Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Vlaad13
Member

Повідомлення

DuckRider: 19.04.2025 22:06
Vlaad13: 19.04.2025 20:22 Панове Ви хочаб в профілі свої смартфони позакидали - бо не зовсім зрозуміло власником якого дивайсу є ваш опонент.
Ну и что изменит то, что я укажу 1 vi в профиле? Китайфоны станут лучше?
та просто цікаво :dontknow:

Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
YumaX: 19.04.2025 22:34 Блін, чуваки, ви ще досі серетесь айфон, самсунг і т. д. мото, рулить лол!
ну я собі купив моторолу через гарний динамік та низьку ціну - думаю дуже малому відсотку людей це потрібно
Alexsandr
Member

Повідомлення

DuckRider: 19.04.2025 20:03 Что предлагают твои китайцы сверх пукселя?
Работу. Более приятную, работу, возможность быстрее зарядить когда надо, да ставят ан ночь, но бывает через 30 минут выходить, а телефон почти в ноль. Вместо перезапуска приложений возврат на запущенное... В общем местами плюсы очень даже
snapdragon999
Member

Повідомлення

0F: 19.04.2025 22:40 Для немалого прошарку людей телефон (пригадуєш таке слово "смартфон", да?) це - подзвонити, написати

А ти і далі топи за стопіцот ядер, стопіцот гігабайт ОЗП і стопіцот ватт зарядки. Може колись дійде, що багато кому це не потрібно, бо телефон просто працює.
Если было не нужно, то и не выпускали бы такие смартфоны, видать людям нужно раз есть спрос.
Также и аудитория мобильных игр растёт.
И если за одинаковые деньги можно купить с нормальной зарядкой и процессором, то почему б не купить, чем какой то пиксель восстановленный 2 летней давности.
Немалый прошарок как раз и берёт китайцев, потому что люди хотят сбалансированное устройство по цене качество,а не какой то хлам от известного бренда с унылыми характеристиками.
AFU_power
Member

Повідомлення

Alexsandr: 19.04.2025 23:08Работу. Более приятную, работу
це забезпечує будь який смарт не по низу ринку
Alexsandr: 19.04.2025 23:08возможность быстрее зарядить когда надо
і це також
Alexsandr: 19.04.2025 23:08но бывает через 30 минут выходить, а телефон почти в ноль
ніколи такого не бувало, та навіть якщо так завжди є павери. Якщо не хочеться носитись з кабелем є павер на магсейв
Alexsandr: 19.04.2025 23:08Вместо перезапуска приложений возврат на запущенное
це теж забезпечує будь який смарт куплений не по низу ринку і не айфон
Alexsandr: 19.04.2025 23:08В общем местами плюсы очень даже
а місцями ні, як засунуті в систему трояни, реклама в системних додатках та відсутність хоча би патчів безпеки
snapdragon999: 19.04.2025 23:09Немалый прошарок как раз и берёт китайцев
тому що немає грошей на нормальний телефон
snapdragon999: 19.04.2025 23:09потому что люди хотят сбалансированное устройство по цене качество
скоріше по ціні/швидкості, якість зазвичай до угоди не входить
snapdragon999
Member

Повідомлення

AFU_power: 20.04.2025 01:02

тому що немає грошей на нормальний телефон
snapdragon999: 19.04.2025 23:09потому что люди хотят сбалансированное устройство по цене качество
скоріше по ціні/швидкості, якість зазвичай до угоди не входить
У каждого свои понятия" нормальный" телефон, для кого то за 5 тысяч нормальный и за 10. Если людям достаточно того уровня и функционала, зачем им платить больше. Скорости сейчас у всех хватает, даже у самых дешевых.Есть понятие целесообразность, человека устраивает какой то бюджетный или среднего класса китаец, зачем ему покупать айфон в 3 раза дороже или Самсунг, если у него все те же функции имеются, может чуть попроще.
Я например видел тот samsung s24+, s25+ и honor 200,200 pro, который вдвое дешевле и он даже в играх меньше греется на одинаковых настройках графики и по ощущениям этому Самсунгу практически не уступает ничем,а где то даже и лучше, экран более приятен для глаз и прочее. Так зачем платить 2 цены?

Нормальный это тот, который человека устраивает, нету никаких рамок.
pelia
Member

Повідомлення

YumaX: 19.04.2025 22:34 Блін, чуваки, ви ще досі серетесь айфон, самсунг і т. д. мото, рулить лол!
Колись рулила, мото ставала все гіршою після того як їх викупили леново (як і ноути ІВМ, до речі). Це я кажу як людина, котра сиділа на мото більше 10 років.
AFU_power
Member

Повідомлення

snapdragon999: 20.04.2025 04:24Я например видел тот samsung s24+, s25+ и honor 200,200 pro, который вдвое дешевле и он даже в играх меньше греется на одинаковых настройках графики и по ощущениям этому Самсунгу практически не уступает ничем,а где то даже и лучше, экран более приятен для глаз и прочее. Так зачем платить 2 цены?
Щоб отримати не якогось нонейма, незрозуміло де зібраного з питаннями до якості та підтримки софту в майбутньому. Ну і додатково щоб отримати нормальну гарантію та комусь екосистему(навушники, годинник, техніка дома самсунг), комусь потрібен Dex.
snapdragon999
Member

Повідомлення

AFU_power: 20.04.2025 10:11
snapdragon999: 20.04.2025 04:24Я например видел тот samsung s24+, s25+ и honor 200,200 pro, который вдвое дешевле и он даже в играх меньше греется на одинаковых настройках графики и по ощущениям этому Самсунгу практически не уступает ничем,а где то даже и лучше, экран более приятен для глаз и прочее. Так зачем платить 2 цены?
Щоб отримати не якогось нонейма, незрозуміло де зібраного з питаннями до якості та підтримки софту в майбутньому. Ну і додатково щоб отримати нормальну гарантію та комусь екосистему(навушники, годинник, техніка дома самсунг), комусь потрібен Dex.
Для вас все що не Самсунг і не яблуко, то ноунейм? Треба трошки розвиватися, вивчати ринок. :laugh:
Навушники через bt підключив будь які і слухаєшь. Годинник також. То хом'якам якимось треба екосистема, яких корпорації постійно доять на грощі.
Я сьогодні одного виробника захочу техніку, завтра щось краще вийде, іншого, нащо мені прив'язуватись до одного бренду?Кому це потрібно хай платить подвійну потрійну суму за екосистему :laugh:
mult
Member

Повідомлення

Не критика в адрес самсунг, а просто напишу те що мене від їх девайсів відштовхнуло (монітор самсунг яким користуюсь не враховується :) )
Один час я користувався їх планшетами зараз у матері якийсь s6 не памятаю точно, в мене був tab S8 Plus.
Телефонів правда топів не було, середняки А серія.
У дружини зараз а54 5g у мене теж був, зараз насінг фон2а.
Ну і суть не в топах чи середняках.
Мене відштовхнула якраї еко система самсунг.
Скільки ж там всякого хламу понапихувано, тупо десятками якихось програм, десятки суто самсунгівських служб, які ти навіть не можеш вимкнути, не кажучи вже про видалення, які має максимальний приорітет в системі, а воно мені не потрібне.
Може для бізнесу це і все треба.
Але для рядового користувача, в якого рядовий сценарій, ютубчик, пара месенжерів і гра три в ряд це все тупо баласт.
Аби самсунг давав можливість налаштовувавти свою систему, можливість видалити і вимкнути все що не потрібно, тоді було б чудово.
Тому я і перестав користуватись їх гаджетами, без негативу, просто не підходять своєю філософією.
Як і яблуко зі своєю філософією теж.
Сратись не бачу за що, не подобається як й виробник, просто не користуєшся.
Для того і існує ринок з його різноманіттям :)
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 20.04.2025 10:23
AFU_power: 20.04.2025 10:11
Для вас все що не Самсунг і не яблуко, то ноунейм? Треба трошки розвиватися, вивчати ринок. :laugh:
Навушники через bt підключив будь які і слухаєшь. Годинник також. То хом'якам якимось треба екосистема, яких корпорації постійно доять на грощі.
Я сьогодні одного виробника захочу техніку, завтра щось краще вийде, іншого, нащо мені прив'язуватись до одного бренду?Кому це потрібно хай платить подвійну потрійну суму за екосистему :laugh:
Нарешті хтось відкрив очі цим... цим... хом'якам, які ведуться на всякі там "екосистеми" і "підтримку софту"! :joy:
Звісно, всі ж знають, що на світі є лише Apple і Samsung, а решта – це якісь міфічні "ноунейми", які з'явилися вчора і завтра зникнуть.
Навіть Pixel, мабуть, теж "ноунейм", бо він не Apple і не Samsung, так?
Треба ж "розвиватися" і "вивчати ринок", дивлячись лише на двох гравців! Блискуче!
А навіщо та екосистема? Ну подумаєш, навушники самі підключаються і відразу показують заряд на всіх пристроях, годинник безшовно синхронізується з телефоном і комп'ютером, а телефон керує всім іншим у домі без зайвих рухів тіла. Це ж дрібниці! Головне, що Bluetooth є! Можна ж вручну спарити все, потерпіти розриви зв'язку, забути про додаткові функції і мати купу окремих додатків для кожного гаджета! Справжнім інтелектуалам не потрібна ця "безшовність" і "зручність", ми любимо труднощі! А вночі взагалі перешиваємо кастом бо стокове ПО лайно, зручно же.
Тільки "хом'яки" дозволять себе "доїти" за те, щоб пристрої просто працювали разом і економили їхній час. Справжні бунтарі щороку купують навушники одного бренду, годинник – іншого, а телефон – третього, і витрачають вечори на форумах, намагаючись змусити їх хоч якось подружитися! Це ж економія! Нехай платять "подвійну потрійну суму" ті, хто цінує свій час, нерви і стабільну роботу! Ми ж не такі, ми "розвиваємося"!
І правильно! Ніякої "прив'язки до бренду"! Сьогодні мені потрібен телефон, який сам пише вірші, завтра – який літає, післязавтра – який варить каву. І щоб він не дай Бог не був сумісний з тим, що я купив вчора! Свобода понад усе! Свобода від зручності, логіки і будь-яких натяків на стабільність чи інтеграцію!
Оце так рівень усвідомлення ринку і потреб користувачів! Мабуть, теж від твого знайомого експерта, який ніколи не користувався екосистемою, але точно знає, що це зло і розвод для "хом'яків"! :laugh:
AFU_power
Member

Повідомлення

snapdragon999: 20.04.2025 10:23Для вас все що не Самсунг і не яблуко, то ноунейм?
да, навіть хлаомі з їх якістю можна цілком вважати ноунеймом. Не говорячи про всілякі пкоко, хонори, зте, хуавей, інфінікси, підробки на мото від леново, підробки на нокію від хмд.
snapdragon999: 20.04.2025 10:23Навушники через bt підключив будь які і слухаєшь.
і не керуєш шумодавом, не переназначаєш кнопки.
snapdragon999: 20.04.2025 10:23То хом'якам якимось треба екосистема, яких корпорації постійно доять на грощі.
супер, ми ж тут всі фанати тисячі аккаунтів, один акк для годинника, другий для освіжувача, третій для навушників, четвертий для телевізора, п'ятий для телефона, шостий для компа, щей в додачу пристрої між собою не взаємодіють, бо всі від різних виробників, вкусна.
snapdragon999: 20.04.2025 10:23нащо мені прив'язуватись до одного бренду?
щоб була взаємодія між пристроями, я то розумію, у людини, яка постійно закупається на алі навряд пристрої один одним вміють керувати чи хоча би мають додаткові функції та інтеграцію
snapdragon999
Member

Повідомлення

AFU_power: 20.04.2025 12:52
snapdragon999: 20.04.2025 10:23Для вас все що не Самсунг і не яблуко, то ноунейм?
да, навіть хлаомі з їх якістю можна цілком вважати ноунеймом. Не говорячи про всілякі пкоко, хонори, зте, хуавей, інфінікси, підробки на мото від леново, підробки на нокію від хмд.
це далеко не "ноунейми", а визнані бренди з різним рівнем якості та популярності. Справжні "ноунейми" — це зазвичай безіменні дешеві копії без репутації.
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 20.04.2025 11:16
Donate: 20.04.2025 11:12
Тільки "хом'яки" дозволять себе "доїти" за те, щоб пристрої просто працювали разом і економили їхній час. Справжні бунтарі щороку купують навушники одного бренду, годинник – іншого, а телефон – третього, і витрачають вечори на форумах, намагаючись змусити їх хоч якось подружитися! Це ж економія! Нехай платять "подвійну потрійну суму" ті, хто цінує свій час, нерви і стабільну роботу! Ми ж не такі, ми "розвиваємося"!
Ты своего времени тут потратил сидя на форуме уже несколько лет ,какая там экономия часу ? :laugh:

Не все хотят зависеть от одного поставщика и предоставлять им всю свою жизнь на ладони.Поэтому твои аргументы сразу встали и вышли.

Лично я люблю когда между брендами происходит здоровая конкуренция и пользователь получает определенные выгоды с этого .Мне тяжело представить что бы было если б китайцы не составили конкуренцию А брендам,как бы они зажрались .
Ты своего времени тут потратил сидя на форуме уже несколько лет ,какая там экономия часу ? :laugh:
Ну так, хто б говорив про час, сидячи тут роками і переконуючи всіх купити правильні телефони! Це ж не витрати, це інвестиція! 😂
Не все хотят зависеть от одного поставщика
А від багатьох потроху, які теж збирають дані і нав'язують свої сервіси – це типу незалежність? :joy: Головне ж, шоб не всі твої дані були в одного гіганта, а розмазані по дрібніших (чи не дуже) компаніях! Дуже надійно!
я люблю когда между брендами происходит здоровая конкуренция
Особливо коли ти сам обираєш "незалежних" китайців проти "зажертих" A-брендів... і "відсталого" Пікселя, який чомусь продовжує робити одні з найкращих камер і отримувати 7 років підтримки. Оце я розумію "здорова конкуренція"! Користувач отримує вигоду... купувати щось інше, ніж Піксель. Твоя логіка просто "бездоганна"! 👍
snapdragon999
Member

Повідомлення

супер, ми ж тут всі фанати тисячі аккаунтів, один акк для годинника, другий для освіжувача, третій для навушників, четвертий для телевізора, п'ятий для телефона, шостий для компа, щей в додачу пристрої між собою не взаємодіють, бо всі від різних виробників, вкусна.
snapdragon999: 20.04.2025 10:23нащо мені прив'язуватись до одного бренду?
щоб була взаємодія між пристроями, я то розумію, у людини, яка постійно закупається на алі навряд пристрої один одним вміють керувати чи хоча би мають додаткові функції та інтеграцію
В мене реалмі чудово управляє та взаємодіє з телевізором samsung та компьютером з віндовс :laugh: А для освіжувача повітря мені не потрібен акаунт :lol:
Навушники в мене те ж реалмі ,мені вони подобаються ,інщі немає сенсу купляти.
Востаннє редагувалось 20.04.2025 13:04 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 2 разів.
AFU_power
Member

Повідомлення

snapdragon999: 20.04.2025 12:57
це далеко не "ноунейми", а визнані бренди з різним рівнем якості та популярності. Справжні "ноунейми" — це зазвичай безіменні дешеві копії без репутації.
Ти он добре вкинув за стеження від корпорації, але зовсім забувся, що ти частіше всього погоджуєшся передавати різні телеметрії та можеш їх вимикати. В китайців так не працює, часто густо в китайських планшетах, телефонах і твбоксах знаходять ліби та відстежують підозрілий трафік, який зв'язується з китайським c&c сервером що розгортає на твому улюбленому китайці різноманітні засоби стеження за тобою.

Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
snapdragon999: 20.04.2025 13:00А для освіжувача повітря мені не потрібен акаунт
Поняття розумного дому для тебе ще занадто далеке, ти напевно і не знаєш, як то наприклад перед приходом з роботи ввімкнути дома очищувач, щоб він попрацював поки тебе немає і вимкнувся коли ти прийшов щоб не слухати його гудіння
DuckRider
Member

Повідомлення

snapdragon999: 20.04.2025 11:16 Мне тяжело представить что бы было если б китайцы не составили конкуренцию А брендам,как бы они зажрались .
Смеюсь с цен на флагманы саломи. Ох уж эта конкуренция
snapdragon999
Member

Повідомлення

AFU_power: 20.04.2025 13:01 який зв'язується з китайським c&c сервером що розгортає на твому улюбленому китайці різноманітні засоби стеження за тобою.
хіба що на китайських версіях якихось,на глобалках може на сяо таке є і то там це більше стосується рекламних приблуд,щоб підсовувати рекламку .Це макс яке стеження))
На реалмі наприклад сервера амазона в Сінгапурі ,ніхто там не буде втупу займатися стеженням .
Востаннє редагувалось 20.04.2025 13:05 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
DuckRider
Member

Повідомлення

Donate: 20.04.2025 12:57 [Пікселя, який чомусь продовжує робити одні з найкращих камер і отримувати 7 років підтримки.
Тем временем они сломали камеры своей поддержкой в 6 про :lol:
Donate
Member

Повідомлення

DuckRider: 20.04.2025 13:05
Donate: 20.04.2025 12:57 [Пікселя, який чомусь продовжує робити одні з найкращих камер і отримувати 7 років підтримки.
Тем временем они сломали камеры своей поддержкой в 6 про :lol:
Дуже галасно, а на практиці там при переході з ширіка на основу при записі відео софт камери кидає помилку :rotate: Цим ще потрібно користуватись, так як я знімаю відео в 60 фпс, там ширік взагалі не працює в 4к, тому такє. Пофіксять як і все інше, там А16 вийдше напевно вже в літку :shuffle:
snapdragon999
Member

Повідомлення

Donate: 20.04.2025 12:57
я люблю когда между брендами происходит здоровая конкуренция
Особливо коли ти сам обираєш "незалежних" китайців проти "зажертих" A-брендів... і "відсталого" Пікселя, який чомусь продовжує робити одні з найкращих камер і отримувати 7 років підтримки. Оце я розумію "здорова конкуренція"! Користувач отримує вигоду... купувати щось інше, ніж Піксель. Твоя логіка просто "бездоганна"! 👍
Это твой основной козырь - камера и 7 лет поддержки :laugh: Да не надо людям брать это барахло на 7 лет ,лучше раз в 3 года купить новое современное устройство ,чем какой то хлам 7 лет юзать .Обычный маркетинг .Телефон без оригинальной батареи это уже ерунда.
Відповісти