Останні статті і огляди
Новини
Steam отримає новий офіційний контролер, але не від Valve
-
KimRomik
Member
Предлагаю обсудить Steam отримає новий офіційний контролер, але не від Valve
тільки МнК, тільки класика, тільки хардкор...
тільки МнК, тільки класика, тільки хардкор...
-
Grava
Member
KimRomik
На дивані не зручно з мнк
На дивані не зручно з мнк
-
Prescott
Member
Блютуз?
-
zalizo_org
Member
Трохи нагадує Stadia. Розчаровує хрестовина як в NES.
Відправлено через 8 хвилин 38 секунд:
Відправлено через 8 хвилин 38 секунд:
Або триметровий Type C. Кому що подобається. Я обожнюю BluetoothPrescott: ↑ 27.06.2024 11:26 Блютуз?
-
Prescott
Member
У хбокс пада есть 2.4 гц свисток, на кой тот блютуз надо?zalizo_org: ↑ 27.06.2024 12:00Або триметровий Type C. Кому що подобається. Я обожнюю Bluetooth
-
zalizo_org
Member
В мене XBOX Series падік. В комплекті немає свистка (потрібно за потреби купувати окремо). Перевага свистка тільки в одному на мій погляд - це працюючий коректно індикатор батареї пада у Windows. Все решта ліпше з Bluetooth.Prescott: ↑ 27.06.2024 12:10У хбокс пада есть 2.4 гц свисток, на кой тот блютуз надо?zalizo_org: ↑ 27.06.2024 12:00Або триметровий Type C. Кому що подобається. Я обожнюю Bluetooth
-
Prescott
Member
В низкой задержке сигнала.zalizo_org: ↑ 27.06.2024 12:17Перевага свистка
-
lokkiuni
Member
Отдельный прикол BT-мышки, если быстро шевелить влево-вправо - можно аж в противоход качать. При том те же мышки по lighting или как там логитеховские 2.4 называются работают без ощутимых задержек (ну, по крайней мере с моей не-киберкотлетной реакцией). "Обычный" пользователь при том вообще разницу не видит...Prescott: ↑ 27.06.2024 12:19 В низкой задержке сигнала.
С другой стороны - на сколько помню, джойстики wii по бт работают и в ус не дуют, задержек не замечено.
-
unique-neon
Member
Візуально оцінючи геймпад, можливо буде не зручно, що старт і меню знаходяться зверху геймпада, а під ними якісь вай фай та три крапки
Також на новому боксовому геймпаді зацінив нову хрестовину, відчутно зручніша ніж на xbox one (втім він зручніший для мене у всьому іншому окрім хрестовини). А в цього пада хрестовина якраз схожа на xbox one.
Гіроскоп можливо був би прикольним рішенням, але так як не стандарт, то навряд матиме широку підтримку.
Також на новому боксовому геймпаді зацінив нову хрестовину, відчутно зручніша ніж на xbox one (втім він зручніший для мене у всьому іншому окрім хрестовини). А в цього пада хрестовина якраз схожа на xbox one.
Гіроскоп можливо був би прикольним рішенням, але так як не стандарт, то навряд матиме широку підтримку.
-
kairo
Member
Я використовую свій хбокс геймпад із рідним свистком, бо із БТ працює не дуже стабільно чомусь. При чому, що на старому ПК із юсб БТ, що на новому із БТ в материнці.zalizo_org: ↑ 27.06.2024 12:17В мене XBOX Series падік. В комплекті немає свистка (потрібно за потреби купувати окремо). Перевага свистка тільки в одному на мій погляд - це працюючий коректно індикатор батареї пада у Windows. Все решта ліпше з Bluetooth.
-
unique-neon
Member
Мабуть залежить від адаптера чи антени. Зараз зі свистком, але раніше на блутуз кілька років був без проблем. Зв'язок був навіть через кімнату.kairo: ↑ 27.06.2024 15:20працює не дуже стабільно чомусь
-
zalizo_org
Member
Може і це теж для когось важливо. Просто я такий ґеймер, що мені це на ігровий процес справляє білянульовий вплив.Prescott: ↑ 27.06.2024 12:19В низкой задержке сигнала.zalizo_org: ↑ 27.06.2024 12:17Перевага свистка
Відправлено через 6 хвилин 10 секунд:
Юзаю біля року. Весь час тільки Bluetooth. В РС втановлена карта РСІ-е intel AX210 (Wi-Fi 6E + Bluetooth 5.3). Антенки позаду корпусу. Коннектиться за 2-3 секунди, жодного разу з'єднання нестабільністю не страждало.kairo: ↑ 27.06.2024 15:20Я використовую свій хбокс геймпад із рідним свистком, бо із БТ працює не дуже стабільно чомусь. При чому, що на старому ПК із юсб БТ, що на новому із БТ в материнці.zalizo_org: ↑ 27.06.2024 12:17
В мене XBOX Series падік. В комплекті немає свистка (потрібно за потреби купувати окремо). Перевага свистка тільки в одному на мій погляд - це працюючий коректно індикатор батареї пада у Windows. Все решта ліпше з Bluetooth.
-
unique-neon
Member
^^ те саме з AX200
-
DuckRider
Member
Крестовина мусор, хбокс лейаут терпеть не могу. Сколько позиций у сосков по оси не понятно
-
KudzoSt
Member
Если подключать один геймпад, то плюсы свистка возможно и не заметны.zalizo_org: ↑ 27.06.2024 12:17В мене XBOX Series падік. В комплекті немає свистка (потрібно за потреби купувати окремо). Перевага свистка тільки в одному на мій погляд - це працюючий коректно індикатор батареї пада у Windows. Все решта ліпше з Bluetooth.
Тоже подключал к компу по БТ, но когда купил второй геймпад, оба стали глючить во время игр. Например, во время гонки "залипал" поворот.
Докупил свисток и с ним сейчас уже 3 геймпада одновременно работают без проблем.
-
Melki
Member
есть, только он БлютузPrescott: ↑ 27.06.2024 12:102.4 гц свисток
Отправлено спустя 46 секунд:
еще там звук передает и очень неплохой звукzalizo_org: ↑ 27.06.2024 12:17Перевага свистка тільки в одному на мій погляд
-
longaro
Junior
Если опять будут проблемы со стиками то это очередной мусор ... Уже травма психологическая когда вижу любой пад .. Так и думаю как эти сраные стики там дергаются в нулевом положении или клонятся внезапно куда-то пфф
-
DuckRider
Member
8bitdo ultimate bluetooth controller купи. Там датчик хола. Минусы: 36 позиций по оси вместо 125 у обычных падов типа соньковского и майковскогоlongaro: ↑ 28.06.2024 19:48 Если опять будут проблемы со стиками то это очередной мусор ... Уже травма психологическая когда вижу любой пад .. Так и думаю как эти сраные стики там дергаются в нулевом положении или клонятся внезапно куда-то пфф
-
longaro
Junior
Симпотный , только редкий и вопрос по софту , как он отображается в Панели Управления , а то обычно два устройства плохо влияют на некоторые покатулки , им только Микрософт контроллер нужен , безпроводное устройство мешает и висит в списке вызывая баги .. Его надо скрывать , короче только тестить и методом тыка все узнавать . Ну и интересно насколько он проигрывает по этим позициям обычным стикам , сильно ли это заметно .DuckRider: ↑ 28.06.2024 20:388bitdo ultimate bluetooth controller купи. Там датчик хола. Минусы: 36 позиций по оси вместо 125 у обычных падов типа соньковского и майковскогоlongaro: ↑ 28.06.2024 19:48 Если опять будут проблемы со стиками то это очередной мусор ... Уже травма психологическая когда вижу любой пад .. Так и думаю как эти сраные стики там дергаются в нулевом положении или клонятся внезапно куда-то пфф
-
Nutbar
Member
Спробуйте оновити прошивку геймпада. В мене з коробки по блютуз погано працював серіес геймпад, а після оновлення навіть з іншої кімнати жодного розриву.kairo: ↑ 27.06.2024 15:20Я використовую свій хбокс геймпад із рідним свистком, бо із БТ працює не дуже стабільно чомусь. При чому, що на старому ПК із юсб БТ, що на новому із БТ в материнці.zalizo_org: ↑ 27.06.2024 12:17
В мене XBOX Series падік. В комплекті немає свистка (потрібно за потреби купувати окремо). Перевага свистка тільки в одному на мій погляд - це працюючий коректно індикатор батареї пада у Windows. Все решта ліпше з Bluetooth.
Оновити можна за допомогою цієї апки https://apps.microsoft.com/detail/9nblggh30xj3