S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl оновлено до версії 1.0.1

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
AlSaintUk
Member

Повідомлення

already_over: 30.11.2024 20:20
AlSaintUk: 30.11.2024 17:41

Так, чего ж ты не почитал 100500 форумов не накатил 20 модов чтобы пройти игру. Ты шо не патриот, шо тут божественную игру обсыраешь? И вообще ты не правильно драйвера поставил как выше тут уникумы пишут.
не переживай, дай бог чебурнет подключат, возьмешь талон на 122 гигабайт интернета и расскажешь нам тут про божественную игру, патриотизм и все остальное)
Что ты несешь? Сказочный

Отправлено спустя 48 секунд:
YumaX: 30.11.2024 20:33 Це триндець, після двох онов, трохи побігав і рубануло світло не по графіку, заходжу в гру, сейвів нема :eek: , що робити?
Написать позитивный отзыв про сталкер 2
Kib
Member

Повідомлення

YumaX: 30.11.2024 20:33Це триндець, після двох онов, трохи побігав і рубануло світло не по графіку, заходжу в гру, сейвів нема :eek: , що робити?
Ви не перші, в мене таке було, але повезло що на початку гри, і перепроходити довелось не більше години. Чув про таку проблему у знайомого, він якось витягнув 1 сейв, але я не питав як, гугліть.
GipeR
Member

Повідомлення

Стало прям намного лучше, даже вроде стрельбу подправили.
Donate
Member

Повідомлення

YumaX: 30.11.2024 20:33 Це триндець, після двох онов, трохи побігав і рубануло світло не по графіку, заходжу в гру, сейвів нема :eek: , що робити?
хбокс? там їх хмарові сейви можуть легко перезаписати тобі :rotate:

В стімі наприклад сейви шукай тут...
AppData\Local\Stalker2\Saved\Steam\SaveGames\Data
Якщо там є свіжі методом підміни зроби, робиш самий новий сейв, а той що в тебе є з точно таким же імям перезаписуеш новий і завантажуеш його
Азазелло
Junior

Повідомлення

GipeR: 30.11.2024 20:53 Стало прям намного лучше, даже вроде стрельбу подправили.
Ну не знаю...вчора обновилась гра,зразу замітив,що баланс полагодили:раніше проходив квести дуже легко,бо боти і мутанти були деревяні.Зараз боти стріляють дуже влучно,тільки вийшов з локації в повній готовності-справна зброя,костюм після ремонту.патронів вдосталь-і зразу попав на групу бандитів.Потратив купу патронів та аптечок,а після сутички виявилось ,що на трупах по 3-4 патрони.Не встиг відійти 50 метрів-пара кровососів напала-потратив решту патронів.Через 100 метрів-тушканчики обсіли в чистому полі-на них ще й пістолетні набої витратив.А там наступний квест-штурм Дуги разом з Шрамом проти Варти.От я і пришкандибав на той штурм в покоцаному костюмі.поламаною зброєю та без набоїв...Весело :) Хоча.воно так і цікавіще,
Геральт
Member

Повідомлення

Так сейви в хмарі, що їм те світло. Кілька разів так само рубали під час гри. Сейви живі.

По патчам: кабан з 2х пострілів. Кровосос якось також легше. Грошей - хоч греблю гати. Броніки почали сипатись з ворогів частіше. То вже ніфіга не виживач.
Востаннє редагувалось 30.11.2024 21:07 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
YumaX
Member

Повідомлення

Геральт
В мене не живі, поки гуглю, я не один, є метод, пробую...
Grava
Member

Повідомлення

Щось кровососів перенерфили. 4 шоти з сайги за пару секунд та він мертвий. Якась фігня :-/
mult
Member

Повідомлення

_Andrik_
Не знаю за всі ігри, вмикав hdr у елден рінг, картинка преображається і стає просто чудовою.
Правда дибіли разраби прикрутили не відключаєму вінєтку і хроматичну аберацію, що дуже портить картинку.
Приходиться вимикати модами.
Всім разрабам хто робить тупо не вимикаєму в настройках хроматичну аберацію, бажаю самим так бачити світ все життя.

Відправлено через 5 хвилин 16 секунд:
Геральт
Роблять як і перші частини, тупо такі в які без модів не цікаво грати.
Почали нормально в плані геймплею, а тепер роблять фігню.
Можна ж нерфити все, але на нижчих рівнях складності, а максимальний балансити під хардкор.

Відправлено через 43 секунди:
Треба написати їм з побажаннями, бо це не діло
YumaX
Member

Повідомлення

YumaX: 30.11.2024 20:33Це триндець, після двох онов, трохи побігав і рубануло світло не по графіку, заходжу в гру, сейвів нема , що робити?
фух, відновив, 56 годин :censoured: :horror:
waryag
Member

Повідомлення

Ще один такий патч і можна думати про гру.
mult: 30.11.2024 21:16Роблять як і перші частини, тупо такі в які без модів не цікаво грати.
Можна ж нерфити все, але на нижчих рівнях складності, а максимальний балансити під хардкор.
А хардкор це обов'яково пиляння кілометрових полосок ХП?
Earanak
Member

Повідомлення

Хардкор это когда ты выпиваешь 25 бутылок воды подряд что бы дотопать с вагоном лута до деревни :lol:
Ghody
Member

Повідомлення

_Andrik_: 30.11.2024 19:59
stoned: 30.11.2024 19:33 Ghody
Підтримаю, на більшості стареньких моніків з HDR10 замість HDR отримаєш сіру мазанину.
Як на мене HDR взагалі шляпа в іграх , та й здебільшого в кіно , якщо це не аватар чи демо ролики вилизані.
І так , відчуваю що посипляться коментарі про OLED бла бла бла . Якщо в вихідному матеріалі це не передбачено , то в багатьох випадках це м'яко кажучи, лайно.
Так , бачив і вимикав той сраний HDR .
hdr был реализован максимально тупейшим образом. вместо всяких мета файлов и индивидуальных настроек под каждый файл надо было всего-лишь сделать расширение цветности при кодировании. чтобы любая софтина знала, что диапазон не до 256 бит, а в этом случае 1024 бита и строй шкалу в меру способности экрана и не парь мозг юзеру

Отправлено спустя 2 минуты 59 секунд:
waryag: 30.11.2024 21:27 Ще один такий патч і можна думати про гру.
mult: 30.11.2024 21:16Роблять як і перші частини, тупо такі в які без модів не цікаво грати.
А хардкор це обов'яково пиляння кілометрових полосок ХП?
именно что нет. меня на старте выбесило то, что из калаша в голову в упор по врагу без шлема надо 8 выстрелов на минимальной сложности, а по какой-то собаке десяток выстрелов из дробовика. поставил мод который исправляет коэффициент брони не трогая хп и в один момент баланс стал нормальным. а с патчем и разрабы тоже самое исправили (зачем они так релизнули - непонятно)

Отправлено спустя 4 минуты 22 секунды:
и ещё одно - стелс в игре. его требуют, даже глушитель дают, но механика стелса не работает абсолютно. нельзя ни вырубить, ни заблокировать врага, они всегда видят фонарик, а пнв не существует
phobosse
Member

Повідомлення

Цікаво, у мене одного після патчів Прип'ять крива стала ? відходиш від Енергетика і він починає зникати. Або відвернешся від будівлі, а потім різко повернешся і бачиш як вона починає заново відмальовуватись. Та і взагалі Прип'ять на фоні інших локацій якийсь не айс, все не надто деталізоване, дерева взагалі стрьомні.
спойлер
Зображення
Зображення
MaxZema
Member

Повідомлення

YumaX: 30.11.2024 21:25
YumaX: 30.11.2024 20:33Це триндець, після двох онов, трохи побігав і рубануло світло не по графіку, заходжу в гру, сейвів нема , що робити?
фух, відновив, 56 годин :censoured: :horror:
А як ти відновив свої сейви?
Ghody
Member

Повідомлення

phobosse: 30.11.2024 21:45 Цікаво, у мене одного після патчів Прип'ять крива стала ? відходиш від Енергетика і він починає зникати. Або відвернешся від будівлі, а потім різко повернешся і бачиш як вона починає заново відмальовуватись. Та і взагалі Прип'ять на фоні інших локацій якийсь не айс, все не надто деталізоване, дерева взагалі стрьомні.
спойлер
Зображення
Зображення
не только припять. так прогрузилось в первую минуту после катсцены
Вкладення
Screenshot 2024-11-30 172122.jpg
Martix
Member

Повідомлення

Шейдеры после обновления имейте привычку перекомпелировать, чтобы таких проблем небыло.
YumaX
Member

Повідомлення

MaxZema: 30.11.2024 21:47А як ти відновив свої сейви?
Копіюємо папку Stalker 2 з Local, далі видаляємо її і починаємо нову гру, пропускаємо інтро і зберігаємось через сейв, а не ф5, виходимо, в нову папку Stalker 2 копіюємо старі сейви, новий сейв видаляємо скопіювавши його назву, підставляємо його назву в старі сейви по порядку хронології, в мене на другому, старому сейві все вийшло!
Якщо що, є відео на ютуб і не одне!

Відправлено через 1 хвилину 56 секунд:
phobosse: 30.11.2024 21:45Цікаво, у мене одного після патчів Прип'ять крива стала ?
До патчів в мене окрім дрібних багів все було ок, а зараз сюжетні глючать :weep:
avuremybe
Member

Повідомлення

avuremybe: 30.11.2024 20:12
Nutbar: 30.11.2024 17:14 Так не має бути. Я отут кидав посилання на відео, якраз в hdr записане. Якщо воно теж червоне, то дивіться налаштування монітору. Якщо ж ні, то налаштування гри, може якось не так налаштовані яскравість, гамма, контраст тощо. Там насправді не так багато налаштувань...

Ви пропонуєте перед кожним квестом читати спойлери і інструкції з правильного проходження?
Ні, відео навпаки якесь супер висвітлене.

Стосовно інструкцій - ні, не пропоную я на все під ряд читати спойлери. Але коли дізнався, що існують баги з блокуванням проходження - то відповідні рекомендації почитав.
Тут кожен сам для себе вирішує - дізнатись порядок дій, чи залишитись без проходження.
А до чого там спойлери - взагалі не знаю. Є якісь двері, які заблокуються якщо взяти предмет раніше потрібного моменту. В чому момент спойлінгу? Що в бункера двері існують?
Крутив усі налаштування. Прийшов до висновку, що там контраст занадто сильно викручений по дефолту.
Ektalion
Member

Повідомлення

Купити ДБЖ.
Відповісти