. Ну і попит менше, то партії менші.
-
Plush_Dragon
Member
Та майже ніякий відсоток.VolandInferno: ↑ 18.01.2025 17:15 Цікаво, який відсоток від тих, у кого тут так пече від DLSS4, MFG, Reflex2 і тп реально придбають собі вк 5000 серії)
Тому що більшість в темах по Нвідії це адепти лізи сучки. Пора вже звикнути до цього та до тих обіженок.
-
Enjthesilence
Member
Я знаю для чого памперси, йоу) Ніхто з екстрім мтб не вдягає памперс, бо там не крутять педалі сидячи на дальняк, розумієш?) є 2 карбовані велики, з карбованими колесами, тільки один має систему амортизаціїї, шарнірни, підвіски і повір нормального рівня вилка чи аморт з різними налаштуваннями компресії і вісдкоку, складніші і дорожчі за виготовлення карбовонної рами, тут взагалі смішне порівняння, а коштують такі байки однаково) я про це кажу.dead_rat: ↑ 19.01.2025 17:49Давай поясню: велотрико з памперсом це комфорт, відведення поту, зручне перемішення по сідлу і не затікання проміжності, зе віндстоппер щоб вітер не продував. МТБ так само одягають шорти з памперсом.Enjthesilence: ↑ 19.01.2025 17:37
не вигадуй)) та чому завуальовані? я відкрито кажу, що велотрико з памперсом і бриті ноги визивають у мене посмішку, хоча я поважаю монстрів, які маслають сотні км за раз, тут все відверто без негативу))
Бриті ноги це просто естетично.
Історично шоссери вміють крутити педалі, МТБшніки вміють крутити руль.
Топ шоссери так само коштують як МТБ, бо вцілому виготовлення амортизатору не особливо складніше за виготовлення карбонових деталей, а все інше майже однакове. Ну і попит менше, то партії менші.