Відбувся реліз S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Earanak
Member

Повідомлення

Барбарис, ааа, так это со мной что то не так выходит. Блин, точно !
А то я сначала не понял, спасибо. Это ведь все меняет.
fatality
Junior

Повідомлення

Вчора десь о 18:40 запустив завантаження і пішов з собакою гуляти. Хвилин за 40 повернувся, вже можна грати (ланет). Так, шейдери якось довго компілювалися, ну то лише вперше. Налаштування виставило всі епічні, але дисплей чомусь 2560х1440 і не можна змінити, хоча в мене 4К. Intel 11700, 64 Gb ram, Intel Arc 770 16Gb. Все гарно, але іноді здається фрізило. Пограв 28 хвилин, бо ще справи були. Може сьогодні буде більше часу. Так, треба налаштувати комірки швидкого доступу і дійсно дратує закривання інвентаря ескейпом. Треба звикати...
Востаннє редагувалось 21.11.2024 09:03 користувачем fatality, всього редагувалось 2 разів.
Барбарис
Member

Повідомлення

Earanak, звісно з тобою.
:facepalm:
Прорив периметру, вбиті військові, науковці та вскрита наукова станція, зник дорогий та ексклюзивний прилад. Звісно військових підняли по тривозі, наставили постів і через страх у ворожому середовищі вони в усіх стріляють. Цілком можливо, що далі по сюжету кіпіш спаде.
Як ні, то треба не чіпати їх або чекати модів.
анти__бот
Member

Повідомлення

На стім дек все на мінімум 20-22 кадри :gigi:
waryag
Member

Повідомлення

dr31k0: 20.11.2024 19:11При тому при кожному запуску гри....

UPD хоча 2й раз було швидше, але таке враження що я запускаю з пентіума 3ого 1000 МГц...
Взяли приклад з ГОВР!

Відправлено через 26 секунд:
Месіах в захваті!
BiggiN
Junior

Повідомлення

Кто играет, подскажите, нет ли ощущения желейности в управлении и прицеливании? Толи игра такая, толи мой 5600 не вывозит. Из шутеров я сейчас играю только в колду, так там отклик моментальный, в отличии от сталкера.
Earanak
Member

Повідомлення

BiggiN, у меня такое - есть. Тоже играю в BO6 сейчас и в Сталкера. В моем случае я так полагаю это из за низкого 1% и 0.1% редких событий (в районе ~70 FPS) и работы Фреймгена который гонит до 150-160FPS. Выходит игра плавной ощущается под герцовку монитора но все будто немного в киселе. Но терпимо, лично для меня. На контрасте с Колдой конечно разница ощущается значительно. Но тут и геймплей более вязкий и неторопливый. Мне в общем не мешает, привык быстро к этому :dontknow:
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Якась трава розмита місцями і картинка пливе від центра, хтось помічав? :puzzle:
спойлер
Але довге то скачування було :gigi:
Пограв перед сном до годинки, пройшов пролог, крч GSC більше змогли чим не змогли і глобального обсьору (на зло хейтерам) не відбулося :super:
Да є мило, оптимізація не дуже, просадки фпс, але на 4060 відразу високі налаштування поставило+длсс, буду підбирати шоб в натів було 50+ фпс, а тоді длсс і шикардос пройду. Атмосфера відчувається відразу чотка, особливо діалоги - це любов :banan:
"Ну йобен бобен" коли оптимізацію завезут :lol:
Sailor Popeye
Member

Повідомлення

Earanak: 21.11.2024 10:14 BiggiN, у меня такое - есть. Тоже играю в BO6 сейчас и в Сталкера. В моем случае я так полагаю это из за низкого 1% и 0.1% редких событий (в районе ~70 FPS) и работы Фреймгена который гонит до 150-160FPS. Выходит игра плавной ощущается под герцовку монитора но все будто немного в киселе. Но терпимо, лично для меня. На контрасте с Колдой конечно разница ощущается значительно. Но тут и геймплей более вязкий и неторопливый. Мне в общем не мешает, привык быстро к этому :dontknow:
А це не може бути ніби інерція під реалізм, як в якомусь тарков чи скваді
Earanak
Member

Повідомлення

Sailor Popeye, если графон в ноль убить и отключить фреймген то все становится значительно более отзывчивым и с меньшей задержкой.
Так что нет, это не задумка геймдизайнеров.
BiggiN
Junior

Повідомлення

Earanak: 21.11.2024 10:14 BiggiN, у меня такое - есть. Тоже играю в BO6 сейчас и в Сталкера. В моем случае я так полагаю это из за низкого 1% и 0.1% редких событий (в районе ~70 FPS) и работы Фреймгена который гонит до 150-160FPS. Выходит игра плавной ощущается под герцовку монитора но все будто немного в киселе. Но терпимо, лично для меня. На контрасте с Колдой конечно разница ощущается значительно. Но тут и геймплей более вязкий и неторопливый. Мне в общем не мешает, привык быстро к этому :dontknow:
Хм, надо будет попробовать монитор понизить до 60 - 75 гц и включить вертикальную синхронизацию. В теории, это должно помочь. Я, пока, только часа 3 поиграл и на 100% не привык. Сложновато, пока, собак отстреливать)
Барбарис
Member

Повідомлення

BiggiN, сенсу в налаштуваннях треба підняти - гра занижає.
Dark_Angel3000
Member

Повідомлення

BiggiN: 21.11.2024 10:10 Кто играет, подскажите, нет ли ощущения желейности в управлении и прицеливании? Толи игра такая, толи мой 5600 не вывозит. Из шутеров я сейчас играю только в колду, так там отклик моментальный, в отличии от сталкера.
это фрейм генератор выключить нужно

но сейчас налетит куча хейтеров - что будут пяткой в грудь себя бить - что он не добавляет желе :laugh:

Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
Sailor Popeye: 21.11.2024 10:16 А це не може бути ніби інерція під реалізм, як в якомусь тарков чи скваді
ні - це так працює фрейм генератор - це плата за фейковий фпс
bigmonstr666
Member

Повідомлення

Ну що, як і очікували, багів багацько, але гра просто чудова. Бачу, що GSC працювали з любов'ю до всіх елементів гри. Тому всі на полювання, сталкери :beer:
P.s як же всі поклали вчора провайдерів, я такого просто ще не бачив, браво GSC :beer:
Earanak
Member

Повідомлення

Dark_Angel3000, отключение фреймгена ситуацию с инпутлагом не исправляет.
Проверил. Ее исправляет только нативный высокий фреймрейт на низких настройках.
А без фреймгена только хуже становится, инпут лаг остается но и плавность уходит без него.
BiggiN
Junior

Повідомлення

Барбарис: 21.11.2024 10:35 BiggiN, сенсу в налаштуваннях треба підняти - гра занижає.
сенсу подымал, не то, чтобы помогло. Вопрос не в медленном повороте ствола, а именно в задержке между нажатием кнопки или перемещения мыши и действием перса на экране. Там буквально миллисекудны, но на контрасте с блэкопсом ощущаются достаточно отчетливо.
Dark_Angel3000
Member

Повідомлення

Earanak
у меня исправляет
но я еще выключил мазню в движении ( поставил на минимум) и нвидиа рефлекс включил
Геральт
Member

Повідомлення

bigmonstr666: 21.11.2024 10:43 Ну що, як і очікували, багів багацько, але гра просто чудова. Бачу, що GSC працювали з любов'ю до всіх елементів гри. Тому всі на полювання, сталкери :beer:
P.s як же всі поклали вчора провайдерів, я такого просто ще не бачив, браво GSC :beer:
Бляха, де ви їх бачите? Можна хоч якийсь приклад для відтворення?
Holdyfolds
Member

Повідомлення

Геральт: 21.11.2024 10:47
bigmonstr666: 21.11.2024 10:43 Ну що, як і очікували, багів багацько, але гра просто чудова. Бачу, що GSC працювали з любов'ю до всіх елементів гри. Тому всі на полювання, сталкери :beer:
Бляха, де ви їх бачите? Можна хоч якийьс приклад для відтворення?
Я вчора зловив два рази падіння до 5 FPS після завантаження збереження. В першому випадку допоміг тільки повний вихід з гри, в другому випадку само пройшло через хвилини дві.
BiggiN
Junior

Повідомлення

Dark_Angel3000: 21.11.2024 10:39
BiggiN: 21.11.2024 10:10 Кто играет, подскажите, нет ли ощущения желейности в управлении и прицеливании? Толи игра такая, толи мой 5600 не вывозит. Из шутеров я сейчас играю только в колду, так там отклик моментальный, в отличии от сталкера.
это фрейм генератор выключить нужно

но сейчас налетит куча хейтеров - что будут пяткой в грудь себя бить - что он не добавляет желе :laugh:

Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
Sailor Popeye: 21.11.2024 10:16 А це не може бути ніби інерція під реалізм, як в якомусь тарков чи скваді
ні - це так працює фрейм генератор - це плата за фейковий фпс
Ну это первая игра, где я включил fsr, так что сложно что-то сказать. Но сразу запустил игру в нативе, было около 45-50 фпс в прологе, так желейность была не меньше. Вечером попробую в нативе с минимальными настройками. Проверю, изменится ли что-то.
Відповісти