Надіюсь, швидше ніж пізнішеNortrom: ↑ 23.12.2024 18:36 У них цель развит RocM до UDNA, чтобы потом PR можно было устроит. Сами AMD тоже недавно заявляли что они "Become Software company", сколько лет пройдет никто незнает
Останні статті і огляди
Новини
Разом із відеокартами AMD RDNA 4-го покоління дебютує технологія масштабування FSR 4.0
-
daesz
Member
-
Gelonyrum
Member
Дякую за відповідь)daesz: ↑ 23.12.2024 18:19Мені тиждень тому хтось писав, що є. Називається ROCm, але схоже воно або не працює, або працює суттєво гірше ніж у нвідії (по крайній мірі на власному досвіді помітив, що АЕ рендерить приблизно той же обсяг в 5-8 раз швидше на 4070с ніж рендерив на 7800хт).Gelonyrum: ↑ 23.12.2024 17:56 Трішки офтопу. Там ніби як розроблявся ретранслятор з куда на радеонівські технології, є в когось якісь новини з цього приводу?
Швидкість мені не критична, мене цікавив сам факт чи це працює, в деякому софті типу Substance Sampler можна нейронкою доволі гарно генерити з дифузки решту текстур типу АО, нормалки, рафнесу і т.д., а працює це добро лише на нвідіях, треба буде погуглити як воно показує себе в таких специфічних сценаріях)
Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
Skiff93: ↑ 23.12.2024 18:34 Нахрін взагалі АМД дала доступ до апскейлів і генерації кадрів цим зеленим гімножуям. Ваш бог Хуанг на вас забив, але лижіть йому п'ятки далі. І знову беріть якийсь кал типу 3050 після своєї божественної 1050ті.
Нехай ці мавпи хоч трохи еволіціонують, АМД, не жалій відсталих.
Я хоч і не амд, але вас шкода.Skiff93: ↑ 23.12.2024 18:34 АМД, не жалій відсталих.
-
Enjthesilence
Member
Вау, сильно друже. Ці зелені потвори викрали ідею фср у амд, повернулись у минуле і запустили раніше свій галімий длсс, теж саме провернули з фреймгеном і рефлексом.Skiff93: ↑ 23.12.2024 18:34 Нахрін взагалі АМД дала доступ до апскейлів і генерації кадрів цим зеленим гімножуям. Ваш бог Хуанг на вас забив, але лижіть йому п'ятки далі. І знову беріть якийсь кал типу 3050 після своєї божественної 1050ті.
-
item2
Member
Gelonyrum
Поки нічого нового. В кінці вересня автор отримав інкогніто фінансування. Зараз він займається поновленням коду після видалення репозиторію. Тепер фокус буде більше на ML/AI. Чого точно не буде - це аналога Optix (бо працював він криво). Автор обіцяє закінчити до Q3 2025:
https://www.phoronix.com/news/ZLUDA-Third-Life
Поки нічого нового. В кінці вересня автор отримав інкогніто фінансування. Зараз він займається поновленням коду після видалення репозиторію. Тепер фокус буде більше на ML/AI. Чого точно не буде - це аналога Optix (бо працював він криво). Автор обіцяє закінчити до Q3 2025:
https://www.phoronix.com/news/ZLUDA-Third-Life
-
man1242
Member
Любопытный скрин, но все же могут зарубать на программном уровне указав на сложности реализации или недостойный уровень производительности как уже делал кто-то Хотя отмечу если верить скрину тогда и рх 6600 может запустить фср4Nortrom: ↑ 23.12.2024 18:36WMMA RDNA3 поддерживаетНовый фср будет эксклюзивной фишкой рдна4
У них цель развит RocM до UDNA, чтобы потом PR можно было устроит. Сами AMD тоже недавно заявляли что они "Become Software company", сколько лет пройдет никто незнаетНазивається ROCm, але схоже воно або не працює, або працює суттєво гірше ніж у нвідії
-
vsx
Member
Думаю FSR 4 везде будет работать. Про 3.1 тоже говорили про ограничения, по факту их нет. Xess кстати тоже ml-based и везде работает.
-
Skiff93
Member
А мені шкода покупців 4050.Gelonyrum: ↑ 23.12.2024 18:54Дякую за відповідь)daesz: ↑ 23.12.2024 18:19
Мені тиждень тому хтось писав, що є. Називається ROCm, але схоже воно або не працює, або працює суттєво гірше ніж у нвідії (по крайній мірі на власному досвіді помітив, що АЕ рендерить приблизно той же обсяг в 5-8 раз швидше на 4070с ніж рендерив на 7800хт).
Швидкість мені не критична, мене цікавив сам факт чи це працює, в деякому софті типу Substance Sampler можна нейронкою доволі гарно генерити з дифузки решту текстур типу АО, нормалки, рафнесу і т.д., а працює це добро лише на нвідіях, треба буде погуглити як воно показує себе в таких специфічних сценаріях)
Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:Skiff93: ↑ 23.12.2024 18:34 Нахрін взагалі АМД дала доступ до апскейлів і генерації кадрів цим зеленим гімножуям. Ваш бог Хуанг на вас забив, але лижіть йому п'ятки далі. І знову беріть якийсь кал типу 3050 після своєї божественної 1050ті.
Нехай ці мавпи хоч трохи еволіціонують, АМД, не жалій відсталих.Я хоч і не амд, але вас шкода.Skiff93: ↑ 23.12.2024 18:34 АМД, не жалій відсталих.
Опечатку тут кожанка зробив, а не я.
Хоч вона не те щоб прямо жахлива сама по собі, була б нормальна карта з правильною назвою і ціною.
Відправлено через 4 хвилини 33 секунди:
Не зливайте корпоративні таємниці, а то ще років три нічого краще за 3080 не видадуть.Enjthesilence: ↑ 23.12.2024 19:00Вау, сильно друже. Ці зелені потвори викрали ідею фср у амд, повернулись у минуле і запустили раніше свій галімий длсс, теж саме провернули з фреймгеном і рефлексом.Skiff93: ↑ 23.12.2024 18:34 Нахрін взагалі АМД дала доступ до апскейлів і генерації кадрів цим зеленим гімножуям. Ваш бог Хуанг на вас забив, але лижіть йому п'ятки далі. І знову беріть якийсь кал типу 3050 після своєї божественної 1050ті.
-
taras_cs
Member
Це фізично неможливо через потребу у спецблоках.vsx: ↑ 23.12.2024 23:19 Думаю FSR 4 везде будет работать. Про 3.1 тоже говорили про ограничения, по факту их нет. Xess кстати тоже ml-based и везде работает.
Але Інтелу вдалося зробити дві вдалі версії XeSS - з блоками та без. Бажаємо АМД повторити цей успіх.
-
Keyser Soze
Member
на уровне 4070ti или 7900gre ... можно расходитьсяTime Spy score achieved by the RX 9070 XT - 22,894 points
-
Earanak
Member
Эх... Вот были времена до 2019, когда ни FSR ни DLSS не было.
Какая же кайфовая картинка была например в Quantum Break, прям вкуснотища
-
FastBullet
Member
Саме так )) залишилась лише одна опція- ціна у 300 баксівKeyser Soze: ↑ 24.12.2024 01:07на уровне 4070ti или 7900gre ... можно расходитьсяTime Spy score achieved by the RX 9070 XT - 22,894 points
-
bez5dva
Member
такая кайфовая, что даже щас на 3080 там фпс иногда до 80 просаживается в фхд, а на чем играли люди в 2016 без апскейлера, когда она вышла?Earanak: ↑ 24.12.2024 01:39 Эх... Вот были времена до 2019, когда ни FSR ни DLSS не было.
-
Earanak
Member
bez5dva, главное что Remedy не изменяет традициям и в Alan Wake 2 они смогли повторить этот 'успех'
-
man1242
Member
Не стоит путать людей, у амд особенно у рдна3 есть оптические ускорители которые в задачах ии могут составить конкуренцию но иза сложности реализации в плане конкурентов отстают в программной части, поэтому и ставлю свое утверждение что могут просто отказаться от данной модели в угоду упрощения и стандартизации софтаtaras_cs: ↑ 24.12.2024 01:03Це фізично неможливо через потребу у спецблоках.vsx: ↑ 23.12.2024 23:19 Думаю FSR 4 везде будет работать. Про 3.1 тоже говорили про ограничения, по факту их нет. Xess кстати тоже ml-based и везде работает.
Але Інтелу вдалося зробити дві вдалі версії XeSS - з блоками та без. Бажаємо АМД повторити цей успіх.
-
taras_cs
Member
Якась дивна назва. Ви впевнені, що саме так називають?man1242: ↑ 24.12.2024 06:59у амд особенно у рдна3 есть оптические ускорители которые в задачах ии могут составить конкуренцию но иза сложности реализации в плане конкурентов отстают в программной части
Процесори АМД з AI добре працюють, якщо правильно реалізувати в софті:
-
Yaroslav308
Member
Earanak: ↑ 24.12.2024 01:39 Какая же кайфовая картинка была например в Quantum Break, прям вкуснотища
Вся соль в том, что ремеди пришлось запилить свой апскейлер, чтобы оно хоть как-то работало.bez5dva: ↑ 24.12.2024 03:58 а на чем играли люди в 2016 без апскейлера, когда она вышла?
-
Azerty
Member
У нивидиа будет 12 гигабайт врамman1242: ↑ 23.12.2024 16:41Ограничение нового фср на новых картах это будет выстрел себе в ногу, многие просто докинут эти 50-100$ и купят нвидиа туже 5070Lekrs: ↑ 23.12.2024 16:39 Перепис амдбоів оголошую відкритим
Відправлено через 1 хвилину 53 секунди:
12 гигабайт можно брать только если это затычка, средние карты должны быть от 16 и вышеAzerty: ↑ 24.12.2024 16:59У нивидиа будет 12 гигабайт врамman1242: ↑ 23.12.2024 16:41
Ограничение нового фср на новых картах это будет выстрел себе в ногу, многие просто докинут эти 50-100$ и купят нвидиа туже 5070
-
zalizo_org
Member
Є новини. Проект ZLUDA, який в середньому дає аналогічну швидкість виконання коду nVidia на картах AMD. https://github.com/vosen/ZLUDAGelonyrum: ↑ 23.12.2024 17:56 Трішки офтопу. Там ніби як розроблявся ретранслятор з куда на радеонівські технології, є в когось якісь новини з цього приводу?