Таки да, поки що, ластуха і анчарте, резік, краще у що я гравPodolyanin: ↑ 11.04.2025 23:57 КурткаБейн
Ну кожному своє..., а для мене це еталон сюжетної гри. Першу частину взагалі до дир затер починаючи з ps3, другу пройшов лише раз на ps4 і під враженням був кілька днів, довго не міг ні у що інше грати. Зараз проходжу на ПК і бачу, що знову абсолютна більшість ігор після ластів буде здаватися повним лайном![]()
Останні статті і огляди
Новини
Анонсовано чергове перевидання The Last of Us
-
timetron666
Member
-
NST1983
Member
Перша частина норм, но коридорність і одноманітність втрачає сенс для повторного проходження. Нічого нового там не побачити і не відчутиPodolyanin: ↑ 11.04.2025 23:57 КурткаБейн
Ну кожному своє..., а для мене це еталон сюжетної гри. Першу частину взагалі до дир затер починаючи з ps3, другу пройшов лише раз на ps4 і під враженням був кілька днів, довго не міг ні у що інше грати. Зараз проходжу на ПК і бачу, що знову абсолютна більшість ігор після ластів буде здаватися повним лайном![]()

Краща гра це Відьмак 3, а це на закуску.
Другу частину не осилив, головна ідея борьби з апокаліпсісом, чи його виходом превратилась просто в розборки...
-
Diablique
Member
Что бы подчеркнуть величество игровой серии, нужно выпустить 2 игры одним изданием? Ууу ребятки...
-
kairo
Member
NST1983
Зараз перепроходжу першу частину. Шикарна гра.
Зараз перепроходжу першу частину. Шикарна гра.
-
vsx
Member
А ведь Naughty Dog насколько я понимаю является одной из ключевых студий Sony. И они не выпустили ни одной игры для PS 5 если не считать tlou part 1, но это ремейк старой игры. По сути единственной игрой для этого поколения будет Intergalactic: The Heretic Prophet, но она выйдет уже на его закате. Для сравнения на PS 3 вышли сразу 3 анчартеда и первая часть tlou c dlc.
-
Enjthesilence
Member
це ж вкусовщина) рдр2 - кращий за відьмакаNST1983: ↑ 12.04.2025 08:30Перша частина норм, но коридорність і одноманітність втрачає сенс для повторного проходження. Нічого нового там не побачити і не відчутиPodolyanin: ↑ 11.04.2025 23:57 КурткаБейн
![]()
Другу частину не осилив, головна ідея борьби з апокаліпсісом, чи його виходом превратилась просто в розборки...
-
vsx
Member
-
NST1983
Member
навіть там можна побачити те, що не було помічено під час першого проходження.. тут же тупо колідорEnjthesilence: ↑ 12.04.2025 18:26це ж вкусовщина) рдр2 - кращий за відьмакаNST1983: ↑ 12.04.2025 08:30
Перша частина норм, но коридорність і одноманітність втрачає сенс для повторного проходження. Нічого нового там не побачити і не відчути![]()

я кажу не про вкусовщину, і тп, а про те, що ніякого сенсу у перевиданнях і повторних проходженнях не має, а також ремастерів в ремастері, оскільки гра після нових проходжен не відобразить нічого нового - не має жодних побічних місій, якогось разгалудження в сюжеті тощо...
-
Enjthesilence
Member
це круто, майже на рівні. єдина зараз проблема фср4 - це дуже мала кількість тайтлів з ним.