Автотема: всё из мира авто-мото

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
dimka890
Member

Повідомлення

Hells Angels
не знаю зачем все эти заморочки с допиливанием креплений форсунок, гильзовкоймколодцев, вечной проблемы с распредвалами и толкателями. Как по мне это изврат.
А на счёт мотора Т6, там вроде бы немного другой мотор, если сравнивать с CBAB. Намного больше экологии у него. Хотя по железу думаю он не сильно отличается.
Hells Angels
Member

Повідомлення

dimka890: 04.05.2023 14:38зачем все эти заморочки с допиливанием креплений форсунок, гильзовкоймколодцев, вечной проблемы с распредвалами и толкателями. Как по мне это изврат.
це простій дії щоб підняти надійність двигуна, а не якесь там ізвращєніє.

зремонтувати мотор, щоб не тарахтів та продати авто мабуть буде простіше чим оці всі заморочки вкинути двигло, пройти сервісний та інші круги пекла.
спойлер
на старому т4 була полуторка спереду, її викинули та поставили однушку, при продажі авто сервісний мізки дрючив через сідушку :rotate:
dimka890
Member

Повідомлення

Hells Angels
Хех, у меня тоже полторушка стояла. Выкинул эту скамейку, поставил сидухи от bmw 7 f01. Когда сваливали от русских жена не хотела сидеть сзади, я не знаю как она осилила 3500 км на этой лавке. А нам ещё столько же предстоит.
Hells Angels
Member

Повідомлення

dimka890: 07.05.2023 14:08Выкинул эту скамейку
воно може було би зручно при наявності там хоч якоїсь підтримки дупи, а то що не поворот то туди-сюди ковзаєш, а всидіти там 2 особам то взагалі квест :laugh:

мабуть сама топова порада відносно бусів, то це задній ряд має бути диваном, ніяких сідушок там .. комфортно поспати в дорозі мастхев, не потрібно шукати якийсь притулок на ніч і нормально виспишся в машині.
dimka890
Member

Повідомлення

Hells Angels: 07.05.2023 14:24
dimka890: 07.05.2023 14:08Выкинул эту скамейку
воно може було би зручно при наявності там хоч якоїсь підтримки дупи, а то що не поворот то туди-сюди ковзаєш, а всидіти там 2 особам то взагалі квест :laugh:

мабуть сама топова порада відносно бусів, то це задній ряд має бути диваном, ніяких сідушок там .. комфортно поспати в дорозі мастхев, не потрібно шукати якийсь притулок на ніч і нормально виспишся в машині.
Там ещё не столько проблема в том, что нет поддержки, сколько в том, что оно не регулируется никак. Спинка слишком вертикальная. А у меня ещё и колени в торпедо упираются)
А на счёт дивана мне нравится как оно сделано в мультиване, там где задний диван в кровать раскладывается.
Мы кстати прожили неделю в машине, когда сваливали. У меня бывший грузовик переделанный аля Бердичев стайл :gigi: Спали просто на полу (взяли с собой одеял побольше). Ноги под каркас задней лавки просовывал, а жене норм, она у меня мелкая. И ничего в принципе, пока на улице было +3-4 градуса было нормально. Ночевали просто на заправках. Ну и на границе с Эстонией ещё 40 часов проторчали (потом поняли что бестолку и сорвались в Финляндию)
Mad Dog
Member

Повідомлення

Я і в універсалах чудово ночував. Купив самонадувний матрас і взагалі як на ліжку )
SergN
Member

Повідомлення

Тема притихла в умовах повномасштабної війни, проте нагадаю: з 1 липня повертаються довоєнні ставки оподаткування палива, тож заправляйте повні баки, каністри ;) або ж навіть паливні картки, хто такими користується, до подорожчання.
Engineer_1988
Member

Повідомлення

:laugh:
SergN: 27.06.2023 20:20 Тема притихла в умовах повномасштабної війни, проте нагадаю: з 1 липня повертаються довоєнні ставки оподаткування палива, тож заправляйте повні баки, каністри ;) або ж навіть паливні картки, хто такими користується, до подорожчання.
Не панікуй , не буде такого здорожчання і якщо помітив , окко, вог вже підняли поступово ....
SergN
Member

Повідомлення

Engineer_1988: 28.06.2023 07:08Не панікуй , не буде такого здорожчання
Дивно, коли за цим попередженням людина паніку помітила. А на те, чи буде, чи ні, можемо публічно забитися на 1000 грн. Я стверджую, що буде.
Engineer_1988
Member

Повідомлення

SergN: 28.06.2023 10:33
Engineer_1988: 28.06.2023 07:08Не панікуй , не буде такого здорожчання

Дивно, коли за цим попередженням людина паніку помітила. А на те, чи буде, чи ні, можемо публічно забитися на 1000 грн. Я стверджую, що буде.

Знайди найближчу стінку і бийся скільки потрібно :lol: :lol: :lol: .. Якщо і підніметься на грн 5-6 бензин - ніякої паніки чи недостачі палива не створить. Стабільно все йде в державу кожен день, палива вдосталь. І ти забув, є АЗС які поза митом))), я наприклад по 37 грн А-95 лью)(якісний бензин, краще ніж в БРСМ каламутка)( з офіціалів недоБРСМ(він же постачальник авто в ремонт для СТО :gigi: ) - 41 грн, далі окко, вог - під 49 грн... а берешь від 5-10т так зразу скидка -10 грн)), ось так намотують Вас дані АЗС
SergN
Member

Повідомлення

Engineer_1988: 28.06.2023 10:39Знайди найближчу стінку і бийся скільки потрібно .. Якщо і підніметься на грн 5-6 бензин - ніякої паніки чи недостачі палива не створить
Дубінушка, де ти бачив, що попередження було про паніку чи недостачу? Проснися чи прохмелися, або ж зав'язуй битися в стінку. Мова була лише про зростання ціни. Тож швидко вже зливаєшся, прив'язуючи свої підзаборні бочки до обговорення, чи ж гуртові ціни.
The_Rusik
Member

Повідомлення

Engineer_1988
А что за азс по 37 грн? А то смотрю типа флеш и еще какая-то, там есть ниже 40 грн за литр. Но боюсь заливать. По 33 или сколько там спиртовой.
Кто вообще заливает спирт (типа брсм премиум)? А то последнее время много нужно ездить, а газ ставить что-то нет желания, по 43 грн не дешево, если в месяц нужно проезжать 3000 км.
Hum
Member

Повідомлення

The_Rusik
Это надо весь двигатель перебирать и менять все прокладки, патрубки и шланги на спиртоустойчивые.
Engineer_1988
Member

Повідомлення

SergN: 28.06.2023 10:56 Дубінушка, де ти бачив, що попередження було про паніку чи недостачу? Проснися чи прохмелися, або ж зав'язуй битися в стінку. Мова була лише про зростання ціни. Тож швидко вже зливаєшся, прив'язуючи свої підзаборні бочки до обговорення, чи ж гуртові ціни.

З тобою зрозуміло, можу порадити психіатра. Якби ти хоч раз був в місці( не буду уточнювати) де приходить морем паливо і куди його зливають, тобто кому з операторів ринку, ти б змінив своє ставлення в цьому питанні. Але кому я тут розказую...Скажу одне, все наразі залив. з 1 місця.))

Отправлено спустя 10 минут 3 секунды:
The_Rusik: 28.06.2023 11:00 А что за азс по 37 грн?
Ти ж не місцевий, який тоді смисл пояснювати?. Немає назви в неї....Везуть люди з одного місця, де і заливають хвалені Вог та ОККО. Таких 3 в місці з норм. ціною.
The_Rusik: 28.06.2023 11:00 А то смотрю типа флеш и еще какая-то, там есть ниже 40 грн за литр. Но боюсь заливать.
а причому тут АЗС з Київської обл до Одеси)))? Вартість звістно різна буде - логістика...
The_Rusik: 28.06.2023 11:00По 33 или сколько там спиртовой.
Кто вообще заливает спирт (типа брсм премиум)?
Якщо авто дозволяє (виробником передбачено) в % відношенні, то лийте. Я знаю що деякі заливають навіть в звич. авто з метал баком, щоб трішки прочистити паливну і тощо...Нічого страшного не сталось)))...Особисто я лью іноді для прочистки чистий ацетон, 25мл на 20л ( беру з лабораторії), отримуєм вище октан. число та чудово чистить свічки, дросель тощо...
The_Rusik: 28.06.2023 11:00 А то последнее время много нужно ездить, а газ ставить что-то нет желания,
Це страшилки, які потрібно перестати слухати та ставити. Головне, як каже знайомий моторист, для прикладу: 4 дні газ, 2 дні бензин... А то форсунки бензину досить засираються, я бачив зразок, як начебто мох на ній :laugh: . Хоча, їзжу 4 роки 98% на гбо4, тільки зараз почав притримуватись цього правила щодо їзди. Хоча, авто з ГБО в ремонті з статистики ну може на 2-3 більше з 10.. Головне, на ГБО дросель майже чистий)))...
Востаннє редагувалось 28.06.2023 11:22 користувачем Engineer_1988, всього редагувалось 2 разів.
SergN
Member

Повідомлення

Engineer_1988: 28.06.2023 11:09
SergN: 28.06.2023 10:56 Дубінушка, де ти бачив, що попередження було про паніку чи недостачу? Проснися чи прохмелися, або ж зав'язуй битися в стінку. Мова була лише про зростання ціни. Тож швидко вже зливаєшся, прив'язуючи свої підзаборні бочки до обговорення, чи ж гуртові ціни.

З тобою зрозуміло, можу порадити психіатра

Та і відразу було зрозуміло, клієнтом якого лікаря ти є :lol:
Engineer_1988
Member

Повідомлення

Hum: 28.06.2023 11:05 The_Rusik
Это надо весь двигатель перебирать и менять все прокладки, патрубки и шланги на спиртоустойчивые.
тут навіть не знаю, можна ще поговорити)), знайомий на жигулях 21099 льє вже років 5 брсм спирт, він таксист. Ще жодної шланги не змінив... Поки все добре...
Коли купуєшь авто, ти ж не знаєшь що до тебе лили)))....Зараз нема грошей, тому льють що дешевше і на що кошти є..І треба буде - я теж буду лити...
Hum
Member

Повідомлення

Engineer_1988
Да можно лить что угодно но нужно понимать риски. Спирт очень агрессивная жидкость и обычную резину просто разъедает. Она набухает и разлазится. Тронеш и на руках останется.
The_Rusik
Member

Повідомлення

Hum
Тут и обычный бензин у нас сомнительного качества. И может кого-то обижу, но так послушать, то люди в кусок железа льют типа хорошее масло и бензин, а в себя дешевый шмурдяк и еду сомнительного качества с неизвестным составом. То есть кусок железа больше ценят чем себя.
Так что типа что-то будет, я и спросил, кто лил, и есть ли реальная статистика или просто предположения? А то я не вижу жалоб что именно из-за спирта сломалось авто. Везде только слухи.
Scoffer
Member

Повідомлення

The_Rusik
Спирт розчиняє деякі види резин і пласмас, котрі не розчиняються бензином, а ще не надто гарно дружить з міддю. Тому якщо не хочеш щоб двигло засралось продуктами горіння пластику, то варто з'ясувати можна в твою машину лити спиртові бензи чи ні.

Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
А ще ніякої вигоди від типу дешевизни немає, бо розхід буде вище і по грошам те на те і вийде.
Mad Dog
Member

Повідомлення

The_Rusik: 28.06.2023 11:00 А что за азс по 37 грн?
на UPG в Коростені 38 грн ДП, по інших їх заправках здебільшого під 42. Так що з маржою у АЗС все ок.
Відповісти