ніDark Knight: ↑ 30.08.2023 23:51то таки правда, що від спеки може спускати камера, чи ні?
Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
Hotspur
Member
-
murzik
Member
міг золотнік від високого тиску спустити. таке буває коли б'єшся об щось смачно колесом
-
Hotspur
Member
можна просто не закрутити нормальноmurzik: ↑ 31.08.2023 13:07 міг золотнік від високого тиску спустити. таке буває коли б'єшся об щось смачно колесом
-
alfredhaos
Member
Може бути просто такий золотник. В мене 4 швальби спускало за пів місяця десь, поставив контіненталь - все добре.
Це не реклама контіненталя.
-
murzik
Member
мені в котел для розширювального бачка треба. то це що, купувати камеру контіненталь?
а взагалі це розхідник. в авто магазинах вони пачками продаються по 10-20
а взагалі це розхідник. в авто магазинах вони пачками продаються по 10-20
-
Hotspur
Member
Пять лет назад Париж стал первым крупным европейским городом, развернувшим масштабную сеть кикшеринга — так называют сервис по аренде самокатов с электроприводом. Первого сентября этот эксперимент завершается: все действующие в городе операторы электросамокатов прекращают работу. Причиной, побудившей власти отказаться от безуглеродного транспорта, перевозившего до 400 тысяч человек в месяц, стали многочисленные аварии, а формальным основанием — волеизъявление парижан.
-
Барбарис
Member
А ще шини від Швальбе сильно м'які(не знаю як пояснити, але відчуття від них саме такі), а Кенда постійно пробиваються. Від Контіненталь лише сліки зміг пробити за пару років.alfredhaos: ↑ 31.08.2023 15:27 Може бути просто такий золотник. В мене 4 швальби спускало за пів місяця десь, поставив контіненталь - все добре.
-
Dark Knight
Member
у мене теж Schwalbe, наче норм, мені подобається. (вел Cube )Барбарис: ↑ 01.09.2023 21:33А ще шини від Швальбе сильно м'які(не знаю як пояснити, але відчуття від них саме такі), а Кенда постійно пробиваються. Від Контіненталь лише сліки зміг пробити за пару років.alfredhaos: ↑ 31.08.2023 15:27 Може бути просто такий золотник. В мене 4 швальби спускало за пів місяця десь, поставив контіненталь - все добре.
але не знаю з чим порівняти.
так це добре чи пагано, шо м"які?
а з золотніком тим не знаю шо - я камеру поклав у шафу, хай собі лежить, бо наче ціла, викидати жалко.
на дальні походи іноді беру запасну камеру з собою - латки шось стрьомно. чи сурові пацани тільки з латками їздять?
-
Барбарис
Member
Dark Knight, просто від них тривожне відчуття ніби спущені. Камери у мене теж запасні є, але латкам віддаю перевагу вдома, коли можна на добу в лещатах залишити - тримає тоді відмінно.
-
dead_rat
Member
-
Hotspur
Member
30 кмг на 251 кмdead_rat: ↑ 03.09.2023 18:26Такі нє сдох
-
Dark Knight
Member
а як там дороги (велодороги) в Німеччині, набагато краще наших? шо там по "лежачим поліцаям"?
мабуть тоді і легше їхать, ніж у нас кругом- стриб-стриб і ями
і шо за вєлік?
-
dead_rat
Member
-
alfredhaos
Member
dead_rat
gen 3 / gen 4?
gen 3 / gen 4?
-
dead_rat
Member
На ньому не написано
-
alfredhaos
Member
dead_rat
на ультегрі був? чи 105 ді2?
*мав на увазі 6/7 покоління
на ультегрі був? чи 105 ді2?
*мав на увазі 6/7 покоління
-
dead_rat
Member
alfredhaos
Ультегра механіка, від 2020 року
Ультегра механіка, від 2020 року
-
Hotspur
Member
красивий . хоч я не люблю шосерів ти ж знаєшdead_rat: ↑ 03.09.2023 20:56Trek Madone SL6
-
wow_w
Member
Тоді для чого рівнятись на середню швидкість шосера?
-
alfredhaos
Member
dead_rat
Велика різниця зі 105?
Велика різниця зі 105?