Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
wigar
Member

Повідомлення

dead_rat подскажи - отели заранее заказывал или по месту находил?
dead_rat
Member

Повідомлення

wigar: 23.05.2021 06:18 dead_rat подскажи - отели заранее заказывал или по месту находил?
За несколько дней букали Airbnb или booking.com .
По месту как в Крыму никто не шарится.
Sphinx
Member

Повідомлення

murzik
Hotspur
Member

Повідомлення

Sufir Havat: 22.05.2021 23:23 А я руль сломал пополам :gigi: Хорошо не в дороге, просто облокотился
редкая история с алю. что за руль, сколько лет ему было ?
Sufir Havat
Junior

Повідомлення

Стоковый руль cannondale trial 7 2013, 8 лет
спойлер
Зображення
Фото не делал,в этом месте
dead_rat
Member

Повідомлення

Дефицит на велики переплюнул таковой на видяхи.

Чувак купил мой Скотт Аддикт 20 2020 за 1500, я его покупал ровно гол назад за 1680.
Шикарно поучился ездить за 180 евро.
wigar
Member

Повідомлення

dead_rat: 24.05.2021 20:24 Дефицит на велики переплюнул таковой на видяхи.

Чувак купил мой Скотт Ардис 20 2020 за 1500, я его покупал ровно гол назад за 1680.
Еще месяц подождать и наверно в + продать можно было :rotate: я пытался мурзику свой продать на 7тыщ грн дороже чем купил :gigi: , еще месяцок и он наверно купил бы

Планирую чуть крови донорски сдать завтра, интересно как на пульс повлияет, 2-3 года не сдавал. Сбрасываю вес любыми доступными средствами :lol:
dead_rat
Member

Повідомлення

wigar: 24.05.2021 21:32Планирую чуть крови донорски сдать завтра, интересно как на пульс повлияет, 2-3 года не сдавал. Сбрасываю вес любыми доступными средствами
Не думал отрубить руку? :lol:
Dark-seer
Member

Повідомлення

dead_rat: 24.05.2021 21:34
wigar: 24.05.2021 21:32Планирую чуть крови донорски сдать завтра, интересно как на пульс повлияет, 2-3 года не сдавал. Сбрасываю вес любыми доступными средствами
Лучше ногу ;)
dead_rat
Member

Повідомлення

Dark-seer: 24.05.2021 21:51
dead_rat: 24.05.2021 21:34
Лучше ногу ;)
Тогда педали крутить труднее
3-14
Member

Повідомлення

dead_rat: 24.05.2021 20:24Чувак купил мой Скотт Аддикт 20 2020 за 1500, я его покупал ровно гол назад за 1680.
Неплохо, но у меня с первым шоссером было круче я его купил за 400 евро, катался 3 года или где-то 14000 км и продал за те-же 400 евро :gigi:

Справедливости ради, пришлось поменять моноблоки кампы на шимановские, потому что какой-то чудак решил что кампа 9 скоростей совместима с шимано 9 скоростей. Замена обошлась в 50 евро. Ну и расходники менял по износу.
dead_rat
Member

Повідомлення

3-14: 24.05.2021 22:52Неплохо, но у меня с первым шоссером было круче я его купил за 400 евро, катался 3 года или где-то 14000 км и продал за те-же 400 евро
Ахаха, тоже отлично провернул :beer:
Hotspur
Member

Повідомлення

wigar: 24.05.2021 21:32Еще месяц подождать и наверно в + продать можно было я пытался мурзику свой продать на 7тыщ грн дороже чем купил , еще месяцок и он наверно купил бы
:lol: :lol: :lol: рыдаю в голос
Mifash
Member

Повідомлення

Hotspur: 25.05.2021 00:14
wigar: 24.05.2021 21:32Еще месяц подождать и наверно в + продать можно было я пытался мурзику свой продать на 7тыщ грн дороже чем купил , еще месяцок и он наверно купил бы
:lol: :lol: :lol: рыдаю в голос
Мурзик не такой глупий что би не пробить цени на них . :super:
dead_rat
Member

Повідомлення

Есть у нас люди, шарящие в карбоновых колесах на шоссеры?
wigar
Member

Повідомлення

dead_rat: 24.05.2021 22:06
Dark-seer: 24.05.2021 21:51
Лучше ногу ;)
Тогда педали крутить труднее
Контактов нет, так шо ногу и правда нельзя .

А вот про руку думал, но недавно был в гипсу на руку, так шо без руки тоже не удобно + на работе одной рукой медленно документы обрабатываю.

Сдал сёдня 440грам, видел читера на электросамокате - сдал и поехал, а мне еще петлять домой. :-/
murzik
Member

Повідомлення

не те, чого очікував. тестувати на асфальті не правильно, а на грунт ще не віїзджав, для чого його і брав - для покатушок на вихідних по природі на розслабоні, де на геко дуже важко.
вилка взагалі враження не справила, накачав 65 psi
важкий, довго розганяється, навантаження на коліна.
єдиний плюс - відчувається втома ніг, можливо з часом будуть кращі враження.
накат - таке...в порівнянні з геко то не накат. геко два рази крутнув - погнав.
такі діла :D
так як Сансанич не получається :gigi:
а максималка в 35 то взагалі фініш :laugh:

проблема в тому, що я звик на геко до швикості, ну якої швидкості? середня 19 по асфальту з максимальною 40, ото вся швидкість, але якась легкість на ньому. а тут чисто танк (як хотів :D ) чого жалітися то, якщо хотів
і не такий вже він мякий, тиск мінімальний з вказаного на покришках, вилка теж 65 псі (вага 63).
можливо покришки 2.25 роблять його таким
картобоновий шосер 2022 :lol:
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 25.05.2021 21:18картобоновий шосер 2022
:lol: :lol: :lol:

Отправлено спустя 29 секунд:
murzik: 25.05.2021 21:18важкий, довго розганяється, навантаження на коліна.
он тяжелее. и колеса тяжелее
leif
Member

Повідомлення

murzik: 25.05.2021 21:18навантаження на коліна
щоб не було зайвого завантаження просто не стартуй\не крути високі передачі і проблема вирішена. конфіг у тебе дозволяє взагалі завжди легенько крутити на високому каденсі, якщо проблемні коліна тільки так і роби.
murzik: 25.05.2021 21:18єдиний плюс - відчувається втома ніг
17" рама проти 20", навіть незважаючи що це мтб і гібрид, це величезна різниця. просто нормально сів на ньому, більш прямо, не тягнешся до керма, от і навантаження інакше відчулось.
murzik: 25.05.2021 21:18проблема в тому, що я звик на геко до швикості, ну якої швидкості? середня 19 по асфальту з максимальною 40, ото вся швидкість, але якась легкість на ньому. а тут чисто танк (як хотів ) чого жалітися то, якщо хотів
універсальних велосипедів не буває, тому бажано їх мати як мінімум два)) ти ж гекона не продав? заміни на ньому виніс, налаштуй посадку і буде тобі і під асфальт ригід і під грунти МТБ :)
murzik
Member

Повідомлення

leif
якщо у мурзіка 2 різних велосипеди не їдуть\"не такі", то проблема явно в наїзднику
Відповісти