Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
snapdragon999
Member

Повідомлення

GreenMile: 09.05.2025 12:02
snapdragon999: 09.05.2025 11:58

Я не говорил что самсунг хуже, а про проц сказал что чем совершеннее тем лучше. Понятно дело что не только от проца зависит, но лучше чтоб он был наиболее навороченный.
А, ну нарешті ми дійшли до розуміння, що кращий проц не гарантує кращі споживчі якості і можливості телефону і розглядати його окремо від всього іншого неможливо. Амінь.
Так не надо говорить что китайские флагманы это хлам или шлак, ничем они не хуже западных брендов, есть как свои плюсы так и минусы, по совокупности факторов они отличные. А то что тот челик себе навтыкал что там все плохо, а в пикселе лучше - то его точка зрения чисто, далекая от истины.
7mindfields
Member

Повідомлення

Vlaad13: 09.05.2025 12:01 Моторола добре оптимізує тільки флагмани, а на моделі подешевше забиває болт. :weep:
Кулсторі, у мото (тобто леново) всрата софтверна підтримка на всіх рівнях (там нормальною практикою вважається годування нефанатів тільки оновами безпеки впродовж року після релізу, при наявних актуальних проблемах), байдуже флагман це чи бюджетний смартфон
Востаннє редагувалось 09.05.2025 12:37 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
GreenMile
Member

Повідомлення

Vlaad13: 09.05.2025 12:01 На рахунок батареї можу дописати
Був Ксяомі 10 з 5000 батареєю, купив моторолу з 6000 думав буде автономніше - а воно те саме майже :lol:
Вже потім взнав що Моторола добре оптимізує тільки флагмани, а на моделі подешевше забиває болт. :weep:
Ну моторола ще туди-сюди G60 десь 3 дні держав новий, при тому, що він досить дешевий був, а от я колись улєфон розглядав з батареєю 10000, так там взагалі треш, воно тримало менше ніж будь який середняк с 4500 :lol:

Відправлено через 3 хвилини 38 секунд:
7mindfields: 09.05.2025 12:32
Vlaad13: 09.05.2025 12:01 Моторола добре оптимізує тільки флагмани, а на моделі подешевше забиває болт. :weep:
Кулсторі, у мото (тобто леново) всрата софтверна підтримка на всіх рівнях (там нормальною практикою вважається годування нефанатів тільки оновами безпеки впродовж року після релізу, при наявних актуальних проблемах), байдуже флагман це чи бюджетний смартфон
От тільки всратій моторолі андороїд 15 завезли десь на півроку раніше ніж невсратому самсунгу :laugh:
Ох уж еті сказкі, ох уж еті сказочнікі (с)
7mindfields
Member

Повідомлення

GreenMile: 09.05.2025 12:40
7mindfields: 09.05.2025 12:32 Кулсторі, у мото (тобто леново) всрата софтверна підтримка на всіх рівнях (там нормальною практикою вважається годування нефанатів тільки оновами безпеки впродовж року після релізу, при наявних актуальних проблемах), байдуже флагман це чи бюджетний смартфон
От тільки всратій моторолі андороїд 15 завезли десь на півроку раніше ніж невсратому самсунгу :laugh:
Як це корелює з тим, що користувачі можуть більше року чекати на критичні багфікси? Аргументація на рівні безкоштовного зарядного пристрою в комплекті з китайфоном, ой вей, лайново це ж теж китайський підвал з відповідним рівнем пз
GreenMile
Member

Повідомлення

7mindfields: 09.05.2025 12:48
GreenMile: 09.05.2025 12:40 От тільки всратій моторолі андороїд 15 завезли десь на півроку раніше ніж невсратому самсунгу :laugh:
Як це корелює з тим, що користувачі можуть більше року чекати на критичні багфікси? Аргументація на рівні безкоштовного зарядного пристрою в комплекті з китайфоном, ой вей, лайново це ж теж китайський підвал з відповідним рівнем пз
Для початку визначте, шо таке "критичні багфікси"? У мене телефон поки 7 місяців тому я рік ще не чекав, та й навіть не знаю, чого саме я повинен був чекати. З коробки відро було 14, оновився до 15 він майже одразу, з тих пір особисто я ні на які фікси не чекаю. Оновлення безпеки приходять регулярно.
З іншого боку, флагман самсунга оновився до 15 відра 2 дні тому. Який висновок я маю зробити як пересічний юзер телефонів?
7mindfields
Member

Повідомлення

GreenMile: 09.05.2025 12:55
7mindfields: 09.05.2025 12:48
Для початку визначте, шо таке "критичні багфікси"? У мене телефон поки 7 місяців тому я рік ще не чекав, та й навіть не знаю, чого саме я повинен був чекати. З коробки відро було 14, оновився до 15 він майже одразу, з тих пір особисто я ні на які фікси не чекаю. Оновлення безпеки приходять регулярно.
З іншого боку, флагман самсунга оновився до 15 відра 2 дні тому. Який висновок я маю зробити як пересічний юзер телефонів?
Я вже про все це писав раніше, перегріви, баги з камерою etc. Радий, що в тебе особисто не було з цим проблем, але не треба робити на цьому загальний висновок і переконувати, що в лайново якісний рівень софтверної підтримки (та ж епл постійно обсирається з апдейтами), бо це виглядає як хард копіум
GreenMile
Member

Повідомлення

7mindfields: 09.05.2025 13:05
GreenMile: 09.05.2025 12:55 Для початку визначте, шо таке "критичні багфікси"? У мене телефон поки 7 місяців тому я рік ще не чекав, та й навіть не знаю, чого саме я повинен був чекати. З коробки відро було 14, оновився до 15 він майже одразу, з тих пір особисто я ні на які фікси не чекаю. Оновлення безпеки приходять регулярно.
Я вже про все це писав раніше, перегріви, баги з камерою etc. Радий, що в тебе особисто не було з цим проблем, але не треба переконувати, що в лайново якісний рівень софтверної підтримки (та ж епл постійно обсирається з апдейтами), бо це виглядає як хард копіум
По-перше, я ніде не казав, що у леново божественна підтримка. Десь така, яка відповідає рівню їх телефонів - середня по палаті.
По-друге, "критичні" баги - це баги, які заважають користуватись телефоном за його прямим призначенням, ну там перезавантажується, зависає, кирпичиться тощо. Всяка фігня типу "іноді при старті запису відео в 4к виникає статер" - це аж ніяк не критичний баг, неприємний - так, але не критичний, тому не треба займатись маніпуляціями і підміною понять.
По-третє, мій досвід використання телефону нічим не гірший за досвід використання інших анонімусів в інтернеті, просто люди частіше пишуть щодо проблем, а не "у мене все добре". Крім того, мені немає жодного сенсу вигороджувати моторолу, для мене телефон - це просто інструмент, як викрутка, тим паче, у мене їх не один параллельно, я не фанатію як інші і мені не потрібно схвалення від оточення.
А от намагання оці кейси видати за "критичні баги" - оце і є копіум, при тому, що ви цей телефон навіть в руках не тримали, проте думку маєте. Якщо так подивитись, то мій досвід більш релевантний за ваш, бо я хоча б цей телефон маю, а ви спираєтесь виключно на те, шо десь там написано.
7mindfields
Member

Повідомлення

GreenMile: 09.05.2025 13:22 По-друге, "критичні" баги - це баги, які заважають користуватись телефоном за його прямим призначенням, ну там перезавантажується, зависає, кирпичиться тощо. Всяка фігня типу "іноді при старті запису відео в 4к виникає статер" - це аж ніяк не критичний баг
Ну перегрівається і перегрівається, не критично, бутлуп не піймав отже не критично, типовий леново експірієнс за 30к+ :lol:
В мене теж було достатньо техніки леново, щоб переконатися в тому, що їх пз це собачий кал, воно або працює із коробки, або це проблемний девайс назавжди, тротлінг t15g gen1 без перегріву, який дропав фреймрейт більш ніж двічі і який так і не пофіксили за 4 роки (в девайсі, який на релізі коштував більше $2000) яскравий приклад відношення компанії
З приводу камери - там точно був не якийсь еджкейс типу використання 4к зі статтерами
snapdragon999
Member

Повідомлення

Ану скиньте какой там адаптер хороший есть esim?
7mindfields
Member

Повідомлення

snapdragon999: 09.05.2025 14:29 Ану скиньте какой там адаптер хороший есть esim?
Нормальні телефони вже багато років цю фічу із коробки підтримують :lol:
snapdragon999
Member

Повідомлення

7mindfields: 09.05.2025 14:30
snapdragon999: 09.05.2025 14:29 Ану скиньте какой там адаптер хороший есть esim?
Надо на китайскую версию хонор мэджик 7
AlexKuzovkov
Member

Повідомлення

:lol: :lol: :lol:
YumaX
Member

Повідомлення

7mindfields: 09.05.2025 12:32Кулсторі, у мото (тобто леново) всрата софтверна підтримка на всіх рівнях (там нормальною практикою вважається годування нефанатів тільки оновами безпеки впродовж року після релізу, при наявних актуальних проблемах), байдуже флагман це чи бюджетний смартфон
Народу важко зрозуміти, що мото топ, тому і несуть таку дичину :lamer:
До цього хтось писав, що у мото взагалі туго з основами, а тепер вже обнови якісь не правильні :lol:
GreenMile
Member

Повідомлення

snapdragon999: 09.05.2025 14:52
7mindfields: 09.05.2025 14:30
Надо на китайскую версию хонор мэджик 7
Яка іронія, снап 8 еліт в чудо-телефон завезли, а eSIM, який є у кожній всратій моторолі - ні :facepalm: :lol:
moonlight49
Member

Повідомлення

GreenMile: 09.05.2025 16:35 Яка іронія, снап 8 еліт в чудо-телефон завезли, а eSIM, який є у кожній всратій моторолі - ні :facepalm: :lol:
Підкажіть будь ласка а чим вам так дорогий той eSIM , він навіть ПІН не питає при старті пристрою (а отже це мінус до security балів)?
Vlaad13
Member

Повідомлення

moonlight49: 09.05.2025 16:37
GreenMile: 09.05.2025 16:35 Яка іронія, снап 8 еліт в чудо-телефон завезли, а eSIM, який є у кожній всратій моторолі - ні :facepalm: :lol:
Підкажіть будь ласка а чим вам так дорогий той eSIM , він навіть ПІН не питає при старті пристрою (а отже це мінус до security балів)?
Якщо у вас є сімкарта - отримати від неї пін або пак код справа 5 хвилин :laugh:
Також мені дуже цікаво як ви будете розблоковувати айфон :laugh:
AlexKuzovkov
Member

Повідомлення

Vlaad13: 09.05.2025 16:54

Якщо у вас є сімкарта - отримати від неї пін або пак код справа 5 хвилин :laugh:
Серйозно? На контрактній?
Vlaad13
Member

Повідомлення

AlexKuzovkov: 09.05.2025 16:56
Vlaad13: 09.05.2025 16:54
Серйозно? На контрактній?
На контрактній вже ні :D
Та все одно можна якийсь варіант захисту на телефон поставити у вигляді фейсу, відбитку чи варіанту коду, що теж норм.
GreenMile
Member

Повідомлення

Мені він не то, шоб прямо дорогий, але.
1. ПІН-код питає, якщо його активувати в телефоні. Пруф:
спойлер
esim.jpg
2. Картку неможливо витягти з телефону у випадку крадіжки абощо.
3. Можна купити і додати в телефон прямо з дому, нікуди ходити не треба - зручно.
4. Можна мати декілька еСІМ і міняти їх за бажанням, при цьому не треба нічого нікуди вставляти і носити сімки з собою.
Відповісти