Останні статті і огляди
Новини
"Белый" список компьютерных фирм
-
Reverse_rain
Member
Замовив блок живлення у kvshop.com.ua (Компьютерний Всесвіт). Раніше з ними не мав справ, та і якось на форумі не дуже багато інфи про них, хоча наче повинна бути велика мережа. Обрав їх, бо позиціонують себе як велику мережу, а також надання гарантії на блок 120 місяців, а ні також і ціна одна з найнижчих була на ринку. Спочатку розглядав магазин luckylink, але тут почитав що сервіс жахливий, вирішив не ризикувати. Замовляв у суботу, у неділю передзвонила дівчина, надала всю інформацію по замовленню, узгодили час. Замовлення приїхало в обумовлені строки. Трохи нервував, але все виявилось гаразд, коробка була упакована в заводську плівку, всередині блок живлення з останніх ревізій. Гарантійний талон заповнений, з мокрими печатками та підписами на 120 місяців. Тож сервісом цілком задоволений, хоча не знаю як в них з поверненям товару чи гарантійним сервісом.
-
Solpadeine
Member
Reverse_rain
наскільки знаю, це франшизна мережа
В нас у місті теж їх вивіска є, але працює місцевий ФОП по факту
Дрібниці всякі брав типу телефон, павербанк, клавіатура
То все працює поки що
Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
Можливо хто підкаже магазин, онлайн скоріше, шоб давали в оплату частинами від Моно більше, ніж на 3 місяці?
наскільки знаю, це франшизна мережа
В нас у місті теж їх вивіска є, але працює місцевий ФОП по факту
Дрібниці всякі брав типу телефон, павербанк, клавіатура
То все працює поки що

Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
Можливо хто підкаже магазин, онлайн скоріше, шоб давали в оплату частинами від Моно більше, ніж на 3 місяці?
-
Sachem
Member
Так всё зависит от товара. У Розетки много разных вариантов "по частям". Нюансов не знаю, не пользуюсь.Solpadeine: ↑ 26.01.2025 20:50Можливо хто підкаже магазин, онлайн скоріше, шоб давали в оплату частинами від Моно більше, ніж на 3 місяці?
-
shnok
Member
Reverse_rain
И в чем такой позитив, что вам за ваши деньги доставили товар? Гарантийный талон вообще сейчас не нужен, и мокрые печатки, которым вы так рады до одного места. Эта тема подразумевает гарантийные и сложные вопросы с железом, а не просто купить товар.
И в чем такой позитив, что вам за ваши деньги доставили товар? Гарантийный талон вообще сейчас не нужен, и мокрые печатки, которым вы так рады до одного места. Эта тема подразумевает гарантийные и сложные вопросы с железом, а не просто купить товар.
-
Solpadeine
Member
Sachem
основной нюанс в том, что Приват и тот же ПУМБ какой-то там процент Розетке отстегивают)
За оплату частями
А Моно не хочет платить
Поэтому у Привата 10 платежей, допустим. а у Моно максимум 4
основной нюанс в том, что Приват и тот же ПУМБ какой-то там процент Розетке отстегивают)
За оплату частями
А Моно не хочет платить

Поэтому у Привата 10 платежей, допустим. а у Моно максимум 4
-
Sachem
Member
Solpadeine: ↑ 26.01.2025 21:26Поэтому у Привата 10 платежей, допустим. а у Моно максимум 4
Sachem: ↑ 26.01.2025 20:55Так всё зависит от товара.
-
Reverse_rain
Member
shnok
Ок, тоді неправильно зрозумів призначення теми, вибачаюсь. Сподіваюсь що не буде потрібен гарантійний сервіс))
Ок, тоді неправильно зрозумів призначення теми, вибачаюсь. Сподіваюсь що не буде потрібен гарантійний сервіс))
-
snapdragon999
Member
кто то знает эту контору ? ,торгуют термопастами ,расфасовывают 1pc.com.ua
-
SVVAT
Member
Хочу порекомендувати магазин комп.залізячча з Франківська
StrixShop.
Купував 3090супрімку,наткнувся на них на Олх.
Багато продажів,відгуків.
Коротше фотки з усіх сторін, всі тести що я вимагав,мені прислали і тих ракурсах як просив.
Дають гарантію 3міс.14днів манібеку.
Карта приїхала як треба.Обслужена,температури казка 67/80/80..Відправили одразу.
Окрема подяка менеджеру Анастасії.
Рекомендую однозначно,хто буде щось в них дивитися.
StrixShop.
Купував 3090супрімку,наткнувся на них на Олх.
Багато продажів,відгуків.
Коротше фотки з усіх сторін, всі тести що я вимагав,мені прислали і тих ракурсах як просив.
Дають гарантію 3міс.14днів манібеку.
Карта приїхала як треба.Обслужена,температури казка 67/80/80..Відправили одразу.
Окрема подяка менеджеру Анастасії.
Рекомендую однозначно,хто буде щось в них дивитися.

-
wakee
Junior
В якому магазині в 2025 році можна без проблем купити материнську плату й інші комплектуючі?
-
wakee
Junior
Хтось купував в Енко, МТА, Елмір ? Чи можна в них купувати?
-
valera60
Member
Думаю, что без "мозготраханья" - завтра, ой через 3 дня, ой через недельку ну и т.д.shnok: ↑ 26.01.2025 21:09 Reverse_rain
И в чем такой позитив, что вам за ваши деньги доставили товар?
Гарантийный талон вообще сейчас не нужен, и мокрые печатки, которым вы так рады до одного места.
Эта тема подразумевает гарантийные и сложные вопросы с железом, а не просто купить товар.
А можете объяснить почему? И чем его заменяют? Завтра приходит посылка, поэтому мне интересно, если его не будет, то каким должно быть правильное решение. Своё решение, сегодня вечером, с менеджером обговорил.
Для кого то имеет значение даже то, как с ним беседуют по телефону. Так что ТС поделился своими впечатлениями, хорошими. А сложности у каждого свои. Как то так.
-
AssayMAS
Member
в https://elmir.ua покупал, у меня есть учётка на их сайтеwakee: ↑ 01.03.2025 22:49Елмір ?
- я делаю заказ через инет магазин, связываются со мной по телефону за 1-24 часа говорят "есть" или "когда будет" или "надо аванс завезти" или "предоплату" (обычно за трудно продаваемую дичь всякую)... то есть бывает на сайте написано будет через 3 дня, а реально звонят и говорят неделя и неделю ждёшь, а то и две но редко...
потом те звонят или смс или письмо приходит всё в каком-то магазине(какой выбрал) в городе Харькова.
Приезжаешь в магазин в течении 1-3 дней и меняешь товар на деньги... если приехать не можешь то можно продлить "бронь". Мониторы у них сразу смотрю и битые пиксели меняю.
Почтой или доставкой ихней не пользовался.
за 15 лет оставил там 240+тыщ грвн (ПК и ноуты знакомым с моей учётки брали).
Много чё сдал (10+ покупок) в ихней Сервис по гарантии - меняли порой сразу(SDD) порой несколько месяцев телились(hight end SDD) или возвращали деньги (ИПБ, SDD, телефон,). Бесплатно в их сервисе шили биоса с моей флешки с их поддерживаемом проце.
-
valera60
Member
В Енко покупал м.2 WD 770 1Tb. работает. Брал наложкой. Пришло быстро.wakee: ↑ 01.03.2025 22:49 Хтось купував в Енко, МТА, Елмір ? Чи можна в них купувати?
В Елмiр материнку, роутер, мышку, клаву, но мелочь разную. Общался по телефону. Могли предложить альтернативу.
мне так удобнее. Пока проблем не было.
-
unique-neon
Member
Купував в Comtrading процесор 7800x3d. Через півтора року виявив специфічний брак в роботі. За півтора тижня їх сервіс підтвердив це.
Так що все було без пригод.
Так що все було без пригод.
-
Slavon84
Member
Друзі, сайт marshall.org.ua позиціонують себе як офіційний дилер продукції Marshall в Україні. Знаходяться в Києві. Хтось мав досвід з цим магазином? В інтернеті не знайшов відгукув. Хочу замовити Marshall Monitor III A.N.C. але не хочу отримати підробку за 16 килогривень.
-
Shosya
Member
https://www.marshall.com/ua/en/retailer ... headphonesSlavon84: ↑ 28.03.2025 17:07 Друзі, сайт marshall.org.ua позиціонують себе як офіційний дилер продукції Marshall в Україні. Знаходяться в Києві. Хтось мав досвід з цим магазином? В інтернеті не знайшов відгукув. Хочу замовити Marshall Monitor III A.N.C. але не хочу отримати підробку за 16 килогривень.
на офіційному сайті маршалів не вказано їх як офіційний дилер
-
Slavon84
Member
Shosya велике вам дякую
Мабуть таки на "портативі" замовлю.
-
AndP
Member
Прочитал все сообщения за прошлый год и немного за 2023. Кто может что-то сказать по поводу MTA.UA. Спасибо.
Відправлено через 2 хвилини 7 секунд:
Відправлено через 2 хвилини 7 секунд:
Я в прошлом году обзвонил много кого, кто торгует Marshall, понял одно, что у нас нет Официального сервиса в стране. ПыСы. Искал амбушюры на уши.Slavon84: ↑ 28.03.2025 17:07 Друзі, сайт marshall.org.ua позиціонують себе як офіційний дилер продукції Marshall в Україні.
-
tablestikus
Member
AndP
магазин як магазин, інколи купую у них
магазин як магазин, інколи купую у них