Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hotspur
Member

Повідомлення

Dark Knight: 30.08.2023 23:51то таки правда, що від спеки може спускати камера, чи ні?
ні
murzik
Member

Повідомлення

міг золотнік від високого тиску спустити. таке буває коли б'єшся об щось смачно колесом
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 31.08.2023 13:07 міг золотнік від високого тиску спустити. таке буває коли б'єшся об щось смачно колесом
можна просто не закрутити нормально :D
alfredhaos
Member

Повідомлення

Може бути просто такий золотник. В мене 4 швальби спускало за пів місяця десь, поставив контіненталь - все добре.

Це не реклама контіненталя.
murzik
Member

Повідомлення

мені в котел для розширювального бачка треба. то це що, купувати камеру контіненталь? :gigi:
а взагалі це розхідник. в авто магазинах вони пачками продаються по 10-20
Hotspur
Member

Повідомлення

Пять лет назад Париж стал первым крупным европейским городом, развернувшим масштабную сеть кикшеринга — так называют сервис по аренде самокатов с электроприводом. Первого сентября этот эксперимент завершается: все действующие в городе операторы электросамокатов прекращают работу. Причиной, побудившей власти отказаться от безуглеродного транспорта, перевозившего до 400 тысяч человек в месяц, стали многочисленные аварии, а формальным основанием — волеизъявление парижан.

:beer:
Барбарис
Member

Повідомлення

alfredhaos: 31.08.2023 15:27 Може бути просто такий золотник. В мене 4 швальби спускало за пів місяця десь, поставив контіненталь - все добре.

А ще шини від Швальбе сильно м'які(не знаю як пояснити, але відчуття від них саме такі), а Кенда постійно пробиваються. Від Контіненталь лише сліки зміг пробити за пару років.
Dark Knight
Member

Повідомлення

Барбарис: 01.09.2023 21:33
alfredhaos: 31.08.2023 15:27 Може бути просто такий золотник. В мене 4 швальби спускало за пів місяця десь, поставив контіненталь - все добре.

А ще шини від Швальбе сильно м'які(не знаю як пояснити, але відчуття від них саме такі), а Кенда постійно пробиваються. Від Контіненталь лише сліки зміг пробити за пару років.
у мене теж Schwalbe, наче норм, мені подобається. (вел Cube )
але не знаю з чим порівняти.
так це добре чи пагано, шо м"які?
а з золотніком тим не знаю шо - я камеру поклав у шафу, хай собі лежить, бо наче ціла, викидати жалко.
на дальні походи іноді беру запасну камеру з собою - латки шось стрьомно. :D чи сурові пацани тільки з латками їздять?
Барбарис
Member

Повідомлення

Dark Knight, просто від них тривожне відчуття ніби спущені. Камери у мене теж запасні є, але латкам віддаю перевагу вдома, коли можна на добу в лещатах залишити - тримає тоді відмінно.
dead_rat
Member

Повідомлення

Такі нє сдох
спойлер
Зображення
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 03.09.2023 18:26Такі нє сдох
30 кмг на 251 км :weep: :weep: :weep: :weep: :weep: :weep:
Dark Knight
Member

Повідомлення

dead_rat: 03.09.2023 18:26 Такі нє сдох
спойлер
Зображення
:eek: :eek:
а як там дороги (велодороги) в Німеччині, набагато краще наших? шо там по "лежачим поліцаям"?
мабуть тоді і легше їхать, ніж у нас кругом- стриб-стриб і ями :D
і шо за вєлік?
dead_rat
Member

Повідомлення

Dark Knight
Доріжки здебільшого нормальні.
Хоча є багато що укладені плиткою і це відстій, є і погані. Тому я часто просто по дорозі їду, дороги 90% хороші, лежачих поліцейських майже нема, ну лише у дворах бувають

Вєлік - Trek Madone SL6, на фото зліва
спойлер
Зображення
alfredhaos
Member

Повідомлення

dead_rat
gen 3 / gen 4?
dead_rat
Member

Повідомлення

alfredhaos: 03.09.2023 22:13 dead_rat
gen 3 / gen 4?
На ньому не написано
alfredhaos
Member

Повідомлення

dead_rat
на ультегрі був? чи 105 ді2?

*мав на увазі 6/7 покоління
dead_rat
Member

Повідомлення

alfredhaos
Ультегра механіка, від 2020 року
Hotspur
Member

Повідомлення

красивий :beer: . хоч я не люблю шосерів ти ж знаєш :gigi:
wow_w
Member

Повідомлення

Тоді для чого рівнятись на середню швидкість шосера?
alfredhaos
Member

Повідомлення

dead_rat
Велика різниця зі 105?
Відповісти