Факт, ще інпутлаг добренькийlostsoulforever: ↑ 07.01.2025 11:24 Цікаво що ці чудові прекрасні фреймгени завжди демонструють на статиці, жахливий гостінг і артефакти. показувать не хочуть
Mort: ↑ 07.01.2025 11:25 Я попытался изобразить удивление от новости, что будет работать только на 50й серии. Но это давно уже стало нормой. Моя мечта, что бы амд сделала такой же фрейм ген, только опенсорсным и лучшего качества, и что бы нвидия успокоилась, сколько можно разводить.
Фреймген суттєво просаджує нативний фпс. Це окрім лагу між поточним і минулим кадром. Так що якщо це покращать, то і зменшиться затримка. Ну але буде видно.Ararat: ↑ 07.01.2025 11:11Ну то есть вместо одного промежуточного кадра будет три. И каким образом это должно улучшить картинку и уменьшить задержку?
Яке суттево? На 25% Длсс4 якимось магічним чином буде малювати 3 кадри, а не 1 і просаджувати нативний фпс меньше чим на 25%?unique-neon: ↑ 07.01.2025 11:31Фреймген суттєво просаджує нативний фпс. Це окрім лагу між поточним і минулим кадром. Так що якщо це покращать, то і зменшиться затримка. Ну але буде видно.Ararat: ↑ 07.01.2025 11:11Ну то есть вместо одного промежуточного кадра будет три. И каким образом это должно улучшить картинку и уменьшить задержку?
lostsoulforever: ↑ 07.01.2025 11:24 Цікаво що ці чудові прекрасні фреймгени завжди демонструють на статиці, жахливий гостінг і артефакти. показувать не хочуть
Мені теж ця тема не подобається.Lekrs: ↑ 07.01.2025 11:22 Мені з генерацією якось не до вподоби грати, відчувається, що щось не так.
це залежить від гри, в якомусь alan wake ходиш повільно дивися по сторонам тицяєш туди сюди взагалі не помітний цей інпут лаг, а якщо це щось динамічне, де треба багато рухатись зі зміною вектора руху, то відчувається наче персонаж це величезний грузовий корабль що плаває у кисілі,ще ж треба додати, що все більше і більше ігр буде виходити на UE5 з їх примусовим TAA, який сам по собі несе купу артефактів у динамічних сценахArtem_M: ↑ 07.01.2025 11:48lostsoulforever: ↑ 07.01.2025 11:24 Цікаво що ці чудові прекрасні фреймгени завжди демонструють на статиці, жахливий гостінг і артефакти. показувать не хочутьМені теж ця тема не подобається.Lekrs: ↑ 07.01.2025 11:22 Мені з генерацією якось не до вподоби грати, відчувається, що щось не так.
Але цікаво, що людей, які відчувають інпутлаг дуже мало... в основному народ у захваті від своїх +30-50% згенерованих кадрів...
Можливо справа у їхніх 60-75 герцових моніторах і там все не так страшно, як на 144 і вище?