Noctua підготувала кріплення для встановлення кулера NH-D15 G2 зі зміщенням на процесори Intel LGA1851

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Noctua підготувала кріплення для встановлення кулера NH-D15 G2 зі зміщенням на процесори Intel LGA1851

Які великі показники зниження. Маркетинг нічого більше. А ось зламати плату таким чином буде простіше.
proos
Member

зачем? скоро новый сокет :D
ASTON
Member

Топова система канєш.
Але я якось як купив D15S років 9 тому назад за 100$, так і сиджу на ньому.
Ото вірно, що передумав тоді водянку брать. Взяв раз Noctua і воно працює вже десятиріччя без втручань.
Megaclite
Member

ASTON: 09.05.2025 13:35 Топова система канєш.
Але я якось як купив D15S років 9 тому назад за 100$, так і сиджу на ньому.
Ото вірно, що передумав тоді водянку брать. Взяв раз Noctua і воно працює вже десятиріччя без втручань.
Так це любий нормальний кулер, а не тільки Noctua
В мене є Prolimatech Megahalems, працює вже 15 років і стає на на любий сокет intel
Prolimatech Megahalems — пополнение в ряду high-end-кулеров
qziua
Member

:facepalm: У цих холодильників є ще й найгарячіше місце? 265kf Prime lc 360 5.5/4.9/40/32/32 - 29C idle, 75-86C full load :lol:

Відправлено через 49 хвилин 8 секунд:
Любой комент о том, как на данный момент обстоят дела у "несчастных* владельцев Core Ultra, максимум через 1 мин награждается кучей минусов от обиженных любителей красного гов*еца :lol:
Creature4O
Member

У мене Thermaltake з 2004го працює, переїзджає з сокета на сокет. Зараз на АМ3+ стоїть
спойлер
Изображение
Added in 3 minutes 7 seconds:
qziua
Все так! Особливо добре справи у власників лаптопів на інтелах з 9го і до останнього покоління включаючи Ваш улюбленний коре ультра :rotate:
zalizo_org
Member

Megaclite: 09.05.2025 14:07Так це любий нормальний кулер, а не тільки Noctua
як сказати... я купив Noctua NH-D15 G1 в 2017. За цей час мені безкоштовно надіслали комплекти кріплень AM4, LGA1700 а також пружинки для третьої вертушки. Не думаю що такий сервіс забезпечує будь який виробник.
proos
Member

zalizo_org
а высылают прямо из за бугра или через представителей у нас?
как это работает?
shatun
Member

Megaclite: 09.05.2025 14:07 Так це любий нормальний кулер, а не тільки Noctua
В мене є Prolimatech Megahalems, працює вже 15 років і стає на на любий сокет intel
Prolimatech Megahalems — пополнение в ряду high-end-кулеров
Плюсую - мені той самий Prolimatech, але Rev.C, гарно прослужив багато років аж до s1200.
На жаль я не придумав, як його далі цього сокету встановлювати. З ним були лише кріплення до s1366, s11хх (підходить до s1200), та s2011.
Є ноу-хау до s1700 чи все зводиться до якогось чаклунства над бекплейтом?
zalizo_org
Member

proos: 09.05.2025 20:40а высылают прямо из за бугра или через представителей у нас?
как это работает?
Мені висилали всі 3 рази з Відня. Зі свого боку треба мати чек покупки, де є кулер ноктуа який підпадає під програму (в випадку АМ4/АМ5 це були майже всі їхні кулери починаючи від 2005 року випуску), далі треба було заповнити форму зі своєю поштовою адресою і додати файл з фоткою чека на кулер (не важливо чи він на гарантії) і чека на материнську плату з новим сокетом. Ця безкоштовна розсилка діє обмежений час, поки сама Ноктуа не наситить ринок, на якому вільно купити такі перехідники можна просто в найближчому магазині. Це як правило 1-2 місяці з момента реліза платформи.

* В 2017-му було достатньо просто фотографії кулера з папером на якому вказане твоє ім'я і дата зйомки (на релізі АМ4 я так і сфотографував).

Ну і через 6-12 днів приходить посилка.
Аціо
Member

d15 пропрацював в мене майже 9 років все ідеально, ну крім розмірів звичайно.
Але деякий час потому замінив обидва на thermalright phantom spirit, тепер згори у корпусі став 200мм вентилятор, та взагалі все досить компактно, а охолоджує не гірше за d15, як бонус продавши свої d15 без доплати придбав нові thermalright. Вийшло що d15 гарному стані пішли по 70 баксів за шт, а нові thermalright придбав за 55.
Отож дякую Noctua що вони такі надійні та гарні що майже не втрачають в ціні, та не ламаються, мають гарний попит. :gigi:
daesz
Member

zalizo_org: 09.05.2025 19:49
Megaclite: 09.05.2025 14:07Так це любий нормальний кулер, а не тільки Noctua
як сказати... я купив Noctua NH-D15 G1 в 2017. За цей час мені безкоштовно надіслали комплекти кріплень AM4, LGA1700 а також пружинки для третьої вертушки. Не думаю що такий сервіс забезпечує будь який виробник.
Дельта від ціни переплаченої за ноктуа у порівннні з якимось термалрайтом якраз покрили б витрати на кріплення і пружини які по 100-200 грн коштують на умовному алі чи олх. І не треба нічого заповняти, фотографувати чи спішити, щоб в 1-2 місяці вкластись.
Vlaad13
Member

Фанати нокти платять дві ціни за кулер - а потім радіють що їм пружину поштою надіслали :lol:
zalizo_org
Member

daesz: 10.05.2025 09:29Дельта від ціни переплаченої за ноктуа у порівннні з якимось термалрайтом якраз покрили б витрати на кріплення і пружини які по 100-200 грн коштують на умовному алі чи олх.
Кожен для себе вирішує як кому краще.

Я для себе вирішив купити топовий кулер і кайфувати від нього багато років, отримуючи преміальну якість і сервіс від виробника. Отримуючи на пряму лабораторні заміри параметрів роботи вертушок. Саме смішне що я якщо зараз продавав би його окремо, а комплекти кріплень окремо, то отримав би більше ніж заплатив. Тобто купувати Noctua ще й профітно. Інша справа що я його продавати не збираюся бо досі мене неймовірно тішить мій вибір.

Він в мене перекочував з LGA115Х на AM4, а з нього на LGA1700. Якщо випустять новіший сокет, несумісний з існуючими кріпленнями, то з величезною імовірністю мені знов надішлють фірмовий комплект кріплень.

Але кому подобається Thermalright - це теж один з варіантів. Юзайте на здоров'я і отримуйте задоволення. :beer:
my4a4oc
Member

zalizo_org: 09.05.2025 23:05
proos: 09.05.2025 20:40а высылают прямо из за бугра или через представителей у нас?
как это работает?
Мені висилали всі 3 рази з Відня. Зі свого боку треба мати чек покупки, де є кулер ноктуа який підпадає під програму (в випадку АМ4/АМ5 це були майже всі їхні кулери починаючи від 2005 року випуску), далі треба було заповнити форму зі своєю поштовою адресою і додати файл з фоткою чека на кулер (не важливо чи він на гарантії) і чека на материнську плату з новим сокетом. Ця безкоштовна розсилка діє обмежений час, поки сама Ноктуа не наситить ринок, на якому вільно купити такі перехідники можна просто в найближчому магазині. Це як правило 1-2 місяці з момента реліза платформи.

* В 2017-му було достатньо просто фотографії кулера з папером на якому вказане твоє ім'я і дата зйомки (на релізі АМ4 я так і сфотографував).

Ну і через 6-12 днів приходить посилка.
Чек про купівлю не обвязково мати, навіть коробку, голове сам кулер сфотографувати і проц або мат плату з сокетом на який потрібно кріплення, неділі дві тому заказував на s1700, днів за 10 дійшло
так фоткав
спойлер
Изображение
zalizo_org
Member

my4a4oc: 10.05.2025 15:54Чек про купівлю не обвязково мати, навіть коробку, голове сам кулер сфотографувати і проц або мат плату з сокетом на який потрібно кріплення, неділі дві тому заказував на s1700, днів за 10 дійшло
так фоткав
Коли я собі замовляв кріплення, там була інструкція. Я чітко слідував їй. Просто фото чека кулера (в теорії підійшов би і скріншот) + скріншот зі сторінки замовлення інтернет магазина з материнкою. Тобто клопотів на 3 хвилини.

До слова не знав що досі можна замовляти безкоштовно. :up:
Ответить